Last news in Fakti

27 Ноември, 2022 13:15 2 309 12

Кметът на Перник спира финансирането на „хулиганското формирование Миньор“

  • миньор перник-
  • станислав владимиров-
  • берое-
  • ултраси

Градоначалникът е бесен след снощните ексцесии срещу Берое

Кметът на Перник спира финансирането на „хулиганското формирование Миньор“ - 1
Снимка: БГНЕС

Поредните батални сцени на стадион „Миньор“ в Перник станаха повод кметът на града - Станислав Владимиров, да излее гнева си в социалните мрежи срещу агитката на футболния клуб, която нападна тази на гостите с камъни и бутилки, като в този процес бяха изпотрошени огради и седалки по трибуните.

Ето и цялото съобщение, което Василев публикува:

Догодина НЯМА ДА ПРЕВЕДА нито един лев на хулиганското формирование, прикриващо се като футболен клуб Миньор (с агитка).

Хората не плащат данъци , за да издържат простотията, агресията и комплексите ви!

Със спестените пари за изпотрошеното от Вас , ще създам и оборудвам доброволно звено в услуга на перничани , което да е в полза на хората, в случаи като този със Сашко.

От едната страна имаме ГЕРОИ, като безстрашните ДОБРОВОЛЦИ на Перник , с които се гордеем....от другата страна имаме ДЕГРАДИРАЛИ ХУЛИГАНИ от които ни е срам. Контрастът е огромен. Първите са бъдещето. Вторите остават в миналото.

Това е не само административен избор. А цивилизационен. Точка.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 41 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И да се прекръстят

    20 2 Отговор
    на "Винкел" Перник..

    Коментиран от #12

  • 2 Непремерено изказване

    7 32 Отговор
    за поста, който заема. Футболистите нямат вина за изцепките на агитката. Обзалагам се, че още днес или най-късно утре ще има "уточняващо" изявление. Футболът си остава повод за гордост на местна почва и да скачаш срещу местния клуб си е самоубийство за следващ мандат за кмет.
  • 3 Тракиец🇩🇪🇯🇵🇮🇹🇧🇬🇺🇦🇮🇷

    37 8 Отговор
    Много добро и точно изказване . Браво
  • 4 Догодина са местните избори,

    12 21 Отговор
    гледай да не те спрем ние,подкрепян от БСП,а се целува с тиквата!
  • 5 Да....

    33 8 Отговор
    Това е добър кмет! Браво! Респект!
  • 6 Тоя полуде,

    7 13 Отговор
    ще свормира "доброволно звено" с парите!Как ще се казва Азов?
  • 7 Хехе

    5 13 Отговор
    Ама се е барнал с костюм за 6 хилядарки, за да покаже за какво трябва да плащат хората
  • 8 Иван

    14 2 Отговор
    Тези наркомани нямат място на мачовете те не знаят дори как се бие тъч
  • 9 хммм

    2 5 Отговор
    А кой ще спре хулиганското формирование БСП ??
  • 10 3.14К

    4 11 Отговор
    Само изявен комплексар може да охарактеризира така, футболният клуб на града на който ти си кмет. Три години той лично се занимава с клуба и сега са му виновни феновете. С тези хора трябва да се работи и да се намери общ език. Това, че като кмет на Перник не си го постигнал, говори достатъчно колко струваш. А това за доброволците е долнопробен пиар. Какво значи да финасираш доброволци бе кмете? Да имаш силен футболен отбор в града, не е като да плюете по Нинова с контрабандиста Кирил Добрев.
  • 11 Хехе

    0 4 Отговор
    Най-мразя кога видя на статия за корумпирани политици елементарни манипулации с плюсове и минуси. Ето умишлено постнах коментар, в който не обсъждам нищо във футбола и всеки, който просто не харесва футболните хулигани въобще няма причина да ми лепи минус. Но въпреки това броя на минусите ми е същият, като броят на минусите на останалите коментари срещу този политик. Което съвсем ясно показва, че щом проблемът не са хулиганите, а критиките към тоя закръглен политик, значи плюсовете и минусите са манипулирани. За неразбралите повтарям - футбол не ме интересува, направих провокация, за да видя дали се манипулират плюсовете и минусите!!!
  • 12 Радостин

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "И да се прекръстят":

    А ти се прекръсти на Господин тъп