Last news in Fakti

22 Януари, 2022 11:30 5 266 7

Тунинг компания „поправи“ странния волан на Tesla

  • tesla-
  • волан-
  • кормило

Кормилото се предлага в различни материали, включително карбон и алкантара 

Тунинг компания „поправи“ странния волан на Tesla - 1

Нетрадиционният волан, който Tesla вгражда в последните Tesla Model S и Model X все още е повод за коментари от страна на различни фенове и противници на марката, като много от тях не са съгласни с формата му, както и с липсващата горна част, която смятат за нетрадиционна. За да решат този проблем, инженерите от T Sportline показаха няколко различни решения за волана.

Тунинг компания „поправи“ странния волан на Tesla

В част от тях те са „поправили“ горната част на волана като са добавили парче с овална форма, запазвайки равната долна част на кормилото. В зависимост от предпочитанията, воланът може да бъде „облечен“ в карбон, кожа по избор или пък алкантара.

Тунинг компания „поправи“ странния волан на Tesla

От T Sportline предлагат и същите решения за „половинчатото“ кормило, при което също може да бъде избирана различна облицовка от кожа, алкантара и карбон.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Както

    25 4 Отговор
    Както е тръгнала формата, скоро ще го направят на триъгълник, а кухите американци ще ахкат колко е модерно, иновативно, брилянтно и други простотии, а всъщност е опасно за контрол и грозно.

    Коментиран от #2

  • 2 Механик

    18 3 Отговор

    До коментар #1 от "Както":

    Да го направят като джойстик, че да е удобен а хващане от третополови. И да го облекат в естествена кожа, която да може да се мърда нагоре-надолу, та усещането да е 100%.

    Коментиран от #6

  • 3 Кво става бе

    9 15 Отговор
    Нещо не вървят тия ДВГ последно време! Тая електричка им разказа играта на всички супер спортни Аудита?

    Коментиран от #5, #7

  • 4 незнайко

    7 0 Отговор
    Това не са волани а ЩУРВАЛИ на самолети !!! Те се мъчат да пробутат движението на волана на колата да е както при моторите 1 : 1 в градуси !!! Не, че е нещо невъзможно, но все пак това е много по голямя машина !!!
  • 5 Ами какво да стане

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Кво става бе":

    Ще се промени мисленето при купуването на бърза машина.

    Тоест на някой ще им се промени мисленето, а на някой няма. Тези които търсят бърз автомобил ще си купят електрически, а тези които оценяват звука повече от бързината, ще си заложат на класиката, поне докато могат. За всеки влак си има пътници.
  • 6 Русенец

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Механик":

    И преди потегляне задължително да е с надянат кИр0бран, за по-голяма безопасност.
  • 7 Русенец

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Кво става бе":

    Супер! Сега само остава клиентите да престанат да карат ежедневно по шосета, и да почнат да карат само по състезания, че да има смисъл от купуването на електрически коли.