Last news in Fakti

23 Юни, 2020 17:55 46 482 226

Доц. д-р Атанас Мангъров пред ФАКТИ: Щабът внася напрежение в страната. Тъпо е

  • доц. атанас мангъров-
  • доц. мангъров-
  • национален оперативен щаб-
  • covid-19-
  • българия

''Някои хора предават собствените си страхове на обществото, от което обществото няма никаква полза'', категоричен бе медикът

Доц. д-р Атанас Мангъров пред ФАКТИ: Щабът внася напрежение в страната. Тъпо е - 1
Снимка: ФАКТИ

''Случва се това, че този тип епидемии не могат да се борят по този начин - чрез затваряне, чрез ограничения, чрез носене на маски. Това е нов вирус, никой не го е карал, никой няма антитела срещу него. Той се предава и се разпространява по всички възможни начини и рано или късно ще мине през цялото население както на страната, така и на цялото земно кълбо. И колкото и дълго да стоим затворени, колкото и плътно да стоим затворени - месец, два три, в момента, в който се отворим и отнякъде това нещо дойде, цялата история започва отначало''. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ началникът на Детската клиника в Инфекциозна болница - доц. д-р Атанас Мангъров.

''Всъщност в страната нищо не се е променило, защото процентът на откритите заразени на 100 направени теста през май и през юни е един и същ. През май всеки ден са правени по 1145-1150 теста, а през юни месец са правени по 1650 теста средно всеки ден. Процентът на откритите заразени на 100 теста през май е 3,1%, а през юни е 3,5%. Тоест на всеки 100 теста през двата месеца са откривани трима или четирима нови заразени, което е едно и също. Тоест, няма някаква промяна'', очерта ситуацията доц. Мангъров.

''През седмиците, когато преживяхме строгите мерки ние правехме много тестове'', припомни той.

Доц. д-р Атанас Мангъров обясни и целта на евентуалното масово тестване на населението, което така и не се състоя: ''Хората, които се окаже, че са заразени и болни да бъдат изолирани. Но ние така или иначе нямахме и нямаме възможност, а вероятно няма и да имаме, да тестваме цялото население на страната. В момента какво правим? Ходим тук и там и този, за който намерим, че е заразен, като в 98-99% от случаите той или тя не са болни, ние ги затваряме, започваме да изследваме околните и какво правим? Това, което трябва да се направи е, че тези, които са истински болни, ако са много болни трябва да влязат в болница и да се лекуват там. Ако пък не са много болни да си стоят вкъщи. Всички останали трябва да продължат да живеят нормално. Да ходят на работа, на училище, на море, където си искат.''

''Аз не мога да си обясня защо се прави тази реставрация на страховете. Просто някои хора предават собствените си страхове на обществото, от което обществото няма никаква полза. Защото задачата на тези хора е да насочват и да водят обществото. Не да го плашат. А точно това става'', допълни началникът на Детската клиника в Инфекциозна болница

''Вчера беше съобщено, че са направени 700 теста, от които са установени 30 и няколко заразени. Като те не са болни. Днес са направени четири пъти повече тестове (бр. 2776 теста, 79 заразени с COVID-19 за последно денонощие) и са намерени 70 и няколко заразени. Тоест правени са четири пъти повече тестове и са намерени 2 пъти повече болни, като в момента болните, които са в интензивните сектори в цялата страна са 11-12 души. В цялата страна във всички болници, във всички COVID отделения, са някъде около 300 и няколко души, като на 3/4 от тях им няма нищо или имат симптоми на грипоподобно заболяване - температура, болки по мускули, по стави и прочее. Но истински болните в страната, тези, които са много болни и са в интензивните сектори, те са 11-12 души. Сигурно има още няколко десетки, които са зле, но всяка година има такива хора по време на грип. Всеки един от нас кара поне по 1-2 пъти на година'', заяви още любимият на мнозина българи медик. 

За изказването на акад. Ангел Гълъбов, че в България трябва да се действа като в Ухан, доц. Мангъров заяви следното: ''Не съм чул какво е казал акад. Ангел Гълъбов (б.р. водещата му предаде думите на акад. Гълъбов), но той е лабораторен лекар, той е вирусолог, той никога не се е занимавал с болни хора. Той се е занимавал с изследователска дейност, което е малко по-различно от това, за което става дума в момента'' Просто не е прав.''

Дали заради разклащането на правителството, предизвикано от изваждането на показ на компрометиращи материали за премиера Борисов (най-вече), не се реставрира страхът от COVID-19 у нас, запита водещата Маринкова, а доц. Мангъров ѝ отговори така: ''Би могло. Както и тези колеги, които са възрастни, които са в тази рискува група, за която има по-голяма вероятност, когато се заразят да се разболеят, те откровено се страхуват. Всъщност привържениците на тези стриктни мерки - да се затвори всичко, никой да не излиза, са хората, които са на държавна служба, които получават твърда заплата, независимо дали си стоят във вкъщи или ходят на работа. Всички останали, на които доходите, средствата за съществуване се определят от това дали работят, не са много ентусиазирани от такава перспектива, просто защото когато не ходят на работа те не получават нищо.''

Доц. д-р Атанас Мангъров се изказва одобрително за това, че началникът на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса в България - ген. Венцислав Мутафчийски, е на отишъл на почивка.

Припомняме, че вчера от ФАКТИ първи Ви съобщихме новината, че ген. Мутафчийски отдъхва на полуостров Халкидики.

''Това, което Националният щаб не успя да разбере е, че по този начин не може да се контролира една такава епидемия. Това, което трябваше да се направи, то е известно, откакто свят светува, откакто съществува епидемиологията като наука. Нейните познания са в резултат от натрупан много горчив опит от десетки епидемии в историята на човечеството. Просто хората, които са болни трябва да бъдат затворени, евентуално да бъдат установени тези, които са техните контакти, и толкова. Нищо повече. Този метод със затваряне на страни, със затваряне на здрави хора, това никъде го няма'', разкритикува отново той строгите противоепидемични мерки, които имаше в България и по света.

''Десетки пъти се каза, че от тези маски няма никаква полза, освен че успокоява душата на този, който нарежда да се носят. Въпреки това казаха, че трябва да се носят маски на закрито. Ако не се носят, ще бъдем глобявани. Добре, ще носим маски. Като влизам в метрото или в автобуса си слагам маска, а като сляза си я махам. Защо? Защото ме е страх да не ме глобят. Но това не променя нищо. Това е просто връзване на гащи, че просто правим нещо'', изрази мнението си за маските началникът на Детската клиника в Инфекциозна болница.

Доц. Мангъров бе категоричен, че няма нова вълна на COVID-19 в България. ''Тази инфекция си тлее, тя ще продължи да обикаля из населението'', смята той.

''Това, което направихме е да се срине в значителна степен икономиката, да останат хиляди хора без работа, да се ''изпрати на кино'' туристическият сезон. И всички тези неща, за които ние ще плащаме в следващите месеци, можеха да бъдат избегнати. Нещата можеха да бъдат направени по-елегантно, по-умно и в крайна сметка да не понесем такива щети'', защити тезата си за по-либерални мерки медикът.

Той отново припомни, че от COVID-19 в България са починали малко повече от 200 човека, а от всевъзможни други неща в пъти повече хора.

''Аз мислех, че ме е разбрал, но явно е било за кратко време и отново се поддал на манипулации. Не знам какво се случва'', така доц. Мангъров коментира поведението и изказванията на министър-председателя Бойко Борисов по темата ''COVID-19'' напоследък.

Доц. д-р Атанас Мангъров с категоричност заяви, че напрежението в страната се създава от Националния оперативен щаб. ''И единият, и другият, и третият говорят неща, които хора, които са поставени там, за да обясняват и да водят, не бива да говорят. Това, което не мога да си обясня е защо го говорят това нещо. Както когато тръгваш на война някой да ти разказва как там ще ти отрежат главата, ще те разкъсат, ще те изгорят и ти отиваш на война. Това е тъпо.''

''Това, което се случва в момента, многократно се е случвало в историята на човечеството. Това е нещо, което всяка година играем в приблизително същата степен с това, което се нарича сезонен грип. Всяка година по целия свят от сезонен грип умират по около 500 000 души. В момента от COVID по целия свят са умрели някъде над 400 000 души. Тоест, нищо ново не се случва, нищо по-различно. Не разбирам защо светът изведнъж получи прозрение и беше обсебен от този вирус, от това желание да се тества, да се затварят хора, на които им няма нищо'', изумява се той.

''Хората, които имаха милиарди, сега ще спечелят трилиони'', завърши доц. Мангъров в отговор на питане от водещата за това кой ще спечели трилиона от коронавирусната криза.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


 


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 178 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пенсионер

    111 319 Отговор
    едно си баба знае, едно си бае..........

    Коментиран от #65, #218

  • 2 Гей Билтс

    36 167 Отговор
    Мангърката е на моя акъл за ваксините. 7 млрд си чакат реда на 13 Ноември, Петък.

    Коментиран от #212

  • 3 демократ

    152 594 Отговор
    Мангъров е за затвора, правителството и щаба спасяват човешки животи!

    Коментиран от #58, #68, #104, #139, #191, #198, #209, #217

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    83 118 Отговор
    прав си господине

    Коментиран от #226

  • 5 Кой68

    74 46 Отговор
    Такива капацитети като теб го правят.....отвратително е.
  • 6 Стига сте

    127 357 Отговор
    Давали поле на изява на този човек! Той иска масово тестване в неговата лаборатория! И при него става въпрос за пари! Да ме мислите, че е загрижен за нас!

    Коментиран от #166

  • 7 Нина

    128 204 Отговор
    Само един въпрос.След като всички щели да минат през вируса,защо семейството на дъщеря му ходят навсякъде с маски и ръкавици

    Коментиран от #14, #25, #29, #60, #157, #183, #216

  • 8 До Мангуров

    33 176 Отговор
    Всеки ден има редовно тествани 240 тулупчета плюс куп още политически чиновници! Всеки ДЕН! Не ми говори глупости! Плюс това ми намирисваш на Гербова подлога...!
  • 9 мечо

    34 156 Отговор
    говори щабат щабат говори тос да се вкара мументално вав лудница кои го пусна да пропагандира срещо мерките веднага вав раднево карлукуво или на четварти кило метар
  • 10 Ахахаха

    158 25 Отговор
    Е да ама април нямаше снимки и записи, нямаше пътуване към Гърция! ШефО каза да се ходи масово по мутрохотелите и мутроресторантите за по 8-10лв картофите. Никой не слуша, е тогава под ключ! Кой ходил ходил, щабаджиите защо се изнесоха още юни в Гърция?! Защото знаеха какво следва! Но ние сме булюбулютки и търпим!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 цццццц

    275 48 Отговор
    Че той този щаб нали за това го създадоха, да създава паника! Иначе ще има въпроси за нощни шкафчета, патлаци, кюлчета, апартаменти, вили и каквото още се сетите!

    Коментиран от #167

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Доцент

    84 114 Отговор

    До коментар #7 от "Нина":

    Защото дъщерите на Мангъров не са от простолюдието. За простолюдието е естествения подбор.
  • 15 Мангъра

    40 12 Отговор
    8 милиарда да го изкарат, 8 милиарда теста.
  • 16 Щом ще

    73 146 Отговор
    Се заразим всички рано или късно защо не се срещне с някои болен без маска! Да се зарази да докаже, че няма нищо страшно и вируса не е толкова опасен! Обаче няма да го направи, че е в рисковата възраст!
  • 17 Пи пи

    55 129 Отговор
    Къде е полицията и прокуратурата това не може да продължав?

    Коментиран от #127

  • 18 ЧОКИ ЛОШИЯ

    219 52 Отговор
    КАКТО ВИНАГИ МАГЪРЦЕТО Е ПРАВ А ПЛЕХОТО ХАРЧИ ПАРИТЕ ОТ ЩАБА В ГЪРЦИЯ
  • 19 фен

    220 25 Отговор
    Всичко това се случва за да удължат извънредната епидемиологична обстановка!Ако може до изборите.

    Коментиран от #89

  • 20 Миризлив пор

    80 117 Отговор
    Добре де, немците затварят цял окръг толкова ли са по-прости от нас?
  • 21 Хората

    94 165 Отговор
    Мангъра нямаше да поволи да се всява паника при аварията в Чернобил. Щеше да остави хората да посрещнат радиацията без паника.
  • 22 Госあ

    73 121 Отговор
    Оооо откога не сме го слушали 😂 за клетъчен имунитет и антитела едновременно говори,иначе като експерт се изживява 😂 Пийте чайче като се заразите,а за да се заразите не носете маски. Като горкият човек на къмпинга. Здрав и прав...слушал това....

    Коментиран от #24

  • 23 гоцев

    179 56 Отговор
    Прав е, но нас ни управляват прости и полуграмотни
  • 24 Антимилиционер

    92 42 Отговор

    До коментар #22 от "Госあ":

    Дано повече питеци послушат Мангъра и отидат на същия къмпинг с вируса, дето не съществува. 😂🤣
  • 25 asd

    67 31 Отговор

    До коментар #7 от "Нина":

    "защо семейството на дъщеря му ходят навсякъде с маски и ръкавици"

    Ами явно си знаят че са мизерници и не си мият ръцете.
    И между другото вирусите по принцип оцеляват около 10 мин след контакт с кожата, но на ръкавици може да си оцелят порядъчно дълго.
  • 26 Миро

    69 173 Отговор
    Мангъров е идиот!! Обиден че не е в щаба
  • 27 Провинциалист

    158 23 Отговор
    Ами всеки ден издънки на Борисов,министри,Гешефтов.Как няма да има извънредни мерки.Няма да се изненадам и ако ни затворят по къщите отново.Ако можеха да затворят и устата на оня от Дубай,ама трудно.Не ,че е стока,но Борисов и сие са в паника.
  • 28 Джин

    189 59 Отговор
    Доц.Мангъров е супер!Топ лекар.
  • 29 Сульо

    9 2 Отговор

    До коментар #7 от "Нина":

    Това не се брои.
  • 30 еркеч

    205 49 Отговор
    Мангъров е прав ,ама обществото ни е тъпо и затова има негативни коментари по негов адрес.Както е казал Ботев-Свестните в нази считат за луди.

    Коментиран от #67

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 asd

    55 12 Отговор

    До коментар #13 от "Българин":

    Вече не ви броя разновидностите на сектите на вас... флат ъртъри, антиваксъри, култът на 5Г кулите и.т.н. Все сте отбор глу**** по Доньо Донев...това ви е общото.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Марадона

    65 78 Отговор
    Да допуснем че е прав - но в цял свят прилагат "нашите" мерки - сигурно при тях няма вирусолози само ние си имамаме и то само един,какво излиза че нашият "доцент" е най знаещият и можещ във всички земни кълбета.Евала На България.Като знам при нас как се става доцент и професор свят ми се завива.

    Коментиран от #38, #39, #171

  • 36 asd

    39 66 Отговор

    До коментар #33 от "👽👽👽👽":

    Ето я и сектата на магаров...някъде до антиваксърите се нарежда.
    И те са не по-малко по Доньо Донев.

    Коментиран от #42

  • 37 Трифонов

    11 22 Отговор
    Като ми пееш Пенке ле... ама ху ли ми тъ лисънинг?!
  • 38 asd

    43 54 Отговор

    До коментар #35 от "Марадона":

    магаров не е вирусолог! Нито епидемиолог!

    Коментиран от #43

  • 39 Трифонов

    89 12 Отговор

    До коментар #35 от "Марадона":

    Знаещите и можещите са винаги малцинство. Не знаеш ли?
  • 40 Private Spaсe

    132 27 Отговор
    Тормозиха ни 3 месеца за да се наредят на опашката за евраците отпуснати от ЕС! Евраците от които народа няма да види нищо!
  • 41 Необикновения

    104 28 Отговор
    Само Мангъров се държи като знаеш
  • 42 👽👽👽👽

    61 16 Отговор

    До коментар #36 от "asd":

    Седи си във вкъщи охюв!

    Коментиран от #44

  • 43 Антимилиционер

    33 84 Отговор

    До коментар #38 от "asd":

    Той и инфекционист не е. Мангъра е здравен милиционер.

    Коментиран от #49

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Gia

    69 120 Отговор
    Защо никой от вас, така наречените журналя, не попита тази нагла хлебарка дали останалите 300+ души в болница са "истински болни". И ако не са, защо са в болница. Ако не ги вземат в болницата, какво ще стане с тях в домашни условия. Защо не го попитате какво ще стане, ако наистина всички блъвнем навъм, хубавичко се УМЕШАМЕ и подпалиме едновременно - десетките хиляди души, които живеят в градовете, ползват градски транспорт, магазини, офиси, банки, ресторанти и т.н. Та какво ще стане, когато броят на заразените нарасне толкова много, че процентът, който има нужда от болница, залее болниците. Какво ще стане с тези, за които няма място в болницата. Какво ще стане с хората, които не са с ковид19, но също имат нужда от болница - защото хората си боледуват и от други неща и имат нужда от помощ, независимо от пандемията. Искам тази хлебарка да говори по тези въпроси, когато ни обяснява как трябвало да си живеем както преди. Никога и дума не обелва за това. Хайде, хлебарко, обясни случилото се в Ухан, в Италия, в Ню Йорк, в Лондон, където болниците колабираха, където един куп хора си отидоха, защото не са намери място за тях!

    Коментиран от #52, #213

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 5896

    52 68 Отговор
    Този започнаха да го развеждат,като панаирджийска мечка,от медия в медия.Накрая започна да се мисли,за последна инстанция.
  • 49 asd

    40 61 Отговор

    До коментар #43 от "Антимилиционер":

    Най-обикновен ганьо е той!
    Всеки гледа да прилага най-добрите практики за момента...само ганьовците са "Пари ми дай, акъл не ща..."
  • 50 Ангел

    39 56 Отговор
    Щабът прави необходимото, но на всеки каквото му е писано.
    Вирусът ще изчезне, или ще могат да открият ваксина, единствено когато си научим поуките, уроците и започнем вътрешната промяна.
    На този етап вече е спешно.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Биоинжинера

    72 32 Отговор

    До коментар #46 от "Gia":

    Е какво стана като паднаха мерките бе и всичко си тръгна нормално? Тези болни идват от тестовете болни си имале и ореди това пък не се сбъдна потопа на малката главичка на една страна от ВМА!

    Коментиран от #57, #205

  • 53 👽👽👽👽

    26 15 Отговор

    До коментар #51 от "asd":

    Ходи да си квасиш мляко маруло! Никой не ти е виновен че си ограничен умствено!

    Коментиран от #54

  • 54 asd

    10 23 Отговор

    До коментар #53 от "👽👽👽👽":

    Още ли квичиш селяк?
  • 55 Pyri

    27 52 Отговор
    Като видиж образа на мангьров и ще разбереш много за вируса
  • 56 👽👽👽👽

    9 14 Отговор
    Селяк ти малкото име и фамилията овчарче!

    Коментиран от #62

  • 57 Gia

    35 80 Отговор

    До коментар #52 от "Биоинжинера":

    А нормално ли си е тръгнало? Само защото ти си мислиш и си действаш като преди, не значи, че нормално. Хората в болница се увеличават с всеки изминал ден. Смъртните случаи се увеличават с всеки изминал ден. Тези болници НЕ СА разтегателни, броят на медиците, които работят в тях, не се увеличава. Колко дълго, според теб, можем да си караме както преди, хората в болницата да се увеличават, и какво ще стане, КОГАТО МЯСТО СВЪРШИ? На тези "потопи" им трябва време. В Италия вирусът е от декември насам, но те колабираха март-април. Ние наложихме мерки, за да не колабираме, после ги вдигнахме и сега ни тече времето, през което се развива геометричната прогресия, водеща то колапс. Това не е нещо, което става от днес за утре, макар че хлебарката така гнусно ви подвежда, понеже знае, че вие сте невежи по темата. Този психопат със сигурност не е!

    Коментиран от #134

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Mmm

    80 24 Отговор
    Кунчев пак се изказа, че трябвало да има удължаване на измислената обстановка.. Затова са цирковете с бройките... А че в Благоевград са фалшиви положителните тестове, се мълчи
  • 60 Охо Бохо

    34 7 Отговор

    До коментар #7 от "Нина":

    Лично ли ги познаваш, че знавш как ходят., или само дрънкаш небивалици.
  • 61 Факт

    32 53 Отговор
    На тоя хахавел само тук му давате трибуна. И после си го хвалите в коментарите сами. А на другите ни триете коментарите.
  • 62 asd

    9 30 Отговор

    До коментар #56 от "👽👽👽👽":

    Започна да ти се губи връзката с централния, колхозник. Селското-килийно започна да избива ....

    Коментиран от #66

  • 63 Хаджиментов

    46 69 Отговор
    Този не се спря да си бръщолеви глупостите.
    Много удобно пропуска факта, че безсимптомни и дори здрави хора разнасят вируса. Но нека ги пуснем да работят, а да затваряме само болните.
    Да си гледа детските инфекции и да не се бърка в епидемиологията. Ако и в инфекциозното решава с лека ръка колко деца да живеят и колко да умрат, направо е за съд.
  • 64 Ами

    18 38 Отговор
    Щом така казваш, така да е ама дай тогава да не чакаме от този вирус сами да се заразим, не е ли по умно според теб да заразим наведнъж целя свят като започнем от България и да се оттървем на бързо веднъж завинаги

    Коментиран от #81

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Психиятъра

    45 13 Отговор

    До коментар #62 от "asd":

    Параноята и хипохондрията се лекуват вземи мерки на време!

    Коментиран от #69

  • 67 Мисирка

    44 16 Отговор

    До коментар #30 от "еркеч":

    Евала , един смислен коментар , не прав , ами болезнено прав, но ...не знам защо не го разбира народа
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 asd

    10 33 Отговор

    До коментар #66 от "Психиятъра":

    Първо посочваш кое е "параноя" и "хипохондрия" игнорамус.
    Тези селските лафове няма нужда да ги преписваш и без това си сотаваш тъп като тухла.

    Коментиран от #70

  • 70 Психиятъра

    22 7 Отговор

    До коментар #69 от "asd":

    Аха ясно циклофреник си !

    Коментиран от #72

  • 71 Светла

    1 4 Отговор
    Йоу! Вау!
  • 72 asd

    9 18 Отговор

    До коментар #70 от "Психиятъра":

    Още селски лафове... типичен представител на тиквените избиратели значи.
    И връзката с реалноста нещо ти се губи а?
    И си мислиш че и диплома има а?
    ХАХАХАХАХАХАХА!
  • 73 Българин

    42 55 Отговор
    ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ, А ТЕ СА НАД 80БР.,КОИТО СА ВЪВЕЛИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ МАСКИ СИ НЯМАТ МАНГЪРОВ И СА ПРОСТИ. ШВЕЦИЯ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ОФИЦИАЛНО ОБЯВИХА, ЧЕ СА СБЪРКАЛИ ТОТАЛНО СЪС СТАДНИЯ ИМУНИТЕТ НО МАНГЪРОВ ПРОДЪЛЖАВА ДА РОВИ!!! НЕ СТАВАШ ДА НОСИШ ЧАНТАТА НА АКАД. ГЪЛЪБОВ, МАНГЪР, ЗАЩОТО ТОЙ БЕШЕ В УХАН В ПИКА ИМ!!!

    Коментиран от #77

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 ТюркОглу

    1 7 Отговор
    Постоянно виждам, че хората са настроени срещу мен. Защо ме наричат така?
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 joni

    21 3 Отговор
    99 процента Балами
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 ТюркОглу

    7 15 Отговор
    Руснаците, между другото, бяха много уважавани, С внимание към пленения от тях Осман паша. Просто разбираха, че си имат работа с велик стратег и човек.
  • 81 мъка

    8 4 Отговор

    До коментар #64 от "Ами":

    имаш вирус,ама те си болен!Аз -също!Живее с него!...
  • 82 Селянин без колело

    20 36 Отговор
    Трябва да се види какво кяри мъгъра от това което говори ,защото никой в бг не говори нещо от което няма полза

    Коментиран от #162

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 МАНГЪРОВИЦА Е ПРАВ, ЗА ДА СЕ УБЕДИ

    6 23 Отговор
    ГАНЬО Е НЕОБХОДИМО ДА ЗАРАЗЯТ УМИШЛЕНО ЦЯЛАТА ЧЛЕНСКА МАСА (Младежите над 60г) НА БКП/БСП-ДПС-ДС, ЗА ДА СЕ УВЕРЯТ ВСИЧКИ,ЧЕ НЯМА НИКАКВА ОПАСНОСТ!
    ДОРИ ОНЗИ С ОГРОМНИТЕ УШАЦИ ДА БЪДЕ ПРЪВ,.. АЙДЕ ДА НЕ ПОСОЧВАМ...

    Коментиран от #87

  • 85 Алфа Вълкът

    23 56 Отговор
    Тоя човечец ще си отиде от коронавирус, помнете ми думите.

    Коментиран от #164

  • 86 ТюркОглу

    1 12 Отговор
    Чета много книги за пенсиониране. Та имало ли е някога Азербайджан да притежава Армения, Грузия и България? Не съм чул нищо.
  • 87 asd

    6 10 Отговор

    До коментар #84 от "МАНГЪРОВИЦА Е ПРАВ, ЗА ДА СЕ УБЕДИ":

    В чалготеката това ли измисли питек?

    бк(с)п,герп&чук,сдс(дсб) и дпс са едно и също нещо!
  • 88 ПРАВ Е ЧОВЕКЪТ ..

    40 17 Отговор
    Но хората са обърнати. .прекалено много информация излиза. .не знаят на кого да вярват. ..това е само лош грип. .в най лошия случай умират стари или болни хора. ..хората умират и по други причини всеки ден

    Коментиран от #91, #185

  • 89 Гоцев

    7 4 Отговор

    До коментар #19 от "фен":

    Естествено че ще харчи като му омръзна се занимава с 0лиг0фр€ни като теб...
  • 90 Киров

    46 17 Отговор
    Ами той Шабът бешр създаден именно с такава цел.
    Да надежда страх и да държи в подчинение стадото.
    За добре свършената работа Тулупа ги награди с почивка на Халкидики.
    На нали разноски естествено.
    На данъкоплатците.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Чета коментарите

    24 22 Отговор
    и се убеждавам че Мангъров е прав, без ковид19 много изперкали.

    Коментиран от #111

  • 94 МАРИН

    42 15 Отговор
    КОГАТО НАБЛИЖАВА КРАЯТ НА ПЕРИОДА ВЕДНАГА ЗАПОЧВАТ ЕДНИ ГОЛЕМИ ЧИСЛА СЪС ЗАРАЗЕНИ И Т.Н.ТОЗИ И ДРУГИТЕ ОТ нощ СА БУКВАЛНО ОЗВЕРЕЛИ.....ЗАТОВА ЛЕКАРИТЕ ЯДАТ БОЙ,НЯМАТ ЧОВЕЩИНА ,И СА ТЪРГОВЦИ.....МОЖЕ ДА СИ ЗДРАВНООСИГУРЕН-ПАК ПАРИ ТИ ИСКАТ.....ГОЛЯМА ЛЪЖА Е ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ-УЖ БОЙКО НЕ ИСКАЛ ДА СЕ УДЪЛЖАВА,А КАРА ДОКТОРИТЕ СИ ДА ИСКАТ И ХОП-ПРОДЪЛЖЕНИЕ.....
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 До ЛЕКАРСКИЯ СЪЮЗ

    37 38 Отговор
    Мангъров трябва да бъде поне официално порицан за нарушаване на Хипократовата клетва:" ПРЕДИ ВСИЧКО НЕ ВРЕДИ!" От личен опит - маските Предпазват и то - добре!!!! З8 години работя с 2 маски една върху друга уста в уста с хората. Със сигурност предпазват. Не е толкова трудно! Защо да боледуваме безсмислено?!

    Коментиран от #98, #112, #174

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Пак този

    38 13 Отговор
    Въпросът е, до кога заради 5% ще страдат другите 95%?
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Защо

    34 27 Отговор
    Не съм специалист, може и да е прав, но защо по време на криза си удвоява хонорара за прегледи??? Пише, че хората с изолацията обедняват, а той ???? Вместо да ходи от телевизия на телевизия и да говори едно и също да каже в неговата клиника колко болни от вируса е лекувал? Напада щаба, но в щаба е и доктора, който три месеца живееше до болните с Ковид 19 и вече е на предела на силите си...да вземе да отиде да помогне, да види лично болен от Ковид и да го излекува!!!

    Коментиран от #105, #172

  • 102 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    27 6 Отговор
    ГЕРБ са мафия

    Коментиран от #220

  • 103 Медицински брат

    28 32 Отговор
    Доценте, при епидемия от холера или тиф трябва ли да носим маски? Или да си шляпаме бодро с идеята, че всеки рано или късно ще се срещне с тези болести!?
  • 104 СТАЛИНка георгиева

    15 2 Отговор

    До коментар #3 от "демократ":

    ти си ненормолен
  • 105 А да да

    32 30 Отговор

    До коментар #101 от "Защо":

    С ходене по ТВ и радио Мангъра ЕДИНСТВЕНО си УВЕЛИЧАВА ПОПУЛЯРНОСТТА. ОТТУК - И ЦЕНАТА НА ПРЕГЛЕД. А сега да питам Мангъра : Когато отиваш на война РЕДНО ЛИ Е ДА КАЗВАШ НА ХОРАТА: СПОКО. НЕ СЕ ПАЗИ ОТ НИЩО. ТАМ НЯМА КУРШУМИ И МИНИ. САМО РАЗДАВАТ ПАСТИ!! НУЖНА Е ОБЕКТИВНОСТ, А НЕ ФАЛШИВО СПОКОЙСТВИЕ, НИТО ПЪК БЕЗСМИСЛЕНА ПАНИКА! УМЕРЕНОСТ ВЪВ ВСИЧКО!

    Коментиран от #137

  • 106 Илиян

    46 23 Отговор
    Така нареченият Щаб не е медицински, а полититечески орган.
    Създаден е лично от Борисов с цел да го обслужва.
    Това не са специалисти, а канцеларски плъхове, лакеи и подмазвачи.
    Затова народът ги ненавижда и им се подиграва.
  • 107 Биби

    28 9 Отговор
    Зланни кюлчета и евраците в шкафчето ... спи се без напрежение!
  • 108 Амии

    13 28 Отговор
    „ Остър ” си , като Грипена , и е редно да бъдеш подведен под съдебна отговорност, твоите изказвания са си чист терористичен акт срещу БЪЛГАРИЯ !
  • 109 Гост

    41 26 Отговор
    Прав е Мангъров! Не знам какви професори, доктори и генерали са тези от щаба, но щом са се подложили на еднокнижния, значи са на неговото еднокнижно проЗдо ниво!
  • 110 балерина

    24 40 Отговор
    тая тъпа хлебарка още ли не е арестуван
  • 111 Много много

    7 16 Отговор

    До коментар #93 от "Чета коментарите":

    колко много да сте изперкалите , ще се съберете на Позитано 20 и на 4км !

    Коментиран от #113

  • 112 Гост

    37 16 Отговор

    До коментар #96 от "До ЛЕКАРСКИЯ СЪЮЗ":

    На партийно събрание ли ще "порицаваш"
    Мангъров, другарю "специалист" по епидемии и вируси? А ти, ако толкова държиш да си "спокоен" - слагай противогаз върху маската.... За "по-сигурно" не излизай от гардероба!
  • 113 Гост

    15 12 Отговор

    До коментар #111 от "Много много":

    Какво Позитано сънуваш бе, еднокнижник? Най-върлия противник на затварянето по къщите и безсмислените мерки е крайно десния президент на Бразилия... И той ли е "от Позитано"?
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 видяхме

    25 27 Отговор
    шведските мангъровци докъде я докараха
  • 116 наистина

    21 41 Отговор
    стига не разбрахте ли , че Мангъров има тежки психически отклонения ?
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Пламен

    11 16 Отговор
    Горе доло половината население не е работило два месеца по голямата част от тази половина като работи не произвежда материални блага и вече се била сринала икономиката. Айде де.
  • 119 joni

    4 2 Отговор
    Еи Пако ти си от единия процент Браво
  • 120 Pras

    22 27 Отговор
    Пак ли мангъра??? На него не му дреме. Язък че е доцент даже. Гола вода. .. та под водата даже. Срам...
  • 121 МАМАТА

    12 24 Отговор
    този доктор ли е или математик. има ли някой излекуван от този или се прави на медийна звезда.
  • 122 Мордекай

    12 24 Отговор
    Пожелавам му и него да настигне имунитета , тогава ще говори от първо лице , ще знае как е , е естествено ако окряка , но той е светило в медицината ще си изпише необходимите илачи иначе ще ритне камбаната барабар с глупавите си бращолевиния.
  • 123 Зайко Байко многознайко

    21 2 Отговор
    Корона вирусът дойде и живецът ни отне! Эатвориха биэнеси, училища, эатвори цялата страна! Седим с жената у дома и не оронваме дори слова! В началните дни останали сами беэгрижно правехме любов и не мислехме дори, че храната ще се намали.Эа сметка на това натрупахме кила! Любовта се оттегли кротко в страни , че вече дотегна ни във теэи дни! Эапочнахме философски да нищим живота, но на привършване е вече и компота! Всеки кротко в стаята се отдели и депресията ни посети, от това състояние по-страшен е само гладът, но теэи раэмисли ще оставя эа другия път!
  • 124 Ерее

    13 26 Отговор
    Този не спря да дрънка. Кой му дава думата? Неук човек.
  • 125 АНОНИм

    33 12 Отговор
    Да припомня
    "Детайлна хронология на Годжи/Мут/
    29.02 – Коронавирусът е най-обикновен грип. Недоумявам защо е тази паника!
    13.03 – Коронавирусът е най-страшната пандемия в човешката история!
    19.03 – Маските е вредно да се носят от здрави хора. Не виждам никакъв смисъл.
    30.03 – Маските стават задължителни за всички!
    03.04 – Една седмица след Великден ще сме в ада заради масовите събирания! Дано ни стигнат чувалите за трупове!
    19.04 – Адът се отлага за неопределено време"
    "Кунчев (без маска от залата в МС) - носете маски на закрити общестени места.
    Мутафчийски (върнал се от Италия предния ден в същата зала) - всеки влязъл от Италия подлежи на 14 дена карантина."
    Какви са като специалисти?
    "Мутафчийски - коремен хирург!
    "Кантарджиев - микози и кандидози /гъбички/!
    Кунчев - бактериални и вирусни инфекции предавани от животни и кръвосмучещи на хора! Кантарджиев е в журито за докторския автореферат на Кунчев за кърлежите! Сина на Кантарджиев: шеф на кожното във ВМА!"
    Има ли кой, ама не от НОЩ да каже какво става?
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 357

    6 3 Отговор

    До коментар #17 от "Пи пи":

    Не разбрах точно проблема ти? Вероятна ти е необходим психиатър?
  • 128 Хей толупи,

    21 7 Отговор
    Човека ви казва ясно кои са за мерките-тези които са на държавна служба!Само,че парите догодина няма да са това,което са!Тогава да ви видя коментарите!
  • 129 за кво всъщност иде реч

    15 8 Отговор
    Они режим , хунта , налагат , ти за напрежението си се фанал. Боци требе да се крепи , това айдуците около него добре го знаят , а на него му е важно бетер Слънцето и водата , иначе няма оцеляване.
  • 130 ???

    24 10 Отговор
    Кой назначи този тоя щаб? Те фактически управляват страната, а никой не е гласувал за тях. Икономика, здравеопазване, вътрешен ред, всичко е в ръцете им. Кой им го даде?

    Коментиран от #132

  • 131 joni

    6 0 Отговор
    До ццццццц какво ще коментирш за Gia
  • 132 ХХХ

    21 9 Отговор

    До коментар #130 от "???":

    Не само кой ги назначи е интересно, но и как ги избраха, по какъв критерий. Специалисти много, защо точно тях.
  • 133 А някой

    20 9 Отговор
    Някой досега да виждал този вирус или болен от този вирус. "У Африка негърите са предимно цръни". Така излиза на практика.

    Коментиран от #136, #163

  • 134 ИМПЕРИАЛИСТ

    33 13 Отговор

    До коментар #57 от "Gia":

    Стига с този идиотизъм! От корона-вирус не може да се предпазиш. Това дори не е пълноценен вирус, а някакво подобие... Ефективна ваксина срещу него не може да се създаде заради безбройните му мутанти. Спасението е здрав и силен организъм, който не е тровен с всевъзможни хапчета за щяло и нещяло с години. В природата са регистрирани около 1700 корона-вируси, най-много по животните...
    Прилагат от НОЩ тези рестриктивни мерки защото друго не могат да измислят, тъй като в случая медицинската и фармацевтична мафия е напълно безпомощна...

    Коментиран от #204

  • 135 До цент

    21 15 Отговор
    Истината е много простичка. От години се говори за глобално затопляне, което води до изпаряване на огромни количества вода в атмосферата. Това води до промяна в климата. Не ви ли се струват малко странни летата напоследък? Та като няма лято а се сипе дъжд непрекъснато се получаваедна много благоприятна среда за развитие на коронавирусите, тъй като те имат липопротедина обвивка, която не издържа на високи температури. С други думи все по-често ще се срещаме с нови щамове, мутирали стари щамове и т.н. Ако се появят по-смъртоносни такива, акво ще ходим всички да ги смъркаме и да играем на руска ролетка ли? SARS и MERS бяха само началото. А Мангъров като е толкова голям пич да ходи да се зарази веднъж ако го искара да се зарази втори път за да сме сигурни, че има имунитет. То има и СПИН, и хепатит от А до F, ебола, денга и мн. др. Дайте и с тях да се нашмъркаме тогава.
  • 136 Николай

    12 6 Отговор

    До коментар #133 от "А някой":

    На един мой познат, негова позната разказала на една лекарка как боледувал преди няколко месеца.
    Докторката казала, че е било корона вируса.
  • 137 samuil

    3 3 Отговор

    До коментар #105 от "А да да":

    Ако беше така както казваш, нямаше да имаме една война спечелена и генералите щяча да са излишни. По твоята логика и мениджъри не трябва да има, само обективни компютри с факти.
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Моля вие сте заблудени овце

    11 5 Отговор

    До коментар #3 от "демократ":

    Моля спасяват животи вие сте заблудени овце
  • 140 Истина

    26 24 Отговор
    Както винаги Мангъров е прав - перфектно описва ситуацията.
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Корона винос

    22 6 Отговор
    Световна измама едни стят със запушени усти други лапат кинти
  • 144 Тоя

    20 17 Отговор
    Според тоя маймун трябваше всички вече да сме преболедували от Ебола, предишните ТОРС ,SARS -1, птичи грип щото и те бяха нови и не е трябвало да се бори света с тях.
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Стоил

    9 16 Отговор
    Велик отново! Мангъров - президент!
  • 147 Не става така

    18 16 Отговор
    Не виждате ли че този доктор е луд за освидетелстване , жалко е не е от хубав живот . Кой грип има 10% смъртност, само аз ли виждам тези цифри. На 2000 излекувани 200 мъртви. За кой друг вирус приготвят хладилните камиони. З начи да се сбогуваме с хората със заболявания , те не са важни...вероятно не са полезни а за държавата ,това ли казвате?
  • 148 Грую

    20 8 Отговор
    Мнението на г-н доц.Мангъров вече го разбрахме и вероятно това е точната медицинска експертиза на оказания специалист, но освен медицински аспект има и други реални обстоятелства, които следва да се вземат в предвид:
    1. Изолацията - доказано полезна и със сигурност забавяща разпространението. Так са се борили преди повече от век и с испанския грип.
    2. Маските - доказано помагат ако човек е заразен да не може през маската да сее безпрепятствено вирусът навсякъде около себе си.
    3. Касае се за поемане на определен вид риск, а в случая рискът освен индивидуален е и обществен. Т.е. ако всички спазват изолация, дистанция и носят маски, процесът на разпространение на вируса доказано ще се забави, дотогава има вероятност или да се изгради методика за лечение или да започне да предизвиква по-малко усложнения, но това разбира се са само вероятности. Обществото трябва да реши дали си заслужава усилието да се опита да забави разпространението и да отложи срещата на една част от населението с вируса или да поеме по-риск, като свали всички ограничения. Поне засега опитът за забавяне и отлагане, макар и доста скъп, дава резултати.
  • 149 Онзи

    5 6 Отговор
    Предложете го за Нобелова награда по медицина най-после!!!??.Не други се занимават
    с него!!??
  • 150 анонимен

    13 13 Отговор
    Мангъров не спира да мрънка, но се чудя защо медиите не пропускат да ни запознаят и с неговото мнение.Хайде стига.В цял свят се вземат и по строги мерки от тези при нас.
  • 151 Онзи

    13 10 Отговор
    То излиза,че ако не пръскаме лозето,то ще
    добие имунитет срещу МЪНАТА!!!?? Отговори
    Мангъров!!!??

    Коментиран от #156

  • 152 Анонимен

    12 8 Отговор
    Нали за това ходим с маски. Иначе Бойко как ще трупа пачки и злато.... В цял свят хората са подчинени на гущерите.... Но единствено на Бойко забрани ха да дава пари и храна на българите..... Ставай народе щото наистина ще стане лошо.....
  • 153 Онзи

    6 6 Отговор
    Предложете го за Нобелова награда по
    Медицина!!!?? Нека други се занимават
    с него!!??
  • 154 Физиотерапевт

    9 4 Отговор
    Слушайте Мангъра,иначе на борсата и окумени по КПП-тата с фалшиви декларации в ръка.
  • 155 Казуар

    16 8 Отговор
    Маските по цял свят се носят само на Мангъров ги отрича и продължава да тепка.
  • 156 Ето я компетентността

    11 5 Отговор

    До коментар #151 от "Онзи":

    на пишещите против мнението на дац. Мангъров... Знаеш ли защо се пръска лозето? Борба с гъбички - гъбичната инфекция НЕ Е ВИРУСНА- И второ - има сортове, вкл. и диви, които не се нуждаят от пръскане.
  • 157 Личен избор

    5 6 Отговор

    До коментар #7 от "Нина":

    Тя и сестрата на Борисов е доктор, но Той е спасил хиляди човешки живота...
  • 158 Малко умен

    15 6 Отговор
    Прав е донякъде Мангъра, НО
    Няма ли кой да му обясни, че тези "мерки" не се вземат за да се спре епидемията нито за да се спаси някой.
    Мерките са за да се гарантира на нуждаещи се от болнично лечение, че болниците ще имат КАПАЦИТЕТ за да ги лекуват.
  • 159 Ина

    16 14 Отговор
    Мангъров, скъсай си дипломата човече, стига си говорил глупости!
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 ковита

    12 5 Отговор
    Браво, Мангъров, не мръдна на йота от март насам

    Коментиран от #175

  • 162 това е политическо мнение определено

    8 5 Отговор

    До коментар #82 от "Селянин без колело":

    Ами мисля, че иска криза сериозна да се заформи, па дано БСП победят. Само че и тогава не е сигурно. Освен това и тях взе да ги лови вируса, да е обърнат сега друга песен да запеят и той да остане сам. Мнението на Радев и на Нинова е , че няма нищо сериозно, и въобще заради някакви си умрели там няколко хиляди да се затрудняват бизнеси явно връзката с Русия не се къса лесно. Това което те не казват е, че на запад вярват във вируса, явно хората са го изпробвали по-сериозно, и изолират държави, които губят контрол над епидемията. Ама това може и да им хареса, да напуснем запада и да отидем на изток с Русия.
  • 163 има ли смисъл

    12 7 Отговор

    До коментар #133 от "А някой":

    Като им покажеш болни, те викат, че са платени, като им покажеш снимка на умрели или на дробове на заразени, стига сте плашили народа. Е като не знаят какво искат?Или просто искат да си вярват във своето си и да отричат факти.
  • 164 ще видим

    3 1 Отговор

    До коментар #85 от "Алфа Вълкът":

    Ами ако е истина, че те постига това, за което си мислиш, че си безсмъртен....Ама що, може и да го изкара, имаше и такива на 100 години дето го пребориха.
  • 165 Димитър Захариев

    12 13 Отговор
    Мангъров спечели много пари от внасянето на бързи тестове. Той просто иска хората да се разболяват, за да печели. Привърженик на естествения подбор, кофти комунист-дегенерат. Трябва да го лишат от звание и пост, да не мори хората.

    Коментиран от #187

  • 166 АНОНИм

    10 5 Отговор

    До коментар #6 от "Стига сте":

    Като ще им броим парите от лабораториите и член на НОЩ има фирма с мрежа от лаборатории! Знае се кой - Кантарджиев сам си го каза без да се усети пред една доброжелателна мисирка!
  • 167 абе

    8 9 Отговор

    До коментар #12 от "цццццц":

    щом разсьждаваш така ,ви пожелаваме една коронка и да видим какви ще ги плещите тогава ,ако можете разбира се
  • 168 Безпартиен

    10 16 Отговор
    Мангъров, взимай си редовно хапчетата ! Че без тях превърташ и говориш глупости
  • 169 СЕРЬОЖА КЮЧУКОВ

    10 3 Отговор
    Ако този не е КРЪГЪЛ и ЗАВЪРШЕН идиот (не обикновен хабилитирал се някак глупчо), то значи светът е съставен от около 2-3% идиоти, а сите останале са гении...
  • 170 СЕРЬОЖА КЮЧУКОВ

    1 7 Отговор
    Прочее Лиленце, тва в тоз род Маринкови много "PRIVAT" ма душке?... Па и ти гаче нещо таквоз... Ама хората се впечатляват - ВИЗКА НЕДЯЛКОВА, ЛИЛИТО МАРИНКОВА... Ей, далеч не твърдя че нямате талантец - за други неща говоря...
  • 171 па съм я бе

    11 4 Отговор

    До коментар #35 от "Марадона":

    Той е станал доцент при едни други условия,когато титлата имаше значение.А ти иди си сипи една рикия и си пусни някоя чалгия.
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Джо Сатриани

    4 2 Отговор
    Много по-здрави ПОЗДРАВИ от Мангъров !
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 циганче

    12 2 Отговор

    До коментар #161 от "ковита":

    Както викат циганите - Таково болест няма.
  • 176 pepi 52

    8 14 Отговор
    Госпожо„ДРУГАРКО„Маринкова не ти знаем съветниците и ли си сам воинът е воин ,спрете да каните такива идиоти да се смее цяла България с вас!

    Коментиран от #222

  • 177 117

    9 4 Отговор
    ДА ЖИВЕЕ щабът. ДА ЖИВЕЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО. ДА ЖИВЕЕ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ - организатор и вдъхновител на всички наши победи. СЛАВА НА СПАСИТЕЛИТЕ НА НАЦИЯТА. €€€€€€€$$$$$$$$$
  • 178 въпрос

    11 4 Отговор
    Няма ли кой да го снима Мутавчийски без маска в заведение в Гърция
    или яко ще се мре
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Чудя се

    12 12 Отговор
    Тоя Мангъров на работа не ходи ли.... от три месеца едно и също си повтаря. Няма ли деца за лечение та цял ден ни занимавате с него.

    Коментиран от #203

  • 181 Фаро

    8 11 Отговор
    Мутафчията добре ви го подаде вие по пещерите а той си харчи бонусите от стреса.Скоро и вашия тлъст лидер ще ви покаже,колко сте задръстени,като изчезне и появи в фейса,как си пие кафето на личния басеин в ЛА.Другите държави наложиха манипулацията защото всички кризи започват при тях а после го духаме в България
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Диверсант

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "Нина":

    Ходят защото има приказ на царят слънце на обществени места да се маскирате. Ако не пускаш в чекмеджето
  • 184 лекар

    10 11 Отговор
    Хора, пазете се. Никой няма да се погрижи са вас, трябва сами да се грижите. Единствената цел е да се даде време за изнамиране на ефективно лечение. А Мангъров да ходи да лекува деца, той от това разбира, от детски инфекции. Не от болни възрастни
  • 185 Ддд

    7 8 Отговор

    До коментар #88 от "ПРАВ Е ЧОВЕКЪТ ..":

    Като са стари и болни, да умират ли. Ти родители нямаш ли. А между другото, доста млади хора, за съжаление има сред жертвите.
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Дона

    7 15 Отговор

    До коментар #165 от "Димитър Захариев":

    Точно така! Колкото до хабилитацията му и тя е с протекция. Той и деца не може да лекува, ама съвети ръси на порази! Мангъров е чудовище в Бяла престилка.
  • 188 Абе

    4 0 Отговор
    Май ти си виновен
  • 189 трудно детство

    10 3 Отговор
    Не е тъпо а печлившо , Мангъров . за гробарите всичко е добро което води до Кинти ...т.е. ограбване на населението с мутробандитски глоби в умопомрачаващи размери според западната преса
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 червен

    15 5 Отговор
    Този щаб струва 19 милиарда евро.Ако цирка с короната продьлжи ще минем 30 милиарда
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Мангъров

    8 13 Отговор
    Аз съм психично болен не ми обръщайте внимание какво говоря
  • 196 Мангъров

    7 12 Отговор
    Говоря които ми каже президента той плаща той поръчва музиката
  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Мангъров

    1 5 Отговор
    Да прав си
  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Нафърфорий

    3 1 Отговор
    Чада мои, истината е в последното изречение....
  • 203 Калина

    4 8 Отговор

    До коментар #180 от "Чудя се":

    Май няма деца за лечение, мерките срещу короната сигурно са попречили на разпространението и на детските инфекции. Няма пациенти, няма приходи, да не би това да му е проблема?
  • 204 Gia

    4 6 Отговор

    До коментар #134 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Сладко. Само че в булгаристан има два милиона пенсионери. Има стотици хиляди с диабет, високо кръвно и сърдечни проблеми. Тия приказки за здравия и силен организъм не са нищо повече от неприкрита евгеника - "к'о ми пука, аз съм здрав, стотиците хиляди нездрави да мрааааааат!". Да, но това унищожава и здравите и то не толкова рядко, колкото и да го крият НАШИТЕ медии.
    О, а междувременно местата в болниците започват да свършват: https://fakti.bg/bulgaria/486609-sv-anna-izcherpi-kapaciteta-si-spira-da-priema-zarazeni-s-covid-19

    Коментиран от #211

  • 205 Gia

    4 5 Отговор

    До коментар #52 от "Биоинжинера":

    Само един ден по-късно реалността изобличи глупостите ти:
    https://fakti.bg/bulgaria/486609-sv-anna-izcherpi-kapaciteta-si-spira-da-priema-zarazeni-s-covid-19

    Бих се смяла с глас, но случващото се не е смешно.
  • 206 Психиатъра

    8 9 Отговор
    Този човек не е с всичкия си.
  • 207 Кети

    3 2 Отговор
    Това с хлебарката много ми хареса!
  • 208 Гост

    3 0 Отговор
    До 7 нина- ходят с маски само в закрити пространства,ти искаш ли да те глобят 500лв.,задето ходиш без маска?
  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 Аз съм

    6 6 Отговор
    Мангъров-най-трезво мислещия човек в България! Никой ли не разбра,че досега щяхме да сме измрели половината ако беше толкова страшен вирус(като Ебола).Трудно спазваме правила и резултата щеше да е плачевен.А вие колко заразени познавате.....
  • 211 Иван

    5 1 Отговор

    До коментар #204 от "Gia":

    Абе някой от министерството на здравето да направи проверка колко от настанените в болница са действително за болнично лечение.
  • 212 Затова

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гей Билтс":

    Мангьрката,взима по 250лв за ваксина варицела,
  • 213 Чара

    3 3 Отговор

    До коментар #46 от "Gia":

    Джийче, забрави да споменеш и чували,и детските площадки. Много мрачно си се подпалила.. Болниците приемат лесно в тоя момент, защото по клинична пътека за ковид могат да дръпнат до 6800 за пациент..Схващаш ли,..Доцента не е длъжен да отговаря за ситуацията в другите страни, нашата е достатъчна. Той говори логични неща, но мислещите ще го чуят, а стадните глупаци ще вярват на щабове и пр..Какво толкова сложно има тука?! Истински болните да ходят в болница, безсимтомните да живеят живота си.Останалите да се лекуват по домовете си.
  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Китаеца

    4 3 Отговор
    Тоя що не се гръмне.....
  • 216 Красимир5510

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Нина":

    Каза ти го човека, ЗА ДА НЕ ГИ ГЛОБЯТ БОЙКОВИТЕ КОПОИ. Не четеш ли?
  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 Ново

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "пенсионер":

    Доцента е прав като го няма в неговото отделение решение и визитация правя чистачките /защо да не го правят като не носят отговорност/ и защо не си смениш метода на работа като сигурно и ти имаш опоненти лекари в отделението
  • 219 С една дума

    3 0 Отговор
    Защо никои не прави секс на улицата-защото всеки минаваш ще им дава акъл
  • 220 мънгъра

    0 0 Отговор

    До коментар #102 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    момче радиацията се е вдигнала май пак
  • 221 Прав

    1 3 Отговор
    Прав и отново прав.Хунтата да си ходи..Война на хунтата..
  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 пишман доктор пфууу

    3 1 Отговор
    Този не става за нищо, да се пробва в цирка!
  • 224 !!!

    3 1 Отговор
    Мангъра е некадърник, заради него сме в сегашната ситуация! Тоя ще умори народа,от алчност и болни амбиции. Добре, че никой не
  • 225 @@@

    3 1 Отговор
    Не Щаба, а точно ти внасяш напрежение и проблеми, само объркваш хората с налудничевите си идеи за стаден имунитет и с недостоверна и объркваща информация. Вреден си за здравето на хората, невежо докторче!
  • 226 Срамно е такива приказки от теб

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Нали разбирате, че ако намалеят тежките случаи или се реши въпроса с Covid19, Магъра няма кой да му дава по 300 лева за преглед в личния му кабинет(лично той го сподели по ТВ). Спрете да го четете моля. Да го изолираме по някакъв начин.