Last news in Fakti

21 Септември, 2017 15:35 2 572 22

Да наричат Русия агресор е неприемливо

  • русия-
  • агресор-
  • оон

Дмитрий Песков недоволен от отношението на ООН

„Политиката Русия да се назовава като агресор по време на преговорите относно мисиите на ООН в Донбас е неприемлива.“ Това заяви говорителят на руското президентство Дмитрий Песков, цитиран от РИА Новости.

В момента в ООН се обсъждат варианти за изпращането на мироопазваща мисия в Донабас.

„Русия е готова на разумни компромиси по въпроса с охраната на мисията на ООН в региона/ Трудно обаче могат да се правят отстъпки, когато Русия се сочи като агресивна. Тази позиция противоречи на реалното положение.

Ние правим всичко възможно, за да намерим решение на въпроса“, заяви Песков.

Според него в момента дипломатите в Кремъл работят по предложението на Украйна за резолюция във връзка с региона. Той визира позиционирането на миротворци на ООН в региона на Донбас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    21 31 Отговор
    Агресор ли!? Абсурд! Руските куршуми и бомби на най-мирните бомби в света!

    Коментиран от #4

  • 2 Ушанков

    20 25 Отговор
    Че какви са? Миротворци? Хахахха
  • 3 Kcaniba

    18 29 Отговор
    Империята на злото!

    Коментиран от #19

  • 4 Различен

    28 9 Отговор

    До коментар #1 от "Пеньо":

    Така е, така е!
    И американските бази и ракети, разположени навсякъде в Европа, най-мирните и безопасните! Особено тия по границите с Русия, които нарушават всякакви договори, ама то договорите не са за да се изпълняват, а за да си чешат езиците и химикалите някой!
    А за миролюбивите американски бомби и куршуми питай иракчаните. Там избиха само някакви си милион и нещо, от които 500 хиляди деца, ама КОЙ ти гледа това! Косвени жертви, нали??
  • 5 БББ

    33 11 Отговор
    Русия е призвана да спаси света от западната п...растия!

    Коментиран от #6, #10

  • 6 Иван

    17 21 Отговор

    До коментар #5 от "БББ":

    Като избие всички в Европа

    Коментиран от #9, #13

  • 7 кирил

    17 28 Отговор
    русия може да преговаря единствено за капитулацията си
  • 8 Сама съм

    19 26 Отговор
    Приемливо е! Дори е задължително! Който не е съгласен да си ходи при батя ти путина! Там ще намерят покой от демокрацията, от либерализма, от хората с нестандартна сексуална ориентация, и изобщо от всичко. Вероятно и от работа, храна, забавления, изкушения от западни стоки, но ще им остане пропагандата от останкино и червения площад

    Коментиран от #18, #21

  • 9 ВВВ

    18 1 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    Не всички, само тези, които искат да се бият с нея - татари, монголи, поляци, турци, съвкупната антикримска Европа, Наполеон, Хитлер... та, кои са днешните мераклии?
  • 10 Раса

    14 2 Отговор

    До коментар #5 от "БББ":

    И да се натъкне на източната :)
  • 11 коментартор

    20 23 Отговор
    Дмитрий Песков недоволен от отношението на ООН
    Горкият! Мъчно ми става за него! Цял свят (може би без С.Корея) е срещу него. Лош лош ООН
  • 12 прав

    13 27 Отговор
    Русия е агресор!
    Ето казах го!
  • 13 Гост

    26 6 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    САЩ не избива ли света или постоянно се бъркат в чуждите работи.НАЙ -ГОЛЯМАТА ЗАПЛАХА СЕ НАРИЧА САЩ.
  • 14 Дългият

    4 15 Отговор
    Каква наглост...че не каза ли Русия че няма никакви сили и не подкрепя сепаратистите от Донбас...къде се мешат тогава....Всеки лъже...и едните и другите...
  • 15 юрист

    7 17 Отговор
    Да, бе- ми не правете военни агресии в суверенните държавни територии на съседните ви държави и никой няма да ви нарича агресори! Чий го търсите в Украйна, м? Защо дори и вие не смеете да наречете напр. България с думата “агресор“? Може би защото българската армия не е направила агресия и не е окупирала ничия чужда държавна територия- да не би да е точно заради това? Агресори сте, но сте и по хитлеристки нагли и нахални- ИЗИСКВАТЕ от света да не нарича агресията ви срещу Украйна- Крим и Севастопол- с истинското й име - агресия- и по този начин светът да си затвори очите за вашите престъпления, но не сте познали. Руската държава Е АГРЕСОР И ОКУПАТОР спрямо Украйна и това е обективната действителност, независимо дали ви харесва или не! Един престъпник не може да бъде наречен другояче, освен престъпник- поняли?

    Коментиран от #16, #20

  • 16 Путин

    12 4 Отговор

    До коментар #15 от "юрист":

    Немедлено си го преместих.

    Коментиран от #17

  • 17 юрист

    4 13 Отговор

    До коментар #16 от "Путин":

    Ха- че тогава за какво ТОЧНО се впряга песков, а? :D Що мрънка, като не му пука и само си го мести в другия крачол? :D Щом мрънка, значи МУ ПУКА и не само на него- и на путлер му пука, но иначе “си го местят“ , нали? Хахахаха:)
  • 18 Валко

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Сама съм":

    Кат си сама да дойда, а ....
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 раптър

    11 2 Отговор

    До коментар #15 от "юрист":

    Дай нещо за Косово????
  • 21 куку

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "Сама съм":

    Не си сама. Гласовете в главата ти се чуват надалече.
  • 22 Yoyo

    1 0 Отговор
    Севлинджъри бай ганцовски:)) Пропуснахте да кажете, че най-големия агресор обаче е ФАЩ
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания