Last news in Fakti

24 Октомври, 2023 19:34 2 415 4

Глобиха Славия заради действие на Венци Стефанов

  • футбол

Клубът отнесе 2000 лева глоба

Глобиха Славия заради действие на Венци Стефанов - 1
Снимка: БГНЕС

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз глоби Славия с 2000 лева. Причината за това е действие на президента на клуба Венцеслав Стефанов след мача с Хебър, загубен с 0:1, информира "Гонг".

47-годишният Георги Петков влезе като смяна за столичани в добавеното време на срещата, когато беше отсъдена дузпа за домакините от Пазарджик.

Зад топката застана Георги Вълчев, който прати кълбото силно към левия ъгъл на вратата. Вратарят Петков обаче се разтегна максимално и парира топката.

След намеса на ВАР дузпата беше повторена, защото Жоро пристъпи малко голлинията и с двата си крака.

Вълчев стреля отново, но в другия ъгъл. Пантерата Петков пак позна посоката, но топката беше много силна и почти облиза гредата, а ветеранът не успя да спаси Славия.

Решението на БФС:

"За опит за влизане в стаята за видеообработка, на основание чл. 37, ал.1, т.3 и във връзка с чл.6, ал.7 от ДП /2023/2024/ – ДК наказва ПФК "Славия" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева".


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въгларово

    2 1 Отговор
    Този си мисли,че още СИК ,командва! Да си гледа старините и да спре да се изживява,като последна инстанция!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Задунаец

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Въгларово":

    СИК го няма, но Дружество русофили са тук и са все още много силни в държавата!
  • 3 Смях !

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Въгларово":

    СИК изобщо не командва ,за това Маджо раздава през банката си евросредства за кво се сетиш😂 Глупак! На Бат Венци това са му джобните пари.Дреме му на парашпангела.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.