10 Септември, 2024 18:26 987 1

Рафаел Надал с нов трофей, но не в тениса

  • рафаел надал-
  • тениса-
  • трофей-
  • голф-
  • тенисист

Надал се завръща в тениса и ще се появи на Laver Cup

Рафаел Надал с нов трофей, но не в тениса - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Испанският тенисист Рафаел Надал, след неуспешните олимпийски игри и поражението от Новак Джокович във втория кръг на US Open, успя да спечели трофей тази година. Трофеят обаче не е от тениса, а от друг спорт. Докато си почиваше от тениса, Надал взе участие голф турнир в Майорка и го спечели, пише dsport.bg.

Той беше най-добрият от 74 състезатели в този турнир и в крайна сметка завърши първи пред Гонсало Осейо Калва.

Иначе това не е първият спечелен голф турнир от страна на Надал. Когато се контузи в началото на сезона, той игра голф турнир на Балеарските острови и завърши отново първи.

Надал се завръща в тениса и ще се появи на Laver Cup, който ще се играе в Берлин от 20 до 22 септември. Говори се, че това ще е последното му участие като тенисист в кариерата му.

Ако реши да го направи, ще бъде по същия начин като Роджър Федерер, който изигра последните си тенис мачове на Laver Cup.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евгени от Алфапласт

    0 1 Отговор
    Пфу, мислех, че ще има снимка на златотърсачка...