Last news in Fakti

22 Юни, 2016 17:15 966 0

U2 подкрепиха оставането на Великобритания в ЕС

  • u2-
  • брексит-
  • brexit-
  • призоваха
U2 подкрепиха оставането на Великобритания в ЕС - 1

Музикантите от световноизвестната ирландска рок група U2 призоваха жителите на Северна Ирландия да гласуват за запазване на членството в Европейския съюз на Великобритания на предстоящия на 23 юни референдум. Изявлението бе публикувано в сряда на официалния профил на групата от Дъблин в Instagram.

Призивът на музикантите беше придружен от кратко видео в подкрепа на оставането на Обединеното кралство в ЕС. "Заедно сме градили мостове, нека не издигаме граници!"

Европа без Великобритания изглежда немислимо, заявяват Боно, Едж, Адам и Лари.

В подкрепа на запазването на членството на Великобритания в ЕС се изказаха досега мнозина известни британски актьори, музиканти и спортисти. Сред тях са футболистите Дейвид Бекъм и Рио Фърдинанд, актьорите Кийра Найтли и Бенедикт Къмбърбач, писателката Джоан Роулинг, музикантът сър Елтън Джон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: