Last news in Fakti

7 Октомври, 2023 13:24 4 912 15

Наистина ли може да има масов български бой на "Патриарх Евтимий" пред "Васил Левски"?

  • футбол

Какво се случва с българската демокрация?

Наистина ли може да има масов български бой на "Патриарх Евтимий" пред "Васил Левски"? - 1
Снимка: НСБ

Наблюдавам по новините на може би най-гледаната телевизия в България, че шествията на феновете на ЦСКА и привържениците на Левски може да се засекат в подстъпите към Националния стадион.

И как към момента малки групи любители на двата гранда се разминават буквално на метри едни от други на булевард "Патриарх Евтимий".

Впечатление направи, че е пълно с полицаи на мястото. Шествията също ще са съпроводени от представители на органите на реда.

Ако в разгара на деня, на оживено място в София и пред сигурно 100 полицаи някои фенове се сбият помежду си, това ще е парадокс.

А ако имаме сериозни притеснения, че българи ще си спретнат масов бой преди да влязат на стадион с името "Васил Левски", на булевард казващ се "Патриарх Евтимий", то родното общество има проблем с хулиганството.

Коментар на Тервел Илиев


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Най добре Левскарите

    15 22 Отговор
    да поомачкаме тея от Възраждане. По голям смисъл ще има, генерално погледнато.

    Коментиран от #2, #12

  • 2 Хмм

    31 12 Отговор

    До коментар #1 от "Най добре Левскарите":

    А защо не посмачкате тея дето управляват последните години, боко, кирчо, доганчо, пеевски. Или викаш те са наши хора, или пък вие сте техни...

    Коментиран от #6, #10, #13

  • 3 УРА,, УРА

    15 23 Отговор
    Вместо феновете да се бият, по добре ще е да бутнат МОЧА.Така ще спестят безброй часове на безсмислените спорове от политиците.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Милен

    15 0 Отговор
    Ами щом им е толкова акъла на пишман феновете да се бият, и без това сигурно и не знаят правилата поне да си спретнат едно меле, че да си уплътнят денят 😂
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Напротив, авторе,

    17 4 Отговор
    Липсва ни достатъчно хулиганство, от ония хулигани, дето са разрушили Бастилията, дето са спечелили войната за независимост, дето се опънаха на американците в Югославия! Ако имахме повече такива хулигани, нямаше да имаме раболепни управници, съсипващи България, в интерес на чужди държави!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 1520

    13 5 Отговор
    Тези фенове да не хабят сили помежду си , ами дружно да разглобят сглобката ,иначе Балга рия изчезва
  • 10 Боко праните гащи

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Хмм":

    Щото ние даваме парата.
  • 11 Сечко

    13 0 Отговор
    Че те си се бият от години, това в факт, май и традиция. Преди години по ‘социализъма’ (както казваше бай Тошо те така се биха че им смениха имената. Ти Тервелчо си бил още на дядо ти в летните панталони че да знаеш.
    Аз не мисля че в момента има футбол в БГ камо ли отбори. Това според мен за феновете да се бият - еми толкова им е акъла. Жалко че страдат хора и някой може и живота да си загуби. Абе простотия до шия.
  • 12 Азис

    1 6 Отговор

    До коментар #1 от "Най добре Левскарите":

    Давайте братя роми!
  • 13 Ганьо

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хмм":

    Ми то БОКО държи синитепитеци от край време за дрога и мародерства!
  • 14 Колорадо

    2 0 Отговор
    Тервел,Тервел т.п като скъсана шотландска гайда,чак свистиш.
  • 15 Анонимен

    4 3 Отговор
    По добре да не се разделят Българите!Сатанински правителство и коняк работят добре в тази посока.Тогаренко да не си мисли ,че може да мобилизира Българи за не наша война.