Last news in Fakti

14 Март, 2024 16:34 945 3

Левски преговаря с крило

  • футбол

Възможен е летен трансфер

 Левски преговаря с крило - 1
Снимка: БГНЕС


Българският гранд Левски (София) се е прицелил във френското крило Адама Диакаби, който в момента носи екипа на Карабах (Азербайджан), съобщава сайтът azerisport.com.

Според изданието, фланговият футболист може през лятото да напусне шампиона на Азербайджан и да поеме в посока България. От 27-годишния футболист се интересува българският Левски, а очакванията са при завършването на сезона клубът от София да предприеме действия по привличането на Диакаби в състава си, пише БТА.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 777

    4 2 Отговор
    ако ще и с кълка да преговаря в бг няма футбол язък
  • 2 Лост

    0 2 Отговор
    Те днес Карабах гостуване на Байер Леверкузен в осмина финала за ЛЕ след 2:2 у дома. И за какво му е да идва в "Левски?"?
  • 3 Зевзек

    2 1 Отговор
    Няма ли 18-19 годишни момета в школата? Или пък 20 годишни африканци с френски паспорти.

    Няма ли някой 40 годишен, който да вземат, та взимат 28 годишен. И ще го чакат да стане 40 годишен та да го продадат за няколко милиона. Ако има други гл... като Сираков да го искат.

    Феновете са виновни, че им пълнят стадионите на Сираков, Ганчев, Домувчийсси ...