Last news in Fakti

7 Юни, 2022 14:06 2 519 19

Венци Стефанов: Неделев и Космонавта даже и Ганкиното не играха

  • венци стефанов-
  • футбол-
  • национален отбор

А Георги Миланов игра ли в този мач, че нещо не се сещам

Венци Стефанов: Неделев и Космонавта даже и Ганкиното не играха - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият член на Изпълкома Венцеслав Стефанов заяви пред "Блиц", че опитните футболисти нищо не са играли и срещу Северна Македония и Грузия. Според президента на Славия, в тези два мача играчите само са разхождали фланелките.

"Ясен Петров не е основният виновник. Я ми кажи, като изключим комбинацията при гола във Северна Македония, какво играха Неделев и Космонавта (б.р. - Десподов)? Нищо. Даже и Ганкиното не играха, но те едва ли го могат. Потичваха за здраве срещу грузинците.

Космонавта се търкаляше по тъча, а Неделев се въртеше насам и натам. А Георги Миланов игра ли в този мач, че нещо не се сещам. Питам те, защото не го видях. Гледах, гледах - няма, братче, не се забелязва на терена. Ама имало фаул срещу него преди един от головете. Ами хубаво, нямаше да е 5:2, а 4:2. Тези уж опитните, уж звездите на България бяха като странични наблюдатели на ООН. Това е позор, ще извинявате.

Дали става въпрос за бойкот от тяхна страна? Ако не е бойкот, значи е нещо по-лошо... В защита сме били зле. Е как да сме добре, след като в средата и напред ни нямаше никакви.

Само май Филип Кръстев заслужи хубави думи от халфовете, крилата и нападателите. Говоря за мача със Северна Македония.

Кой щял да поеме националния отбор? Не разбрахте ли, че без национална политика във футбола името на треньора ще е без значение.

Чета из сайтовете и вестниците, че от Ботев (Пловдив) направили революционно предложение за повече чужденци извън Европейския съюз. Значи нашите деца да си играят по ливадите и да се дупим на чужденците. Е как искате да имаме национален отбор?! Как?!

В Грузия и в Северна Македония има ли лимит на чужденците? По-колко иностранци могат да играят в техните първенства. Вижте, проверете и ще откриете ключа за палатката. Приятен ден", каза Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Космонавта

    36 0 Отговор
    Старши като не пущате по време на мача най-вървежните кичеци от чалготеките как да играем?
  • 2 Тома

    41 2 Отговор
    Виновни сте всички вие от бфс начело с джибрил венци и ти много добре го знаеш.С кражби и черно тото занулихте футбола в България
  • 3 гост

    15 3 Отговор
    Що му викат космонавта на тоя?

    Коментиран от #8

  • 4 дебелия

    25 0 Отговор
    е прав за диреците у национала ама нали и он е от изпълкома и е с двата крака у тотото,поне го играе със славия а не със национала като некои другари изпълкомци,ако бех на ясен на местото немаше да подавам оставка а щех със кръпела да прибия тия чалгарчета лигави и продажни
  • 5 ФЕРГЮСЪН

    17 3 Отговор
    Тоз е по гледен и жаден от пловдивският свинар!!! Закопаха сина му защото не даде торба с пари , какъв из-род може да си -ТИ !!
  • 6 Хаха

    20 2 Отговор
    А за двамата близнаци-манекени в центъра на защитата, що нищо не коментира тоз "капацитет" във футбола? И не само тях, но и останалите кадри на поколението връзкари във футбола - 130 кг. глава на вратата, "звездата" от скамейката на Спарта по крилото, което като тръгне с топката не знае кога да се запре, всички халфове, вкл. хваления от него Кръстев, които явно не са чували за покриване на зони и подсигуряване... Това са "кадрите" на вашето управление и стратегии, дебел!

    Коментиран от #7

  • 7 Лъжеш

    8 17 Отговор

    До коментар #6 от "Хаха":

    Стига с тези 130 кг на Михайлов. Провери си информацията после пиши. От там нататък всичко ти е лъжа.

    Коментиран от #9

  • 8 Кирчо

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Щото Кирчо след един мач срещу Левски завършил наравно беше ядосан и каза тези ако играят футбол аз съм космонавт.
  • 9 Хаха

    10 1 Отговор

    До коментар #7 от "Лъжеш":

    Вярно.... Може да не съм познал и да е станал 135 кила любимата ти глава! Колкото до останалото, какво не съм прав - кой от изброените от мен търсеше празни пространства, покриваше зони, подсигуряваше съотборници, печелеше единоборства, изпреварваше съперник.... Не съм прав - виж резултата срещу един посредствен отбор! Разбираш от футбола колкото от Ганкиноно оро и вероятно обсъждате "играта" с кибици в бира в ръце!

    Коментиран от #12

  • 10 Никой

    12 1 Отговор
    Пуснете целия отбор на СЛАВИЯ.Те няма да се разхождат,ще се излежават.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Лъжеш

    4 5 Отговор

    До коментар #9 от "Хаха":

    Когато си хванат в лъжа може просто да замълчиш. Може да отскочиш и до Герена с кантар тренировките са отворени и да провериш Михайлов е под 100 кг. За останалото какво да конентирам лъжеца си е лъжец.

    Коментиран от #16

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 кУмУнист

    1 2 Отговор
    Абе тлъстюша, въри търси къде е заровен сина ти.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Хаха

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Лъжеш":

    Ти да не си му го крепил, докато се мерил на кантара, че си толкова "наясно" с килата на тази глава!? Само от кила "разбираш", от футбол - йок...

    Коментиран от #18

  • 17 Пульо

    2 1 Отговор
    Тъп венци, тъп.
  • 18 Истината

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "Хаха":

    Най-вече разбирам от истината.
  • 19 Венци

    0 0 Отговор
    Нищо не казва за двамата братя ,кадри на Славия. Високи ,стават за брулене на орехи. Жалкаигра.Прехваления Кръстев ,само чупки и кючеци . Десподов поне има желание и някакви умения.