Last news in Fakti

17 Юни, 2024 16:22 497 0

Балкан Ботевград вече работи по селекцията за новия сезон

  • сашо везенков-
  • треньор-
  • селекция-
  • балкан ботевград-
  • баскетбол-
  • българи

„Иска ни се първо да сме готови с българите и след това с другите", заяви треньорът Сашо Везенков

Балкан Ботевград вече работи по селекцията за новия сезон - 1
Снимка: БГНЕС

Балкан вече работи по селекцията за новия сезон. Това призна пред BGbasket.com президентът на клуба Сашо Везенков, като разкри и на този етап кои играчи от миналогодишния състав имат договори и за догодина.

„Работим по селекцията, имаме виждания. Герганов и Пищиков са сигурни, имаме договори с тях. Оттам нататък всичко е въпрос на преговори. На Митко и на Минчев договорите изтичат. С Ники Грозев на 99.9% сме се договорили и за догодина, но вече всичко е в ръцете на Васко“, обясни Везенков.

„Иска ни се първо да сме готови с българите и след това с другите, но е ясно, че на позиция 1 ще търсим и гард чужденец“, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА