Last news in Fakti

27 Октомври, 2023 15:36 579 0

Тонали влезе в групата на Нюкасъл въпреки наказанието за 10 месеца извън терените

  • сандро тонали-
  • футбол-
  • нюкасъл-
  • еди хауи-
  • уулвърхямптън

Не сме получили нищо официално от италианските власти за момента

Тонали влезе в групата на Нюкасъл въпреки наказанието за 10 месеца извън терените - 1

Въпреки че Сандро Тонали бе наказан за 10 месеца извън терените от Италианската футболна федерация, мениджърът на Нюкасъл Еди Хауи увери, че той ще е в групата на тима за мача с Уулвърхямптън, който е утре.

"Нямаме още официално потвърждение за наказанието му. Не сме получили нищо официално от италианските власти за момента", каза треньорът на пресконференцията си.

"Подготвяме се като че той е във форма и ще пътува с нас", увери Хауи.

Италианският национал влезе като резерва в последните два мача на Нюкасъл и игра 21 минути срещу Кристъл Палас и 25 минути срещу Борусия Дортмунд в Шампионската лига.

Тонали ще е в групата на Нюкасъл, но Еди Хауи няма да може да използва нападателя Александър Исак, въпреки че "контузията му не е сериозна". Аут за мача с "вълците" е и Джейкъм Мърфи, който напусна двубоя с Борусия Дортмунд заради травма на рамото.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА