9 Август, 2024 19:13 1 819 0

Англия с нов селекционер по футбол

  • лий карсли-
  • новият-
  • селекционер-
  • временен-
  • англия-
  • футбол

Лий Карсли е новият временен селекционер

Англия с нов селекционер по футбол - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Лий Карсли е новият временен селекционер на Англия, обявиха официално от Футболната асоциация.

50-годишният специалист, който до момента беше начело на отбора на “трите лъва” до 21 години, ще води тима най-малко в Ирландия и Финландия през септември от Лигата на нациите.

Възможно е обаче Карсли да остане и за останалите срещи от турнира през есента.

“За мен е чест да водя временно отбора на Англия. Тъй като съм добре запознат с играчите, има смисъл да ръководя отбора, докато ФА продължава процеса по назначаване на нов постоянен треньор. Основният ми приоритет е да осигуря приемственост. Целта ни е да си гарантираме промоция в Лигата на нациите”, заяви Карсли.

Еди Хау, Греъм Потър, Маурисио Почетино и Киърън Маккена са водещите кандидати за това да бъдат назначени на поста за постоянно, твърди “Скай спортс”.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА