Last news in Fakti

29 Октомври, 2023 15:51 1 263 1

Реал (М) търси отбор на Тони Крос

  • тони-
  • крос-
  • реал мадрид-
  • трансфер

Клубове от Висшата лига се оглеждат за играач

Реал (М) търси отбор на Тони Крос - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Реал Мадрид Тони Крос (на преден план) е бил предложен на редица елитни английски клубове. Петкратният победител в Шампионската лига вече не е сигурен за стартовата единайсеторка за испанския гранд. Шест от 12-те му изяви този сезон са дошли от пейката, предава gong.bg.

И тъй като настоящият му договор с Реал изтича в края на сезона, Крос е отворен за трансфер и желае да пробва нещо ново преди да прекрати блестящата си кариера.

Daily Star твърди, че и двата клуба от Манчестър, Нюкасъл и Челси са наясно със ситуацията около германския централен полузащитник, който навършва 34 години през януари. Кроос игра под ръководството на Хосеп Гуардиола в Байерн Мюнхен и почти подписа с Манчестър Юнайтед преди десетилетие, когато Дейвид Мойс беше начело на „червените дяволи“.

Смята се, че е малко вероятно германецът да е нужен на „гражданите“ и поради тази причина мениджърът на Юнайтед - Ерик тен Хаг, може да се пробва да го вземе през януари. Нюкасъл, чийто нов полузащитник Сандро Тонали беше наказан за десет месеца, както и Уест Хем също следят развитието на ситуацията с Крос.

Ако никой от английските грандове не пожелае да привлече Кроос през януари, то той ще стане свободен агент през лятото и именно тогава „свраките“ и „чуковете“ ще отправят предложение.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    2 0 Отговор
    Можеше да го вземем в Левски,ама търсим друг тип халф.