Last news in Fakti

27 Септември, 2023 14:55 927 6

Истински принц ще играе в България

  • футбол

Принц подсилва "болярите"

Истински принц ще играе в България - 1
Снимка: БГНЕС

Истински принц от Сенегал е най-новото попълнение на Етър. Неговото име е Серин Шейх Мбаке Мадина Файе, а във футболните среди е известен като Принс. Роден е на 6 февруари 2002 г. и играе като централен защитник. Физически е много здрав, висок е 190 см и играе с двата крака. Вчера двете страни официално подписаха договор и Принс започна тренировки с "болярите".

Той е родом от Сенегал, където започва футболната му кариера, в последните две години е играл във втора дивизия на Дания, където е капитан на местния Колдинг. Любопитното е, че произхожда от благородническо потекло, като предците му са създали град Мбаке в Сенегал и той е истински принц, пишат от Етър.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 еееее

    2 0 Отговор
    деееее марийкее
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 въпросче

    2 0 Отговор
    Още колко го следват тука?
  • 5 любител

    4 0 Отговор
    егати принца егати държавата щом е дошъл да играе за пари при болярите поне да беше отишъл при домузите те плащат повече. хахаха.
  • 6 Голяма работа!

    4 0 Отговор
    Е, търновки ще имат много работа. Особено някои от тях - голяма надпревара ще бъде. Лелееее!