Last news in Fakti

6 Септември, 2023 07:47 28 382 8

Смразяващ коментар за състоянието на Шумахер

  • михаел шумахер-
  • формула 1-
  • спорт-
  • ферари-
  • жан тод

Журналистът разкри още, че с Шуми са имали разрив в отношенията за доста време заради различни виждания, но са ги изгладили след Гран при на Япония през 2011 година

Смразяващ коментар за състоянието на Шумахер - 1


Михаел Шумахер е далеч от публичното пространство вече почти десетилетие. Седемкратният световен шампион претърпя инцидент по време на ски и оттогава състоянието му е обвито в мистерия, като семейството му не дава каквато и да било официална информация.

Единствено бившият шеф на Ferrari - Жан Тод, повдига леко завесата около случващото се с германската легенда. Сега обаче това стори Роже Беноа - швейцарски журналист, който минаваше за един от най-доверените хора на Шуми в активните му състезателни години. Двамата имаха традиция след състезание да пушат пури заедно.

Запитан от "Блик" дали може да внесе светлина относно състоянието на Михаел и възстановяването му, той направи смразяващ коментар.

"На този въпрос има само един отговор и той е този на сина му Мик от едно от редките му интервюта, когато каза, че би дал всичко, за да може да говори с баща си. Случай, в който няма надежда", заяви Беноа.

Журналистът разкри още, че с Шуми са имали разрив в отношенията за доста време заради различни виждания, но са ги изгладили след Гран при на Япония през 2011 година. Става дума за критики от негова страна при завръщането на Михаел на пистата с "Mercedes" през 2010-а. Тогава Беноа пише, че резултатите са доказали тезата му. Шуми записа само един подиум за три години, което описва като "тъжен и трагичен завършек на кариерата на подобна суперзвезда".

"През 2011-а на "Сузука" видях, че идва към мен. Доближаваше се повече и повече, а после ме подмина. Но след два метра спря, върна се, удари ме по крака с ръка и каза: "Нека забравим всичко, което се е случило. Да започнем отначало". И така възобновихме отношенията си", добавя Беноа.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 67 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Аман

    55 1 Отговор
    Абе няма ли да оставите човека на мира. Мозъка му не работи и няма да се оправи, това за сега не е лечимо.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 защо?

    20 1 Отговор
    Защо чистите коментари?Какво ви смущава?

    Коментиран от #6, #7

  • 6 ГОЛЯМ СМЯХ

    22 1 Отговор

    До коментар #5 от "защо?":

    така са им наредили защото

    свобода на словото в бг няма !
  • 7 Тези са

    18 3 Отговор

    До коментар #5 от "защо?":

    По зле и от комунистите .

    Коментиран от #8

  • 8 Червен боклук

    9 4 Отговор

    До коментар #7 от "Тези са":

    Не са по-зле! Същите са! Нали и те са червени?!