Last news in Fakti

5 Юни, 2024 21:00 2 277 1

Боксовата легенда Шугар Рей редом с Дейзи Ланг на благотворителна вечер за борба с диабета

  • боксовата легенда-
  • шугар рей -
  • дейзи ланг-
  • благотворителна вечер-
  • борба с диабета

Събитието се проведе в Бевърли Хилтън и събра спортни величия

Боксовата легенда Шугар Рей редом с Дейзи Ланг на благотворителна вечер за борба с диабета - 1
Снимка: VIP COMMUNICATION PR Agency
Първата ни световна шампионка по бокс - Дейзи Ланг, бе сред спортните величия, поканени от боксовата легенда Шугар Рей Леонард на червения килим за 13-тата годишна благотворителна вечер на Фондация Шугар Рей Леонард. Събитието, проведено в Бевърли Хилтън в Бевърли Хилс, бе под мотото „Големи бойци, голяма кауза“.
„Трябва да се борим заедно и да победим диабета в етап 1 и 2“, каза Деси Кирова (Дейзи Ланг), която е първата българка, прокарала пътя на женския бокс у нас и в Европа, за което е удостоена в залата на славата в Америка.

Фондацията Шугар Рей Леонард е създадена през 2009 г. от боксовата легенда и шесткратен световен шампион Шугар Рей Леонард и съпругата му Бернадет. Фондацията се ангажира да финансира изследвания и грижи за педиатричен диабет тип 1 и 2 и да повишава осведомеността за двете заболявания. Стреми се и да помогне на децата да живеят по-здравословен живот чрез диета и упражнения.

Диабет тип 1 засяга както деца, така и възрастни на всяка възраст. Появява се внезапно, причинява доживотна зависимост от инжектирания или изпомпван инсулин и носи постоянна заплаха от опустошителни усложнения. Диабетът тип 2 при децата се увеличава, подхранван до голяма степен от епидемията от затлъстяване.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тумори

    4 0 Отговор
    КАКВА Е ТАЗИ СНИМКА БЕ ?? 🤦🤦🤦 АБЕ ЖУРНАЛЯ НА ХАРТИЯ