Last news in Fakti

28 Септември, 2022 09:17 2 070 0

Чистката в Челси извън игрището продължава

  • челси-
  • футбол-
  • висша лига-
  • чистка-
  • тиери лоран

Челси се разделя с Лоран, който ще напусне след 17 години прекарани в тима

Чистката в Челси извън игрището продължава - 1
Снимка: БГНЕС

Чистката в Челси извън игрището продължи. Този път главният физиотерапевт Тиери Лоран напусна клуба. Челси се разделя с Лоран, който ще напусне след 17 години прекарани в тима.

Той беше информиран за новината с кратко обаждане във вторник. Уволняването на Лоран е последното в нарастващия списък от подобни трусове в Челси след купуването на тима от Тод Боели. Собственикът на лондонския клуб настоява да направи свои собствени назначения, докато променя медицинския отдел на Челси, заедно с други части на клуба, след закупуването им.

Тиери Лоран пристигна в Челси през 2005 г. с впечатляваща автобиография, след като е работил в националния футболен център на Франция Клерфонтен в продължение на 15 години. Новите собственици на Челси направиха 100-дневен преглед на целия клуб след поглъщането им в края на миналия сезон и мениджърът Томас Тухел беше най-голямата жертва, като беше уволнен по-рано този месец само седем мача след началото на сезона. През лятото председателят Брус Бък, влиятелният директор Марина Грановская и съветникът по техническите въпроси и изпълнението Петр Чех бяха сред членовете на йерархията на Челси, които напуснаха, в резултат на което Боели пое поста председател и временен спортен директор, както и като съконтролиращ собственик. В списъка с бивши служители в Челси влизат и Скот Маклаклан, като и търговския директор Дамян Уилоуби, който беше уволнен заради неприлични намеци към негова колежка.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА