Last news in Fakti

4 Март, 2016 16:58 3 623 5

Синът на Ердоган напуска Италия

  • ердоган-
  • билал ердоган-
  • петрол-
  • танкер
Синът на Ердоган напуска Италия - 1
Снимка: АП/БТА

Синът на президента на Турция Билал Ердоган заедно със своето семейство напуска Италия заради обвинения за търговия с петрол от терористични организации. Това съобщават местни издания.

Въпросът за нашата сигурност стана много деликатен както за италианското, така и за турското правителство. Това разкрива в SMS до своите приятели Билал Ердоган, пише Resto del Carlino.

Преди година синът на турския президент пристигна на Апенините, за да работи над своята докторска дисертация в Университета Джонс Хопкинс в Болоня.

През февруари италианската прокуратура започна разследване срещу Билал Ердоган по обвинение за пране на пари. Основание станаха твърденията на избягалия във Франция турски бизнесмен Хакан Хузан, че Ердоган – младши разполага с голяма сума пари, която е получена от търговия с петрол с терористични организации.

През декември 2015 г. сирийският министър на информацията Омран аз Зоуби заяви, че транспортната компания на Билал Ердоган се занимава с превозването на нефт, добит от терористични организации.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 започна се

    3 0 Отговор
    ха дано повлече крак и в цяла Европа исляма да напусне!
  • 2 НВЕГ

    2 0 Отговор
    Тежката дума ще имат ФАЩ! Каквото кажат презокеанските евреи - това става! Може да го канонизират за светец, откривател на детски градини, старчески домове, нови галактики и планети, а може и да го оставят на кучетата. Всичко зависи от Господарите на Деси, ани, Дошо и катърите - аз по техните коментари се ориентирам, защото по 100 пъти на ден получават инструкции.
  • 3 некойси

    1 0 Отговор
    Мисля, че за всеки що годе интелигентен човек ситуацията е ясна.
  • 4 опсмопсус

    1 2 Отговор
    Европа ще бъде ислямизирана, колкото и да не ни се иска.
    Този процес на размножаване и сега бежанския поток, целта е постигната!
    Прогнозата е отдавна!
    http://www.vbox7.com/play:1773b4eed2
  • 5 Монго

    1 0 Отговор
    Синковеца се ползва с дипломатически имунитет. Щом е помолен да напусне значи разследването е събрало достатъчни факти за пране на пари, бизнес с ИД и каквото там още. Но по случая ще ни светне PR на Ердооан- Десислава Димитрова (с новото амплоа-Стоян Георгиев).
Новини по държави: