Last news in Fakti

20 Юни, 2024 15:20 687 3

Джокович към футболистите за мача със Словения: Направете Сърбия щастлива

  • новак джокович-
  • евро 2024-
  • сърбия-
  • словения-
  • футбол

Аз съм горд фен на сръбския национален отбор по футбол

Джокович към футболистите за мача със Словения: Направете Сърбия щастлива - 1
Снимка: БГНЕС


Тенис легендата Новак Джокович пожела късмет на сръбския национален отбор в мача със Словения в специално видеообръщение. Двубоят от втория кръг на група C на Евро 2024 ще се играе днес от 16:00 часа.

„Аз съм горд фен на сръбския национален отбор по футбол. Момчета, желая ви много, много късмет, както и смелост.

Бъдете единни и зарадвайте Сърбия с общи усилия. Цялата нация е с вас, цари голяма еуфория, както преди всяко европейско и световно първенство по футбол.

Аз лично, всички мои близки и всички хора от Сърбия искаме да ви подкрепим и ви пожелаваме попътен вятър. Надявам се да стигнете възможно най-далеч.

Всичко най-добро, момчета! Напред, Сърбия!, заяви във видеообръщение Джокович.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мирослав Додик, най- големият руски

    4 4 Отговор
    човек в Босна беше казал по повод на пазърлъка на Джоковичи - син и баща за тенис за участие в турнира в Баня Лука, че по-големи цига...ни от тях не е срещал.
    В Сърбия има две групи хора -
    едните са шумадийски ци..гани/сърби/, а другата са българи, които с убийства и терор сръбската държава направи сърби, наречени от сръбската пропаганда още и „стари сърби“.
  • 2 9876

    2 4 Отговор
    И този е един селяк.
  • 3 вав

    2 4 Отговор
    Гнусен сръбски националист