Last news in Fakti

24 Юни, 2022 15:06 2 003 3

Кайседо се появил намръщен на Армията

  • жорди кайседо-
  • цска

Еквадорецът отишъл, за да си получи визата и самолетния билет за Австрия

Кайседо се появил намръщен на Армията - 1
Снимка: БГНЕС

Жорди Кайседо е бил на стадион „Българска армия“ вчера сутринта, разбра БЛИЦ. Еквадорецът е отишъл, за да си получи визата и самолетния билет за Австрия. Той е трябвало да излети за Виена в 13:32 часа, но не се е качил на самолета. ЦСКА вече информира за визата и билета. Не уточни обаче, че футболистът се е появил в Борисовата градина.

„Кайседо хич не беше в настроение. Намръщено се държеше. Впоследствие знаете какво се случи – изгубихме му дирите и пуснахме декларацията“, коментираха пред БЛИЦ от управата на ЦСКА.

Други източници на БЛИЦ разкриха, че преди два дни Жорди е говорил с един от играчите на тима, с които поддържа добра връзка. Еквадорецът казал, че скоро ще подпише с друг отбор. И че въпросният друг отбор ще плати далеч по-малко пари от тези, които ЦСКА иска, заради откупната клауза. Най-вероятно става въпрос за Бешикташ. Мениджърът на Кайседо – Ернан Банято, твърди, че двамата са в Истанбул.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коня

    6 11 Отговор
    Отиде коня у ряката. Закривай ЦСКА-София и откривай ЦСКА+София.
  • 2 ЦСКА

    13 1 Отговор
    Да продават Кайседо. И 4 милиона $ са добре дошли за ЦСКА! С част от парите ще се плати на Боладовците, Сержиньовците, Юсеф Бенжалюнците, които Стойчо Младенов доведе в ЦСКА преди 11 години и сега съдят клуба. А с другата част от парите нека се купят 3-4 качествени футболисти. В Бразилия за по 200-300 хиляди има много технични млади таланти.

    Коментиран от #3

  • 3 Левски 1914

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "ЦСКА":

    Литекс обединен с Етрополе.