14 Октомври, 2024 15:41 309 1

Легенди са против Лий Карсли да остане селекционер на Англия

  • англия-
  • футбол-
  • лий карсли

Според Йън Райт и Рой Кийн той няма бъдеще начело на "Трите лъва"

Легенди са против Лий Карсли да остане селекционер на Англия - 1
Снимка: Фейсбук

Футболните анализатори и легенди на местния футбол Йън Райт и Рой Кийн се обединиха около мнението, че Лий Карсли няма бъдеще начело на английския национален отбор, предаде sportal.bg.

Карсли застана временно начело на “трите лъва” след поражението на финала на Евро 2024 и напускането на Гарет Саутгейт.

През септември той постигна две победи на Ейре и Финландия, но през октомври допусна историческо поражение от Гърция на “Уембли”, а в неделната вечер постигна нов успех над Финландия, този път в Хелзинки. Въпреки това Карсли неколкократно даде да се разбере, че е временно на поста и предпочита да се завърне в младежкия национален отбор, откъдето бе преместен при мъжете.

“Мисля, че ако си застанал на това място и нямаш страстта да кажеш, че искаш работата за постоянно, то тя вероятно не е за теб. Това, което чувам от него е, че той говори за завръщането си в младежкия национален отбор и не гледа към оставане в мъжкия отбор. Аз ще се радвам да видя, че той прави това, което иска да прави,” заяви Райт.

Подобно мнение изказа и Рой Кийн, който също насочи вниманието към посланията отправени от Карсли към феновете.

“Неговото послание през последния месец и повече е, че той е получил тази задача и ще се съсредоточи върху предстоящите мачове. Това му е казано от ФА да прави и той няма да отправя послание, че отчаяно иска работата. Помня, че преди няколко години той заяви, че не иска да работи в мъжкия футбол, че иска да работи с млади играчи и там се чувства по-комфортно. Очевидно всеки има право да променя мнението си и той опита. След това обаче усещате лош привкус от цялата публичност и си казвате “наистина ли това е, което искам?”, заяви Кийн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леля Гошо

    0 0 Отговор
    Гърците играят много добър, грамотен футбол, докато Англия си играе както при Саутгейт. Достатъчно добри са за да бият слабите отбори, оттам нататък малко късмет и малко съдийска помощ.