17 Февруари, 2017 04:32 1 000 1

Кремъл се надява да "стопли" отношенията със САЩ

  • кремъл-
  • сащ-
  • отношения-
  • русия

Говорителят Дмитрий Песков смята, че напрежението между суперсилите трябва да намали

Кремъл се надява да "стопли" отношенията със САЩ - 1
Снимка: Shutterstock

От Кремъл се надяват политическите сътресения между Русия и САЩ да намалят, за да могат Москва и Вашингтон да спомогнат за решението на глобалните проблеми.

"Надяваме се, че рано или късно ще възобновим нормалните си бизнес отношения с Вашингтон. Губим време, в което можем да работим по решаването на световните проблеми. Има много такива, с които нито САЩ, нито Русия могат да се справят поотделно", заяви пред репортери говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Изказването на Песков е само ден след като той категорично заяви, че Русия няма да обсъжда връщането на Крим с чужди държави, включително и САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    0 3 Отговор
    Руснаците място не могат да си намерят вече заради санкциите които уж били полезни за тях. Не знаят как да се подлизват на американците и я ги вижте, желаели да възстановят нормални бизнес отношения , че и световните проблеми искали да решават заедно с американските терористи.