Last news in Fakti

22 Юни, 2022 08:55 776 4

Агентът на Кайседо е в Бешикташ

  • жорди кайседо-
  • цска-
  • бешикташ

Ернан Банато отново загатна за трансфер

Агентът на Кайседо е в Бешикташ - 1
Снимка: БГНЕС

Агентът на Жорди Кайседо Ернан Банато е в Бешикташ, предаде Топспорт.

Импресариото публикува в социалните мрежи история от турския квартал, която придружи с многозначителния надпис "Ден в офиса". Припомняме, че едноименният местен гранд е сред фаворитите за подписа на голмайстора на ЦСКА. За интерес на черните орли към еквадореца Банато призна в свое интервю отпреди десетина дни.

"Наистина се опитахме да преговаряме с ЦСКА, но те не са наясно какво искат за Жорди. Пожелахме официален отговор на офертата, която бе отправил Бешикташ, но не получихме никаква ответна реакция. ЦСКА ме принуждава да търся различни варианти, за да мога да помогна за преместването на играча, който да продължи кариерата си в друг отбор", заяви тогава агентът на еквадореца. Все още няма информация дали визитата в Бешикташ е била свързана с нападателя на ЦСКА, или с друг негов клиент.

Силен интерес към Кайседо има и от страна на мексиканския гранд Тигрес. Нападателят все още не се е присъединил към лагера на армейците в Австрия, а от клуба оправдават отсъствието му със "забавяне заради самолетни неволи".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 теодор

    3 0 Отговор
    Затова ли го криеш/Панама/,за да вземеш комисионни.Щом е така,ще търка пейката докрая на договора.Една май---а по-малко.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Кайседо

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "теодор":

    Кйседо има откупна клауза. Ако не беше лоялен към Литекс досега да е офейкал. Литекс обаче го държи против волята му и клаузата може да бъде задействана.
  • 3 ЦСКА

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "теодор":

    Да дават 10 милиона лева и да пътува към Мексико, ако иска!
  • 4 Г Ганч

    1 0 Отговор
    Я да видим колко пари ще вземат ЦСКА за Кайседо. Ще ги превалутираме в ароматизатори после и ще дадем на Насьо 10 процента да си построи кооперация пак.