Last news in Fakti
  Тема: Украйна

10 Февруари, 2016 11:01 3 086 3

„Маските на революцията“ - не всичко е така просто с този филм

  • маските на революцията-
  • украйна-
  • революция
„Маските на революцията“ - не всичко е така просто с този филм - 1
Снимка: АП/БТА

Това, че френски екип е снимал този филм, разбира се е хубаво, но каква е целта? В него има 25 -ти кадър. Двойно дъно. Това писа в блога си Игор Азерин.

Европейският елит няма да промени за нищо своята антируска позиция, а това означава, че ще продължи да поддържа сегашната власт в Украйна. Мнението на евро плебса нищо не означава и това е егоистично. За отношенията на Европейският съюз с Русия и Украйна този филм нищо не значи.

Още новини от Украйна

Смятам, че основната цел на филма се крие във вътрешната политика на Франция.
Canal+ принадлежи на Венсан Болор, приятел бившия президент и сегашен претендент за поста Никола Саркози. Ето тук е заровено кучето.

Това филмче ще се появява отново и може да се разрасне до сериал, а това, за да се смаже Марин льо Пен и да се дискредитира нейното дясно движение. Припомням, че на последните парламентарни избори Саркози предприе удивително енергични, хитри и ефективни действия, за да изтласка Марин льо Пен от политическата сцена и той успя.

Сега започва разчистване на полето. Неслучайно в една от сцените беше показан украинският фашист Тяхнибок с Жан-Мари льо Пен, баща на Марин льо Пен.
В този контекст е и антиамериканската риторика във филма галският петел показва своя гребен на своите отвъдморски приятели.

Това е украинската тема за пореден път се използва за вътрешно европейски боричкания. Използвали са ефектно и ефективно.

Да, Саркози е много хитър, коварен и двуличен политик.
Да не се радваме на французите. Те имат собствени тайни цели: те са далеч от хуманността и нямат нищо общо със стремежа към справедливост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 kcaniba

    0 0 Отговор
    укрските патриоти са просто политически канибали!!!
    Укрия е един малък ГУЛАГ!!!
    44 човека изгорени живи в Одесса!!! Това е ужасно да изгаряш и избиваш сънародниците си и после цял свят дас завтвори учите през ерата на информиронността в 21 век!!!!

    Коментиран от #3

  • 3 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "kcaniba":

    изгорените в одеса руски националисти станаха жертва на други руски фигури ,дето разработиха сценария с конфликта.загиналите станаха жертва на своите мними потдръжници.кукловодите организираха насилието и жертваха своите!типично по съветски!
Новини по държави: