Last news in Fakti

1 Август, 2022 16:33 1 104 1

Челси иска Вернер да играе за Реал Мадрид

  • тимо вернер-
  • челси-
  • реал мадрид

Германецът изглежда със сигурност ще напусне „Стамфорд Бридж“

Челси иска Вернер да играе за Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Тимо Вернер е пред сензационен трансфер в Реал Мадрид, според испанското издание Marca.

Германският нападател изглежда е нарочен за гонене от „Стамфорд Бридж“, като дори се твърди, че клубът е склонен да го пусне под наем с опция за откупуване, само и само да го разкара от редиците си.

Делегатите на „лондончани“ са го предложили лично на европейския клубен шампион, защото подозират, че там ще имат нужда от дубльор на Карим Бензема

26-годишният национал на „Бундестима“ може да се превърне в резерва на френския голаджия с надеждата, че скоро ще окачи бутонките, но преди това ще трябва да убеди Карло Анчелоти и екипа му, че няма да последва съдбата на Лука Йович, Мариано Диаз, Еден Азар и Гарет Бейл, защото и четиримата пристигнаха с огромни заявки, но нито един не оправда очакванията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бейл

    2 0 Отговор
    Стига той се изплати - голове във важни мачове яко.