8 Май, 2017 08:00 216 619 88

Най-зловещите нацистки експерименти

  • експерименти-
  • нацисти-
  • опити-
  • зловещи-
  • втора световна война-
  • концлагери
Най-зловещите нацистки експерименти - 1

Човек лесно може да се почувства сякаш чете научна фантастика, поглеждайки назад към нацистките медицински експерименти от времето на Втората световна война. С изключение на факта, че те са били съвсем истински.

Паралелно с хода на военния конфликт нацистите провеждат ужасяващи експериментални процедури - една след друга, коя от коя по-зловеща...

Представяме Ви някои от тези зловещи опити:

1. Опити с измръзвания

Най-зловещите нацистки експерименти

Експериментите с измръзвания (хипотермични експерименти) са се провеждали върху хора с цел да се изучат измръзванията на войниците, изпращани на Източния фронт. Опитите се се състояли от два етапа. При първия се определяло колко време е нужно, за да се свали телесната температура до състояние на смърт, а при втория - да се провери може ли замръзналият да "възкръсне". За целта били използвани вани с леденостудена вода или просто клетникът бил разпнат гол на минусовите зимни температури.

2. Присаждане на крайници

Най-зловещите нацистки експерименти

Целта на варварските експерименти с присаждане на кости била да се забърза регенеративния процес на тялото. Различни части от тялото на здрав пациент били премахвани - рамена, ръце, след което били слагани на осакатени хора. Понякога жертвите били довършвани с инжекции хексобарбитал.

3. Инфектиране с малария

Най-зловещите нацистки експерименти

През Втората световна война над 1 000 затворници са оставяни умишлено да бъдат нахапани от комари, пренасящи малария или пък вирусът бил инжектиран венозно - със заразена кръв. "Изведнъж сърцето ми сякаш щеше да се разкъса", пише отец Лео Михаловски, един от многото, подложени на нацистките експерименти.

Най-зловещите нацистки експерименти

4. Излагане на екстремни атмосферни условия

През 1942 година някои затворниците от концлагера в Дахау са тествани за издръжливост на екстремни атмосферни условия. Целта - да се направят изводи, които да спомогнат за развитието на Luftwaffe (военновъздушните сили на Германия). Била построена специална камера с ниско налягане и разреден въздух, симулираща условията при висока надморска височина. Фатален край застигал почти всички, участващи в зловещите опити.

5. Ангелът на смъртта и близнаците...

Една от главните области, от които се интересувал нацисткият лекар в Аушвиц Йозеф Менгеле било изучаването на близнаци. Тематиката била от голям интерес за науката, тъй като еднояйчните близнаци имат еднакъв генетичен материал. През 1943-а в концентрационния лагер пристигнали двама унгарски братя. Те били потопени във вана с вряща вода, докато не припаднали и всякакво окосмение не паднало от кожата им. Последвала двупитрова клизма за чревни изследвания без анестезия. Мъките им приключили със смъртоносни инжекции, след което пратили органите им в научен институт в Берлин.

7. Експерименти с осеменяване

Най-зловещите нацистки експерименти

Хайнрих Химлер възложил на нацистки лекар по изкуствен път да осемени затворнички в концлагери, използвайки разлочни методи. Карл Клауберг приложил извращението на над 300 жени от Аушвиц. Самият доктор си правел отвратителни шеги с жертвите на опитите, разказвайки им, че ги осеменява с животинска семенна течност, за да създаде чудовища.

8. Опити с наранявания по главата

През 1942 били проведени опити, в които младо момче на възраст около 11-12 години било връзвано за стол, за да не мърда. Над него бил монтиран механизиран чук, който го удрял на всеки 5-10 секунди. Много от потърпевшите полудявали от зверствата.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ддд

    123 21 Отговор
    гадно е
    но ако бяха експериментирали
    върху едни знаете какви
    щяха да са за пример

    Коментиран от #2, #11

  • 2 аааааааа

    102 22 Отговор

    До коментар #1 от "ддд":

    Ми то не е късно, както въвят работите - ще се случи.
  • 3 Умерен главорез

    209 46 Отговор
    Краварите не правят такива експерименти с хора - нали ? Или пък ги правят ама по-демократично ?

    Коментиран от #59

  • 4 експерименти

    175 32 Отговор
    Ако изкуственото осеменяване било "извращение", защо не закрият клиниката на д-р Щерев?
  • 5 mediator37

    131 23 Отговор
    Знам, че експериментите с измръзвания са правени върху убийци криминали осъдени на смърт.

    Коментиран от #51

  • 6 м-р Костов

    176 14 Отговор
    Сега експериментите продължават с внос на ислямисти, като се следи след колко време ще се радикализират и ще почнат да търкалят зелки.
  • 7 qqqqq

    215 66 Отговор
    Поредната глупава статия, САЩ, Англия, Русия и т.н. не са ли правили експерименти ? Дори техните са по зловещи. Защо никой не пише за приноса на Германия в медицината на базата на тези експерименти ? Защо крият документацията на др. Менгеле ? Пък и много ме съмнява, материала за експериментите да са били читави хора. Най вероятно са били цигани и престъпници.

    Коментиран от #8, #77

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ЯК КАРАЧ

    213 27 Отговор
    Те и до ден днешен се правят експерименти от този род, дори и по-зловещи. Само дето не се оповестяват... А Хитлер е направил само една грешка- че е тръгнал срещу Сталин, ако не беше- сега на земята щеше да е рай.....

    Коментиран от #12, #60, #79

  • 10 Манипулатор

    110 38 Отговор
    Нацизмът се демонизира-той е изконното зло,а комунизмът е "чиста вода ненапита"... Вервайте.Две лица на една и съща монета.
  • 11 555

    104 50 Отговор

    До коментар #1 от "ддд":

    Немците не правят голяма разлиика между нас и ромите, биха ни затрили без да им мигне окото, за тях сме всички сме източноевропейци

    Коментиран от #13, #61, #76

  • 12 Morgoth

    74 9 Отговор

    До коментар #9 от "ЯК КАРАЧ":

    Имало едно време трима диктатори. Сбили се и единия загубил - другите двама го обявили за Сатаната. Победата обаче не ги сближила, а се перчили един на друг докато единия спечелил, превзел целия пропаганден апарат и обявил другия за идиот.
    Има ли значение кой от тримата в коя позиция е бил? Надали!
    Ако Хитлер беше победил нямаше да живеем в рая, вероятно света еволюционно щеше пак да стигне до нещо подобно на сегашното устройство.
    Да не забравяме, че идеала на Хитлер е бил - арийците да са висшата раса, останалите бели като нас да са подчинени, а черни и араби да се избиват. Като се изключи положението на евреите има ли някаква друга разлика в сегашния свят?

    Коментиран от #33

  • 13 Morgoth

    43 5 Отговор

    До коментар #11 от "555":

    Сегашните официални немски институции не правят разлика, защото такава е либералната доктрина. Обикновения немец прави, макар мястото което ни отрежда по-средата между белите и циганите да не ни харесва много. Но пък не е като да нямаме заслуги за тази класация.
    Ако пък говорим за нацистите - там класацията е подобна - циганите са били за газовите камери, ние втора категория хора.

    Коментиран от #18, #88

  • 14 Гост

    125 14 Отговор
    Американците са пускали техни собствени войници след ядрен взрив на различни разтояния от епицентъра за изследване ефекта от радиацията. Стотици млади хора са измрели от радиационна болест и рак в последствие. Да не говорим за геноцида над мастните индианци избивани и измъчвани по всевъзможни начини. Всъщност Хитлер е бил фен на това как белите нашественици са изтребили милиони индианци. Да не говорим и за робите.. Всички държави в миналото са прилагали "чистки" на нежелани индивиди и групи хора. От хитлеристките поне има развитие на медицината. Не че ги защитавам ама аман от пропагандистки статии.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Измама

    59 16 Отговор
    С десния бутон на мишката върху първата снимка с "мумията" и ще видите че снимката се отнася до СССР а не до Германия. Фалшива снимка.

    Коментиран от #17, #64

  • 17 Фалшива снимка

    33 18 Отговор

    До коментар #16 от "Измама":

    С десния бутон на мишката върху първата снимка с "мумията" и - Търсене на изображението чрез Google - и ще видите че снимката се отнася до СССР а не до Германия. Фалшива снимка.

    Коментиран от #23

  • 18 Лястовичко Врабчеф

    46 1 Отговор

    До коментар #13 от "Morgoth":

    Що ве Моргот сега да не би да сме първа категория хора в Европейския ?
  • 19 raptor

    24 18 Отговор
    Намирам тона на коментарите за доста оправдателен... Бая типове са си изказали мненията! Наближава време за ГУЛАГ!
  • 20 раптор

    16 4 Отговор
    Майтапя се естествено. Само ми се иска да има гулаг, не че вярно мисля, че ще го бъде!
  • 21 FURY

    52 29 Отговор
    страхотна чифуто-американска лъжа,дано повечето експерименти са били върху еврей....

    Коментиран от #22

  • 22 Хилендар

    56 6 Отговор

    До коментар #21 от "FURY":

    Каква е тази дума "евреЙ"?!?
    Има евреИ (множествено число) и евреин (единствено число). Нищо чудно, че са ни смятали и сега ни смятат за втора ръка хора. Ние собствения си език не знаем, какво остава за по-сложни неща...
  • 23 stukar

    52 13 Отговор

    До коментар #17 от "Фалшива снимка":

    Първо: търсенето по снимка дава директна препратка към "руски" експеримент, а не на СССР- което е първата лека индикация, че посочените материали "издърпващи" снимката по търсене са пълна машинация.
    Второ- материала, към който е прикрепена снимката е абсолютна фантасмагория, от тима на "зловещи разкази край скаутски лагерен огън". И на мен ми хареса- признавам си- но е пълна лъжа и измислица.
    трето- снимката на мумията е вероятно художествена измислица от рода на "Iron Maden"и има за цел да кликаме върху статията, за да може някой да си оправдае кликанията и броя на банерте.
  • 24 Нюрнберг

    21 39 Отговор
    Охо, колко много фенове на нацистките зверства. До един си представят, че са на мястото на есесовците. И откъде сте така сигурни, товарищи патриоти!?
  • 25 Антонн

    49 13 Отговор
    Ами новата партида за експерименти,на крака им дойде.
    Да почват материал има.
  • 26 И аз да кажа

    35 5 Отговор
    Ако потърсите в Интернет информация по ключов критерий, например "клане", ще се окаже, че кланетата не са само едно или две, а в различни страни и в различни моменти е имало все кланета, но тези кланета няма да изскочат в статия конкретно за нацистите. Да вземем геноцида над арменците в началото на 20-ти век - ще го включим ли в изследване за българските жертви на комунистическия режим?

    Статията е интересна, информираща и съдържа доста правдиви елементи. Проблемът идва от тясното специализиране върху нацистите и техните опити, което от една страна не казва цялата истина по въпроса като първите, които са си правили такива опити, не показва жертвите на подобните режими или държави, както и манипулира съзнанието, че единствено нацистите са лоши, докато останалите нямат такива практики.

    Например - религиозните войни във Франция през Средновековието донасят "Клането на хугенотите" и "Вартоломеевата нощ", когато са изклани хиляди протестанти от католическите сили. Същите движения на религиозно противопоставяне довеждат до противопоставяния и кръвопролития в цяла Европа, но тъй като сме написали статията специално за Франция няма да разберем, че конфликтите са навсякъде и ще си говорим за "лошите и недемократични" французи.
  • 27 Николет

    46 13 Отговор
    Медицината,икономиката на Германия е много напред благодарение на тези изроди!Имало е и успешни експерименти.
  • 28 Mercedes-Benz

    10 2 Отговор
    Ето още "истини" за "нацистите":

    https://www.youtube.com/watch?v=9SQWB36uKkw

    https://www.youtube.com/watch?v=C_GrwAyIS2Q
  • 29 майна

    27 14 Отговор
    явно има защо днешните германци да не обичат да бъдат сравнявани с фашистка Германия
  • 30 filo

    54 15 Отговор
    Еврейската пропаганда край няма.
  • 31 Скорпион29

    43 28 Отговор
    ако не беше комунистически СССР сега нямаше да съществувате до един, ама очевидно сте неуки и прости дребни хорица плана на Фашистка Германия е бил пълно изтребление на Славянските народи.А германците са си бок...к народ историята го доказва.Който не познава миналото е обречен да го повтори.Фармацевтичния концерн Менгеле съществува и до ден днешен.

    Коментиран от #68

  • 32 Sheni

    24 18 Отговор
    Vsichki koito odobriavat tezi izrodi znachi i te sa izrodi.
  • 33 BGman

    29 6 Отговор

    До коментар #12 от "Morgoth":

    Правилно си забелязал, че само при евреите има разлика в развитието на нещата. А оттам идва и разликата за нас, тия са такива гадове, че Хитлер пасти да яде...
  • 34 sososo

    18 3 Отговор
    Едно от тежките последствия от тези изродщини в наши дни е, че когато в се опиташ да възразиш срещу системата, биваш отъждествяван с нацист, фашист и т.н. Пример - Германия с милионите им нови съграждани. Иначе преди около 72 години без около час се приключва съвсем официално най-кръвопролитната война в историята, можем само да се молим никога повече да не се повтаря това.
  • 35 Скорпион29

    16 15 Отговор
    До долния коментар ,,НОВИТЕ ГРАЖДАНИ " наГермания са децата и внуците на ония дето са трепали не въоръжени хора по чужди държави впрочем за по младите има един руски филм -(отиди и виж )се казва от 86 година гледайте го и после с хвалебствените слова за Хитлер.
  • 36 Госпожицата​.

    85 15 Отговор
    Подаряваме безвъзмездно двеста хиляди цигани на медицинските университети в Германия за благото на всички нормални хора по света

    Коментиран от #50

  • 37 Vasik Atanasova

    51 3 Отговор
    наистина са правени
    много големи гадости
    всичко е описано в една книга
    по която са се учили лекари и хирурзи
    наскоро книгата беше забранена
    хирурзите признаха че тя много им е помагала
    защото там се е правело директно върху хора експерименти
    това на първата снимка до колкото знам е чупакобра
    сталин също е правил експерименти с маймуни и хора
    искал е непобедима армия
    големи извращения са това
    това ме навежда отново на мисълта че от човека
    ПО ГАДНО НЕЩО НЯМА
  • 38 Фриц

    32 7 Отговор
    Да заклеймим национализма да направим държавите си бълвоч от негри араби и т.н. Да ни претопят и да се свърши.Все някъде ще пробие родолюбието.В холандия и франция не можа и ще носят бради.
  • 39 Скорпион29

    8 20 Отговор
    Това на първата снимка е Хитлер без грим.
  • 40 Джон Смит

    59 10 Отговор
    А за турски извращения, никой не говори!

    Коментиран от #44, #63

  • 41 Коко

    9 31 Отговор
    Купувайте немски стоки.Балаци,не си спомняйте за зверствата на тази немска зган!
  • 42 ГРОБ

    16 9 Отговор
    НА ПЪРВА СНИМКА ВИЖДАМЕ Г-А ЦЕЦКА ЦАЧЕВА
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Vasik Atanasova

    7 3 Отговор

    До коментар #40 от "Джон Смит":

    браво
    добре е че подсещаш хората
  • 45 БАЙ ХЕЙС

    12 5 Отговор
    НА ПЪРВА СНИМКА КОМСОМОЛКАТА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА
  • 46 БАЙ ХЕЙС

    13 2 Отговор
    НА ПЪРВА СНИМКА КОМСОМОЛКАТА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА
  • 47 мангал

    2 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    ддд
    (гост)

    Неутрално
    1 08:23

    08.05.17 ОТГОВОР
    гадно е
    но ако бяха експериментирали
    върху едни знаете какви
    щяха да са за пример
    Коментиран от #2, #1


    И ти мислиш пиша кое ли не никой не вижда но уви някаде и регистрират и започва следенето ти а штеше да кажеш м....л та българин в чужбина как се нарича?
  • 48 14 88

    29 7 Отговор
    За съжаление поредният чифутски промиващ ума матерял.
  • 49 padara_psihopat

    14 4 Отговор
    Маларията не се причинява от вирус, а от паразит-плазмодии.
  • 50 Сталин

    10 11 Отговор

    До коментар #36 от "Госпожицата​.":

    Мисля,че ако си прочетеш коментара,на глас.Ще ,се убедиш ,че си проста
  • 51 кольо

    5 6 Отговор

    До коментар #5 от "mediator37":

    Всъщност са правени най-вече върху съветски пленници, често офицери (заради по-добрата им обща физическа подготовка). Но и на изнасилвачи да ги правеха, пак не смятам, че е редно.
  • 52 Amanda

    11 9 Отговор
    Нямам търпение да порасна, да построя затвор и да пробвам всичко това! Добре, че намерих сайта много добри идеи.

    Коментиран от #75

  • 53 Гост

    7 10 Отговор
    Ватенките го правят,и до днес!
  • 54 гост

    17 3 Отговор
    Можем да им изпратим достатъчно материял от България!
  • 55 furera

    6 3 Отговор
    сега това трябва да е за м....лите ,за да разберат къде са в ерархияа на живота.може би при маймуните.
  • 56 ктт

    5 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: младо момче на възраст около 11-12 години - дете .
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Никой

    1 6 Отговор
    ПО време на война всеки изспълнява заповеди, ако не разстрел. П реследваха до вчера нацисти които само са изспълнявали заповеди. Руснаците са герои.
  • 59 Берия

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Умерен главорез":

    Питай Сталин!
  • 60 Факти

    6 4 Отговор

    До коментар #9 от "ЯК КАРАЧ":

    Просто Хитлер е изпреварил Сталин с 24часа, руските войски са били на прага на Германия, те вече са били завзели половин Полша и от там са щели да нахлуят, но Хитлер....ги е изненадал и им превзема цялата техника и въоръжение,за това го изпускат чак до Ленинград и Москва.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Илия Илиев

    4 2 Отговор
    Да,тези експерименти са зловещи само когато ги чуеш,но са дали старта на съвременната медицина.
  • 63 Б.б.

    16 3 Отговор

    До коментар #40 от "Джон Смит":

    А ЗА БЪЛГАРСКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗВРАЩЕНИЯ НЯКОЙ ДА ГОВОРИ. ЧЕ И НАСЛЕДНИЦИТЕ ИМ ЯДАТ ОТ ДАНЪЦИТЕ НИ. А?
  • 64 Мхм

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "Измама":

    Историята на тази снимка ,се отнася към 1 мн. Зловещ експеримент с 3ма затворени и умиращи от глад. Човекът, последният останал, е реагирал по много странен начин.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Ташко Мъдев

    10 1 Отговор
    Подобни зверства се прилагат от всеки диктаторски режим.Социалистеческия режим същи е правил подобни гадости.А от глад и разни псевдо реформи в СССР след 1920 са избити няколко десетки милиона руснаци и всякакви други народности в рамките на тая държава.
  • 67 До крак

    14 3 Отговор
    Сега експериментират с цели нации. Например българската изчезва - експеприментът се провежда успешно вече три десетилетия и резултатите са удивителни.
  • 68 Българофил

    7 3 Отговор

    До коментар #31 от "Скорпион29":

    Ако го нямаше СССР сега нямаше да сме в това състояние,както и останалите бивши доц.страни и нямаше да има 30 хиляди убити след 1944 г.
  • 69 Германия над Всичко

    15 2 Отговор
    Само да ви кажа че ако нацистите бяха спечелили войната, света щеше да е по хубаво място за живеене. Нямаше да я има гнусната Американска държавица, благодарение на която патим най много ние, отвратителния комунизъм ,ислямска държава- Мade in Usa, колко държави осакатиха заради петрола и други изгоди. И накрая ако не беше Хитлер които въпреки че е загубил войната е смазал от бои тъпите и жалки Руснаци, Американци ,Англичани итн. Сега те нямаше да са толкова военизирани и силни комплексът от боя ги прави вече недосегаеми. Да живее четвъртия райх. Не се издържа повече.
  • 70 Мемфис

    7 4 Отговор
    Тези зверства са правени в СССР!
    “Факти”е гнусен манипулативен сайт, изцяло зависим от Русия.
    Винаги е поставял интересите на Русия над българските.
    В нормална държава това не би било възможно
    Правете си изводи!

    Коментиран от #72

  • 71 Този

    9 0 Отговор
    Каде е сега хитлер таман за Балгария за нашите депутати
  • 72 Николай, анархиста

    1 0 Отговор

    До коментар #70 от "Мемфис":

    Да. Снимката на статията е от известният "спящ" експеримент(напишете "the sleeping russian eksperiment" в Google).
    П. С. Експеримента показва колко зло има в хората безначение фашист, комунист или демократ са. Освен социалдемократите, те са лоши хора!!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Геро

    5 0 Отговор
    А защо се мълчи за зверствата на башибозука и аскера! ?
  • 75 Kloun

    1 0 Отговор

    До коментар #52 от "Amanda":

    Хаха най-интересния коментар 👍
  • 76 непознат

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "555":

    Да точно така е,напълно си прав.Надявам се мюсюлманите да ги превъзпитат и да ги оплодят или в краен случай ако не подлежат на облагородяване да им резнат зелките .
  • 77 Pe6ko

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "qqqqq":

    Прав си! Цигани, престъпници, евреи, славяни....
  • 78 Герака

    3 0 Отговор
    Чифутите в микровълновата
  • 79 Оппаааа

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "ЯК КАРАЧ":

    Взел си ми думите от устата брато .Така е !!!
  • 80 Генерал Д.В.

    1 0 Отговор
    Въшльовци комплексирани, харесващи сеира и болката в лицата на хората! Вие не я познавате! Нито физическата, нито психическата, на човек не му трябва твърде много за да се пречупи и да бъде всякакъв.
    Сигурен съм, че никой тука не е изпитвал такава смесица от болка (физическа и психическа) че да иска да умре, предал се е и иска последното което да направи за себе си е да се самоубие и така да се облекчи. Но не може няма как и с какво и къде освен с нокти да си разкъса гръкляна сам.
  • 81 100 марки

    2 2 Отговор
    Малееее... Тук, само некв'и нископлатени необразовани русофили и нереализирани нацисти коментират. Тая държава, вярно е отишла на майната си...
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 анонимен

    2 1 Отговор
    Историята се пише от победителите, а това обикновено са евреите!
  • 84 Абфул алзуааахири

    0 0 Отговор
    А е тес тениски що не ги давате бес пари ее фсктиии СДС 45 години стигат времето е наше костофф оле оле олее
  • 85 Запознат

    0 0 Отговор
    Историята е дълга и интересна.. Ето няколко факта:
    - Хитлер е 1/4 евреин
    - След Холокоста еврейският капитал и злато са окрупнени в еврейски банки в Швейцария
    - След края на ВСВ евреите окупират част от Палестина , и вместо да ги смъмрят и изгонят както се прави с окупатор , се пръква държавата Израел.
    - Сталин не е очаквал нападение от Хитлер , дори го е подготвял и произвеждал оръжия и униформи за армията му / вж. “Броненосец” / според посочената литература писана от руски дисидент избягал от Сталин в Лондон , Сталин се е надявал Хитлер да завземе света и после да го отстрани с прост преврат.
    - в следствие дейността на учените зверове на СС , Туле и Аненербе , науката прави огромен скок в много направления .
    Картината е много обширна , пъзела огромен , а ние сме просто хора. Неке не забравяме това когато става дума за експерименти с деца !!!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 dif ot cc

    0 0 Отговор
    чифутите са вирус от който няма излекуване..
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.