6 Юни, 2024 21:22 479 0

Клубовете от Висшата лига гласуваха за запазване на ВАР

  • клубовете-
  • висшата лига-
  • гласуваха-
  • запазване-
  • вар-
  • англия-
  • футбол

19 от общо 20-те клуба от елита са гласували да продължат да използват ВАР

Клубовете от Висшата лига гласуваха за запазване на ВАР - 1
Снимка: shutterstock.com

Клубовете от Висшата лига на Англия гласуваха в полза на запазването на противоречивата система за видео асистент рефер (ВАР) през следващия сезон.

19 от общо 20-те клуба от елита са гласували да продължат да използват ВАР на годишното общо събрание на Висшата лига в Харогейт в четвъртък.

Само Улвърхемптън, които миналия месец предизвикаха гласуването за премахване на силно клеветената система са подкрепили нейното премахване.

За да бъде премахнат ВАР, 14 клуба трябваше да гласуват в подкрепа на премахването му.

След гласуването в четвъртък Улвърхемптън изразиха разочарование от резултата, но приветстваха желанието на Висшата лига да подобри системата.

„Въпреки че сме разочаровани от резултата от гласуването за бъдещето на ВАР на днешното годишно общо събрание, ние признаваме и приемаме решението, взето от нашите колеги клубове, и сме спокойни, че Висшата лига приема сериозно опасенията на клубовете и привържениците “, се казва в изявление на Улвърхемптън.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА