Last news in Fakti

9 Септември, 2015 08:41 2 648 19

Паси: Поисканият от Русия коридор е част от пропагандната война

  • русия

Според него Разрешението е поискано с ясното съзнание, че ще бъде отказано

Поисканият от Русия коридор през България за Сирия е част от пропагандната война, която се води между Русия и Запада. Това обяви Соломон Паси пред „Тази сутрин” по бТВ.

Русия поиска вчера от България и Гърция коридор за руски самолети с помощ за Сирия, но получи отказ.

Русия може да мине през Иран и Ирак, за да стигне до Сирия, пътят през България е все едно да тръгнеш от София за Бургас и да минеш през Видин, обяви Паси. За онагледяване на това твърдение той даде за пример една от картите, публикувани в социалните мрежи, за пътя на полетите от Русия към Сирия.

Според Паси коридорът е поискан с ясното съзнание, че ще бъде отказан. Той смята, че нашето правителство има сериозни основания да се съмнява, че ще бъде превозвана хуманитарна помощ от Русия към Сирия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милан

    1 0 Отговор
    Тоя евреин трябва да бъде обесен...
  • 2 Гост

    2 0 Отговор
    Аха, ясноооооо! Ние сме отказали на Русия, защото пътят им ще е по-дълъг - дали пък не е защото руснаците искат да заобиколят Грузия, с която водиха война скоро? Това мисля, че май е техен проблем, както и това колко гориво ще изхарчат. Или пък се борим с Глобалното затопляне по този начин, да може руските самолети да летят по-малко и горят по-малко керосин?
    Следващия път очаквам обяснение от рода, че руските самолети са много шумни и намлят популацията на керкенезите!!!
  • 3 Димитър

    1 0 Отговор
    Паси дава лошо име на Евреите!
  • 4 Киро

    0 1 Отговор
    Toчно така!

    Ушанките сега ще имат какво да говорят на алкохолизираното си население за лошото НАТО!

    Жалка работа, предназначена за хора с празно пространство между ушите!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 пешО

    0 0 Отговор
    Поредната кремълска провокация преди проклетия 9-ти септември за подклаждане на разделението сред българите.....

    Относно шума на руските летящи курници - те са пословично известни със своята неикономичност и прекален шум!

  • 7 Сконфуций

    0 0 Отговор
    Кратките маршрути в синьо минават през територии владени от ИД, с малко изключение до турската граница владяна от кюрдите. Просто вижте картата на военните действия в сирия. Друг е въпроса дали Турция е дала коридор и дали го е дала преди нашите да откажат. Аз не знам, но трябва да се мисли преди да се пише.
  • 8 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Соломоне Продажнико!!!Гърците вчера се противопоставиха на волята на тези дето те водят за носа и разрешиха коридор за хуманитарните самолети!!!Ние ВЕЛИКИТЕ обаче-НЕ!!!И защо бе Соломоне???Не ти е угодно руснаците да изпратят стотици тонове хуманитарна помощ и да мирнат бежанците поне малко???На теб и създателите на ИД не ви е угодно това развитие!!!Искате да летят под обстрела им ли???Та това не са военни а транспортни самолети бе умнико!!!Аман от такива като теб бе хамериканска подлого
  • 9 Паси Паси

    1 0 Отговор
    Всички знаем какво представляваш, ами поне вземи се скрий от хорските погледи. Последното, от което Бг има нужда е някакви евреи да подклаждат разделението на българите и да се опитват да ни натрапят любов към американците и омраза към руснаците. Проумейте, че каквото и да правите (освен ако наистина не ни вкарате във война с братята руснаци), българина обича братята си славяни и така ще бъде вечно, защото това са надчовешки, вселенски закони и никой не е в състояние да ги отмени или промени. Обаче турци, евреи и др. п. няма как да го проумеят този факт, защото кристалната им решетка е друга.
    А спрете се! Май е редно българи да формират външната ни политика - изключвам тези, които са на щат на САЩ, в т.ч. някои министърчета...
  • 10 kcaniba

    0 0 Отговор
    Предателят Паси, освен жидовските интереси и личните си облаги, от какво би се интересувал!!!??
    Точно той да коментира такива тънки геополитически моменти е меко казано нагло!!!!
  • 11 raptor

    0 0 Отговор
    Честно казано и на мен ми е интересно да разбера за какво им е да минават през БГ... И да искат разрешение от една държава, която е ква на САЩ.. Дано поне американците да оценят предаността на българските управници, че иначе само позор...
  • 12 фют

    1 0 Отговор
    Значи, сирийците в Сирия да измират и никой с нищо да не им помага, защото са между Асад и ИД, а тук в БГ Соломон да им се радва като дойдат бежанци и да ги "спасява"?!?
    Колкото до помощите - те са поискани от Асад, който все още се води законно избран и цялата му фамилия са френски протежета, колкото и да не му се иска на някой. Ако има някой виновен Асад да е на власт, това са французите в тяхната бивша колония Сирия.
    А нашите управници както и да ги погледне човек, винаги се надупват към силните на деня, дори и да не ги бръснат за сливи.
  • 13 Анонимен

    1 0 Отговор
    Присъствах на една интересна случка по време на лов преди няколко години, която яко ме развесели. Един стар ловец имаше 2 ловни кучета - едното мъжко, което се казваше Доган и другото - женско на име Надежда. Беше ясно на кого в кръстено мъжкото и един млад ловец го попита на кого е кръстено женското куче. Той отговори - на Надежда Михайлова. Тогава някой попита: А защо не кръстиш едно куче на Соломон Паси? Собственикън на кучетата се тросна и отговори: Я толкова грозно куче немам.,
  • 14 калашников

    1 0 Отговор
    паси куче еврейско ако те набарам ще ти отрежа главата

    и хуманитарна да е и оръжие да е пратката и в двата случая е за борба с ислямска държава ве
  • 15 Juli

    0 0 Отговор
    и ко ще стане ако минат над бг ..нямаме нито един изтрибител хахаха

    дори нямаше да разбере никой


    а паси ...как ще провериш един голям самолет руслан же ..нямате техника дайе да го разтоварите и натоварите
  • 16 Бай хой

    0 1 Отговор
    Направо сте велики. Ако ви покажат цялата карта на Русия ще разберете че права линия към Сирия има през десетки държави. Колко лесно ВИ МАНИПУЛИРАТ с една жалка изрезка и кълвете като гълъбчета.

    На практика се получава че Иран помага в борбата против идил а Българските подлоги и терористите от сащ пречат.
  • 17 кроко

    0 0 Отговор
    Абе вие простили сте, нихилистили сте, какви сте - какво от това, че Русия иска транспортни самолени да мина през България, защо да им от казваме - за да може да кажем после, че това е провокация ли?

    И какво ако в тези самолети има военно оборудване - то е за Сирия, не за ИД. Вие искате ли войната там да приключи, да се възстанови държавата, да се върнат бежанците от Сирия, Йемен и т.н. или сте на страната на ИД?!

    И само без да ми обяснавате, че Асад е престъпник - то и за много други президенти и лидери американците твърдяха какво ли не, ама накрая и за най заблудените стана ясно, че подбудите им са съвсем други. Преди да започнат тея инсцинирани революции в арабският свят имаше ли такъв наплив на бежанци, имаше ли такива престъпления срещу населението, срещу културно-историческото наследство и т.н.?!
  • 18 кроко

    0 0 Отговор
    А сещам се и за още една причина да не искате Русия да доставя военна техника, войски и т.н. за Сирия и региона освен, че застрашава плановете за контрол над региона, източване на природни богатства и поредните народи, поробени от великите демокрации чрез продажни управляващи - когато Русия се намеси пряко във войната и унищожи ИД, това ще голям плюс за нейния имидж и затвърждаване на позициите и в региона, и всичко това на фона на действията на Европа и САЩ срещу собственото си отроче ИД, които не се изаряват в нищо друго, освен вайкане на европеските "лидери" и помахване с пръст на големия им брат зад океана (и от време на време някой предател като Паси да припюе нещо).
  • 19 янки

    0 0 Отговор
    голям разбирач , соломонка пуси .
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания