Last news in Fakti

27 Юни, 2024 06:10 2 541 2

Вече са ясни всички 1/8-финали на Евро 2024

  • евро 2024-
  • футбол

Големите губещи като най-слаби трети отбори са Унгария и Хърватия

Вече са ясни всички 1/8-финали на Евро 2024 - 1


Груповата фаза на Евро 2024 официално приключи и следва да следим и гледаме елиминациите на Европейското първенство. Големите губещи като най-слаби трети отбори са Унгария и Хърватия, които се прибират у дома, като същата съдба сполетя също така и Шотландия, Чехия, Украйна, Сърбия, Албания и Полша.

Именно с тази фаза вече са ясни и всички осминафиналисти на Евро 2024. Още на 29-и юни предстои да гледаме срещите между Швейцария и Италия, както и Германия Дания.

Ден след това предстоят срещите между Испания и Грузия и Англия срещу Словакия. В първия ден на месец юли пък Португалия ще срещне Словения, а Франция ще спори с Белгия в интригуващ дуел в Дюселдорф.

2-и юли пък ще е финалната дата за тази фаза, когато ще играят селекциите на Австрия и Турция и Румъния – Нидерландия.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некои случайности

    2 0 Отговор
    Чеферин- словенски адвокат и шеф на УЕФА. В резултат регламент, та дрънка. Отпада отбор с 4 т. (Украйна), класират се два с 3 т.(Дания и .Словения) След това Дания отива срещу домакините, а Словения се уплаши, тъй като Грузия би Португалия и ще опита да вземе мореплавателите на абордаж.
  • 2 🍊🍋🇧🇬

    0 3 Отговор
    Мда, бившият Социалистически Блок отпадна вкупом?

    :) Само Грузия, “так держат”.