Last news in Fakti

24 Юни, 2022 23:03 1 349 5

ЦСКА официално намери заместник на Мазику от Констанца

  • цска-
  • брадли де нойер-
  • фарул констанца

„Армейците“ представиха най-новата си придобивка

ЦСКА официално се подсили с нов ляв бранител в лицето на Брадли де Нойер от Фарул Констанца.

24-годишният бранител ще изземе функциите на напусналия вече Брадли Мазику, който побърза да си тръгне след края на миналата кампания.

Засега няма информация за сумата, която „армейците“ ще платят за него, но Transfermarkt го оценява на €1,5 млн., така че би трябвало да е атлет от висока класа за родните стандарти.

Той има точно 200 мача в професионалната си кариера, в които е вкарал един гол и има 15 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    1 5 Отговор
    Преименувания Литекс, който пристигна от град Ловеч, обединен с Етрополе не е цска, цска ФАЛИРА. Пишете цялото име на МЕНТЕТО цска ТИРЕ София 2016.
  • 2 Банани

    0 1 Отговор
    Банани има ли за него?
  • 3 Гост

    0 1 Отговор
    Кой е Мазику от Констанца?
  • 4 Браво

    2 0 Отговор
    Сега ЦСКА да купи офанзивни футболисти, защото нито един от настоящите не е на ниво и не внасят острота!

    Коментиран от #5

  • 5 ЦСКА

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Браво":

    ЦСКА няма нито един флангови футболист, който да преодолява съперници, да влиза в наказателното поле, да бележи или да подава точно! Никой не внася острота в атаките!
    Йомов е с переодични проблясъци, но не е постоянен! Вилдсут е перфектен до момента в който влезе в наказателното поле, после не знае какво да прави! Гарсес и Баи са отчайващо слаби футболисти. Гарсес не е преодолял нито един съперник с топка!