24 Ноември, 2017 16:24 1 457 8

Присъдата на Младич е дело на Дявола

  • ратко младич-
  • дявол-
  • присъда-
  • патриарх ириней-
  • хага-
  • съд

Международният трибунал в Хага осъди на доживотен затвор Младич

Доживотната присъда на Ратко Младич е незаслужена и е поредно доказателство, че в Хага за виновни се сочат само сърбите. Това заяви пред местния в.”Ало” сръбският патриарх Ириней Сръбски, предаде Би Ти Ви.

„Още един сърбин е осъден в Хага. Знаехме, че Ратко Младич ще бъде осъден и не можехме да направим нищо. Всичко това се случва, защото световните сили вършат дяволски дела, чиито последици търпим ние”, заяви духовникът.

Той запита защо трибуналът дава толкова тежки присъди само на сръбските лидери от конфликтите в бивша Югославия. Според него единственият начин за битка с неправдите е сърбите да следват своя собствен път като народ и държава.

На 22 ноември Международният трибунал в Хага осъди на доживотен затвор 75-годишния Ратко Младич, бивш командир на армията на босненските сърби във войната от 1992-1995 г. „Касапинът от Босна“ бе признат за виновен по 10 от общо 11 обвинения, сред които геноцид, военни престъпления и престъпления срещу човечеството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    15 5 Отговор
    Прав е на 100%..
  • 2 Kcaniba

    11 5 Отговор
    Кой ли ще е следващият осъден за престъпление срещу човечеството...... Асад, Вова, Ким?

    Коментиран от #8

  • 3 Шопа

    1 12 Отговор
    "Прав", зависи от коя страна е погледнато.
    От страна на жертвите и техните близки, на дали.
    От страна на крайни националисти и други разни с подобни изкривени идеи като чиста раса, може би.
    И накрая въпроса е заслужаваше ли си?.
  • 4 Барчо

    21 3 Отговор
    Командващия резняк на Сребърница е избил 40 000 сърби християни. Направете си справка. Дали е осъден? Не!
    Има осъдени мюсюлмани, но те са осъдени не за геноцид, а за някакви си вътрешни проблеми като мародерство. Не за касапства. Време е руснаците, както американците да кажат че техни военни не подлежат на международен съд. И това ще стане. Гледайте.
    Цялата врътка е американска. Младич е дал възможност да се изтеглят всички резняци със собственото си оръжие и са го направили. Жени и деца отделно. Краварите са направили нещо отвратително, което тепърва ще се види. Там са били холандски бели каски, някои от които са пожелали да свидетелстват, но не са допуснати и скоропостижно махнати.
  • 5 КАЗАНО ПО-ТОЧНО

    11 0 Отговор
    Казано по-точно . . . . ПРАВОТО И ПРАВОВИЯ РЕД СА ДЯВОЛСКА РАБОТА ! ! !
  • 6 Шопа

    6 0 Отговор
    Да ви припомня, че някои хора които подклаждат войните да си продават оръжие иси гледат геополитическият итерес, не ги иннтересува кой каква религия изповядва.
    Примери много.
    След ВСВ има много осъдени за зверства и геноцид от християни извършено към християни.
    Войните из Азия в близкото минало та някои и до днес.
    Защо просто да не си живеем в мир?, какво толкова има да делим в тази малка Европа?.
  • 7 Кака Гинка

    2 0 Отговор
    Това го вижда всеки,който има поне малко мозък в главата си и не чака поредният "голям брат" да му казва кои са добрите и кои - лошите...
  • 8 ИВАН

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Kcaniba":

    А Клинтън Буш мангала Убама кога???
Новини по държави: