7 Ноември, 2016 12:05 1 098 1

Тръмп: Хилари е виновна и ФБР го знае

  • доналд тръмп-
  • избори-
  • хилари клинтън

Той отново атакува своя конкурент

Тръмп: Хилари е виновна и ФБР го знае - 1
Снимка: БТА/AP

Доналд Тръмп обвини ФБР в нередности, след като отново не бяха повдигнати обвинения срещу Хилари Клинтън по скандала с изтеклите й имейли, съобщи Би Би Си.

По-рано днес директорът на ФБР Джеймс Коми заяви, че новите имейли са били проверени и няма причини за повдигане на обвинения.

„Хилари Клинтън е виновна. Тя го знае, ФБР го знае и хората го знаят. Сега Америка трябва да въздаде справедливост. Това ще стане на изборите на 8-ми ноември. Гласувайт“, заяви Тръмп пред свои привърженици в Ню Хемпшир.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо Моше

    0 0 Отговор
    Хилари е марионетка на бандата притежаваща най-голямата печатница за пари в света. Каквото и да се е издънила няма да бъде съдена. Тя ще е машата която ще подпали Третата световна война.
    Гответе се за Сървайвър на живо !