Last news in Fakti

3 Ноември, 2022 14:11 1 168 1

Прокуратурата поиска затвор за Адриано Галиани и президентите на Наполи и Аталанта

  • адриано галиани-
  • наполи-
  • аталанта-
  • аурелио де лаурентис-
  • антонио перкаси-
  • футбол

Всички те са посочени като участници в схема за пране на пари и фалшиво счетоводство, свързано с трансфери на играчи

Прокуратурата поиска затвор за Адриано Галиани и президентите на Наполи и Аталанта - 1
Снимка: БГНЕС

Прокуратурата на Неапол поиска вкарването в затвора на Адриано Галиани, на президентите на Наполи и Аталанта Аурелио Де Лаурентис и Антонио Перкаси, както и на сина на Лучано Моджи - Алесандро Моджи, разкрива “Ил Матино”. Всички те са посочени като участници в схема за пране на пари и фалшиво счетоводство, свързано с трансфери на играчи.

Галиани, който дълги години беше шеф в Милан, в момента е изпълнителен директор и вицепрезидент на Монца. За него обвинението настоява за 13 месеца зад решетките.

Босовете на Наполи и Аталанта са заплашени от влизане на топло за по една година, а най-тежко е обвинението към футболния агент Алесандро Моджи - 2 години и 8 месеца затвор.

Очаква се присъдите да бъдат обявени на 2 февруари 2023 г., уточнява "Ла Република".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никой

    1 0 Отговор
    Галиани бързо да бега в България,тук е Гешев.Той знае как да те покрие.Пък ще се прегръщате и с ритнитопковеца . Той е ортак на Берлускони,ваш човек.