Last news in Fakti

6 Ноември, 2023 13:43 3 515 13

Невиждана ситуация с България

  • футбол

Предлагам България - Унгария да се играе в Будапеща...

Невиждана ситуация с България - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

"Европейската футболна централа изпрати официално писмо до Българския футболен съюз, с което препоръчва квалификацията за ЕВРО 2024 между България и Унгария, насрочена за 16 ноември, да бъде изместена на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. Причината за това е високата оценка на риска след анализ от страна на отдела по сигурност и безопасност на УЕФА. Заради сигнали за готвени масови безредици и сериозната опасност за обществения ред, експертите на централата поискаха формални становища от българското Министерство на вътрешните работи, Столичната дирекция на вътрешните работи и Българския футболен съюз, като след допълнителна комуникация с Унгарската футболна федерация, се стигна до решението европейската квалификация да се проведе на 16 ноември, четвъртък, от 19:00 часа, на стадион "Христо Ботев" в Пловдив, при закрити врата", гласи обръщение на БФС.

България няма да е домакин на Националния си стадион "Васил Левски" в мач за нас за чест. Защото не сме замесени пряко в борбата за квотите за Германия.

И ще играе на друг емблематичен стадион "Христо Ботев"... при закрити врати.

И сега ако някой каже, че футболна България няма проблем, ще звучи странно.

Цар Футбол е заради феновете. Аз рядко съм си позволявал да напиша нещо, което да е срещу дадени действия на публиката. Наскоро споделих мнението си, че не е добре да има ракети на Вечното дерби и не е лошо рефрените да са малко по-обрани откъм неприлични думи. Но това е мое мнение, може би и на други хора.

А че Цар Футбол е най-вече заради феновете... не е само мое мнение. Това е максима.

А привържениците, те не са престъпници, ако някои ги смятат за такива. Аз лично като фен на футбола от 3-годишна възраст исках да отида на България - Унгария като привърженик, а не журналист.

Предлагам, ако още има време за промени, срещата да се играе на бижуто "Арена Пушкаш" в Будапеща.

Коментар на Тервел Илиев


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трол

    43 0 Отговор
    Някой да не си помисли, че от европейската централа пазят да не падне нечия перука?
  • 2 кУмУнист

    31 3 Отговор
    Кой си ти бе Тервел и на кого му пука за теб и твоето мнение, преписвач. И ние искаме спортните журналисти да си вършат работата, да натискате БФС, министерството на спорта, МВР българският съд, футболисти и собственици на отбори, но уви, седите в разни мазета и преписвате едни от други, а ако няма новина си измисляте такава, или лепвате по една снимка на някое разголено рускинче, което уж пуснало или не пуснало на Неймар или Алонсо примерно . Излезте от мазетата и разследвайте продадените мачове, далаверите на БФС, купените съдии, а не да ми философствате гулю гулю гулю.
  • 3 Фентастичен

    27 0 Отговор
    Пляшака и Мокета финтираха феновете.Това се казва да се окопаеш във власта.Тези са толкова уверени в себе си,че си правят каквото си искат.

    Коментиран от #7

  • 4 име

    14 0 Отговор
    Не бих дал пари да гледам поредната загуба на нашите некадърници.
  • 5 1312

    12 0 Отговор
    Срещу 300 кила ракия и 200 кила вино изпратено като дарение в БФС, може и да върнат мача в София.
  • 6 УСА боклук

    11 1 Отговор
    От отдавна не гледам български футбол. Излишно е да плащам на Гелосания, даже един лев.
    Затова искам да попитам дали в националния ни отбор има печки.

    Коментиран от #9

  • 7 минувач

    16 1 Отговор

    До коментар #3 от "Фентастичен":

    Първи Частен Футболен съюз затваря мача на първи частен национален отбор на България.За да може Плешака и Мокета да си гледат мача на спокойствие без да ги псува целия стадион.Михайлов не е стъпвал на стадион от 5 години.
  • 8 любител

    20 1 Отговор
    ако и сега тоя боклук перуката не си подаде оставката това ще бъде вече върха на наглоста алчноста и простотията присъщи на него и боко тиквата крадеца който го поддържа. смяна на целия БФС. оставка
  • 9 антрашпиц

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "УСА боклук":

    Не ве не печки, скоро ще има кюмюр .......
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 887

    6 1 Отговор
    Това заслужавате, даже ви е малко !
    И не само във футбола, а и в политиката, и в доходите, и в отношението на държавните служби към вас.
  • 12 Джони пешеходеца

    3 0 Отговор
    Какви сигнали бе хора? Кой на кого е сигнализирал - УЕФА на БФС, или обратно? Това вече стана много модерно: арестуваме те, заради получен сигнал, че еди какво си и т.н.т. ... Това е евтин трик, целящ да отложи оставката на некадърните ръководители на футбола ни. По-добре специализиран лекарски екип да сигнализира шефа на БФС, че след анализ и оценка на риска, незабавно трябва да спре употребата на спиртни напитки, за да не ни излага и той пред света. С резултатите и играта си дотук, играчите ни вече достатъчно ни изложиха!
  • 13 така ли

    2 0 Отговор
    Няма да ни бият с много !С чест-два парцала...