26 Септември, 2024 09:24 626 0

Кирил Десподов поигра в края при загубата на ПАОК от Галатасарай

  • кирил десподов-
  • паок-
  • лига европа-
  • галатасарай

Гърците загубиха с 1:3

Кирил Десподов поигра в края при загубата на ПАОК от Галатасарай - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на българския национален отбор Кирил Десподов игра само 13 минути при загубата на ПАОК (Гърция) с 1:3 от Галатасарай в балканското дерби от основната фаза на Лига Европа, играно в турския мегаполис Истанбул.

Така след като бе основен принос за победата на тима от Солун с 4:1 над Волос във вътрешния шампионат в неделя, когато започна като титуляр, сега 27-годишният нападател влезе от пейката и нямаше време да обръща резултата. Когато той се появи на терена в чудовищната атмосфера на култовия стадион „Али Сами Йен”, ПАОК падаше с 1:2.

Автогол на ганайския съотборник на Десподов - Абдул Рахман Баба, изведе Галатасарай напред в 48-ата минута, а Янис Константелиас изравни в 67-ата. В 75-ата обаче Юнус Акгюн направи 2:1 след комбинация с нигерийската звезда Виктор Осимен и 120 секунди по-късно на пожар бе вкаран нашият. Той създаде бая главоболия на персоналния си пазач Абдулкерим Бардакчъ, който му влизаше на юруш с двата крака.

В петата минута на добавеното време италианецът Мауро Икарди донесе успеха на „Чим Бом” с 3:1 – резултат, с който в последния кръг на турската Суперлига бе отнесен и Фенербахче на Жозе Мауриньо.

Десподов, за когото гръцките медии вече нееднократно отбелязват, че „полудява”, когато не е титуляр и може да си бие камшика от ПАОК, пък солидарно с бившия си отбор Лудогорец падна с 2 гола разлика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА