Last news in Fakti

6 Май, 2017 11:50 1 410 1

Пропадна още една номинация на Тръмп

  • доналд тръмп-
  • номинация-
  • марк грийн

Марк Грийн оттегли кандидатурата си за секретар на армията

Пропадна още една номинация на Тръмп - 1
Снимка: БТА/AP

Марк Грийн оттегли кандидатурата си за секретар на армията на САЩ, съобщи CNN.

Номинацията на Грийн беше издигната от президента на САЩ Доналд Тръмп. Грийн е сенатор от Тенеси. Той беше подложен на критики заради свои коментари за еднополовите бракове, хомосексуалността и етническите различия.

„За съжаление моят стремеж към публична служба и християнските ми вярвания са били неправилно характеризирани. Това поражда у мен дълбоко съжаление. Аз бяха атакуван от хора, търсещи политическа печалба“, заяви Грийн.

Това е втори номиниран от Тръмп за поста, който оттегля кандидатурата си. По-рано Винсънт Виола трябваше да се оттегли. Това стана заради съмнения в неговите бизнес активи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Противник на обратните

    0 0 Отговор
    Не мога да разбера каква е тази истерия около "обратните". За мен това са хода, родени с недъг. И трябва да се справят с живота като хора, родени с недъг. Да сте видели, хора показващи недъга си? - Да! - Това са най-често цигани, насядали по тротоарите и просят. Нормално мислещите хора не правят така.
    На мястото на Тръмп не бих и поканила Грийн да ми е секретар.