Last news in Fakti

12 Март, 2024 11:14 1 827 1

Джокович с коментар след неочакваната загуба

  • спорт

Ноле падна от 123-ия в ранглистата на АТП

Джокович с коментар след неочакваната загуба - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Новак Джокович инкасира неочаквано поражение. Джокера загуби в 3 сета от италианеца Лука Нарди. Мачът беше от 1/16-финалите на Мастърса в Индиън Уелс, САЩ. 4:6, 6:3, 3:6 и загуба за лидера на АТП.

Джокович прие поражението доста спокойно и го обясни философски пред публиката: "Всичко е наред. Това е част от спорта. Трябва да го приемеш за нормално. Понякога биеш, понякога губиш. Но повече съм изненадан от моето ниво на игра, което беше лошо. А той нямаше какво да губи и показа качества, че може да стане страхотен играч", завърши Джокович.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Посеришо Хаскьойски

    2 0 Отговор
    Черното тото е повече от парите, ако спечели турнира