Last news in Fakti

13 Юни, 2024 21:42 540 0

Първата тренировка на ЦСКА ще бъде закрита

  • цска-
  • закри-
  • закрита-
  • тренировка-
  • подготовка-
  • стипич-
  • панчарево

Ръководството на ЦСКА реши да не бъдат допускани представители на медиите

Първата тренировка на ЦСКА ще бъде закрита - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА реши да не бъдат допускани представители на медиите на първата тренировка от лятната подготовка.

Стартът на "червените" е в петък - 14 юни на базата в Панчарево. Новият треньор на "армейците" Томислав Стипич ще изведе тима за първо занимание, което обаче няма да може да се проследи от медиите.

Изтъкнатата причина за спирането на достъпа на репортерите до базата на "червените" е течащите там конструктивни и освежителни дейности.

Ето какво написаха от ЦСКА:

"Уважаеми представители на медиите,

Утрешната тренировка на ЦСКА няма да бъде открита за вас поради течащи конструктивни и освежителни дейности на базата в Панчарево.

В официалните канали на клуба ще бъде качено видео от първата тренировка на отбора.

Открито за медиите занимание ще бъде организирано преди заминаването за лагера в Банско. Ще ви информираме допълнително за часа и датата на откритата тренировка.

Благодарим за разбирането!".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА