Last news in Fakti

16 Юни, 2024 17:05 586 1

Анди Мъри попадна в отбора на Великобритания за Игрите в Париж

  • анди мъри-
  • тенис-
  • олимпиада-
  • париж

Ема Ръдукану пък отказала покана заради скорошно лечение на травма

Анди Мъри попадна в отбора на Великобритания за Игрите в Париж - 1
Снимка: БГНЕС

Двукратният златен медалист Анди Мъри попадна в отбора на Великобритания по тенис за предстоящите Олимпийски игри в Париж, съобщава агенция ДПА.

Шампионът от 2012-а и 2016-а, който най-вероятно ще прекрати кариерата си това лято, е на 97-о място в ранглистата на АТП. Победителката в откритото първенство на САЩ през 2021 Ема Ръдукану пък е отказала поканата от ръководителите на делегацията заради скорошно лечение на травма.

В отбора на Великобритания за мъже попадат още капитанът Иън Бейтс и тенисистите Джак Дрейпър, Камерън Нори и Дан Еванс. Кейти Болтър пък ще бъде единствената участничка при дамите.

Джо Сейлсбъри и Нийл Скупски ще играят за Великобритания на двойки мъже, а Мъри и Еванс все още не знаят дали ще получат квота от Международната федерация по тенис (ИТФ).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нов

    0 0 Отговор
    Заради рекорд в статистиката за участие вероятно е