Last news in Fakti

28 Юни, 2024 17:21 669 0

Никола Цолов ще тръгне от 3-та позиция в спринтовата надпревара в Австрия

  • никола цолов-
  • позиция-
  • старт-
  • формула 3-
  • спринта-
  • австрия

Българинът завърши 10-ти в квалификацията за неделното състезание, но заради обърнатия стартов ред в спринта ще има добра възможност да се качи отново на подиума

Никола Цолов ще тръгне от 3-та позиция в спринтовата надпревара в Австрия - 1
Снимка: Нова тв

Никола Цолов ще тръгне от 3-та стартова позиция в спринтовата надпревара във Формула 3 на пистата "Ред Бул Ринг" в Австрия.

Българинът завърши 10-ти в квалификацията за неделното състезание, но заради обърнатия стартов ред в спринта ще има добра възможност да се качи отново на подиума в събота, пише dsport.bg.

Люк Браунинг спечели квалификацията. Той изпревари Арвид Линдблад и Тим Трамниц. Разликите на трасето в Австрия бяха изключително малки, като Цолов остана само на 0.345 от първото място.

В събота първи ще потегли Мартиниус Стенсхорн. Втори на стартовата решетка е Кристиан Мансел.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА