Last news in Fakti

24 Юни, 2022 22:33 1 718 6

Прекъснаха РБ Залцбург - ЦСКА заради припаднал мъж край терена

  • цска-
  • ред бул залцбург

Наложи се намеса на медицинските екипи на двата отбора

Прекъснаха РБ Залцбург - ЦСКА заради припаднал мъж край терена - 1
Снимка: БГНЕС

Най-престижната приятелска среща на ЦСКА през лятото срещу Ред Бул Залцбург бе прекъсната през втората част заради припаднал край тъча човек, научихме от „Тема Спорт“.

Около 70' съдията спря срещата, за да насочи вниманието на медицинските екипи на двата отбора към мястото на инцидента. Те му оказаха помощ и за щастие нямаше по-сериозни последствия.

Срещата междувременно приключи 2:1 за „биковете“, въпреки че „армейците“ поведоха в резултата с гол на Станислав Шопов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инт

    2 1 Отговор
    ЦСКА купи ляв бек. Остава да се купят и офанзивни футболисти, защото и Баи и Гарсес са много слаби и не внасят острота. В ЦСКА трябва да се намерят поне двама футболисти, които да държат под напрежение противниковите защити. Нито Лазар, нито Шопов са с такъв профил и стил.
  • 2 Гришата

    0 0 Отговор
    Не забравяйте Какседо

    Коментиран от #3

  • 3 5577

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гришата":

    Да го продават Кайседо. И 4 милиона $ са добре дошли за ЦСКА! С част от парите ще се плати на Боладовците, Сержиньовците, Юсеф Бенжалюнците, които Стойчо Младенов доведе в ЦСКА преди 11 години и сега съдят клуба. А с другата част от парите нека се купят 3-4 качествени футболисти. В Бразилия за по 200-300 хиляди има много технични млади таланти. Илич обича да работи с такива.

    Коментиран от #6

  • 4 Паразит

    2 0 Отговор
    То вече футбол без припаднал или умрял няма... Този, припадналия с какво се е боцкал... шмайзер или мародерна... нищо не казвате...та затова да попитам!?!
  • 5 Левски 1914

    4 2 Отговор
    До кога ще викате на Литекс името на ФАЛИРАЛИЯ отбор?
  • 6 Късно е

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "5577":

    Хаха късно е вече мандалото падна. Получавате 2.5М евро и нито цент повече.