14 Декември, 2015 12:21 2 044 0

Умно огледало за селфи и защита от крадци

  • селфи-
  • огледало-
  • selfie mirror-
  • smart ltd

На платформата Indiegogo стартира един проект, който ще допадне на любителите на т.нар. селфита. Американската компания Smart Ltd. предлага огледалото SELFIE Mirror, което само прави селфита или кратки клипчета и с помощта на Wi-Fi или Bluetooth 4.0 ги доставя директно до вашия смартфон.

За целта устройството използва 16-мегапикселова камера от Sony, интегрирана в горната част на огледалото. Фокусът и определянето на разстоянието до обекта стават автоматично, а освен това разработчиците на SELFIE Mirror предлагат и още една опция.

Умното огледало може да се свърже с датчик за движение и ако в дома ви влязат "неканени гости" то ще ги заснеме и ще предаде образите им веднага на вашия смартфон. Габаритите на огледалото са 550 х 935 мм, а като опция се предлага и 700 х 1200 мм, като цената е $160 и $190, съответно. Вижте повече. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА