Last news in Fakti

19 Януари, 2018 23:30 1 498 0

Той е "Бухнал пудинг" на годината

  • пол ръд-
  • бухнал пудинг-
  • холивуд-
  • харвард-
  • райън рейнолдс

Актьорът Пол Ръд е носител на приза на студентската театрална трупа на Харвардския университет

Той е "Бухнал пудинг" на годината - 1
Снимки: БТА/АР

Актьорът и сценарист Пол Ръд беше обявен за носител на наградата "Бухнал пудинг" за мъж на годината от студентската театрална трупа "Хейсти пудинг" на Харвардския университет, предаде Contactmusic.

Ръд ще получи приза си на 2 февруари в Харвард.

С наградата се отличават изпълнители, които са с траен и впечатляващ принос към шоубизнеса. Трупата се е спряла на Пол, заради богатата му на филмови превъплъщения кариера и фактът, че годините не му личат.

"Във възторг сме от неговите многобройни постижения в киното и телевизията. По конкретно, от способността му да не остарява от 1995 г. О, и чухме, че е доста забавен тип", каза президентът на "Хейсти пудинг" Амира Уийкс.

Той е "Бухнал пудинг" на годината

Ръд е един от сценаристите и главен герой в "Ант-мен". Участва още в комедиите "Новинарят", "Така е на 40" и "Позабременяла".

Миналогодишният носител на приза беше актьорът Райън Рейнолдс. През годините са били награждавани Джеймс Стюарт, Силвестър Сталоун и Самюъл Джаксън.

Преди дни Мила Кунис беше обявена за носителка на приза "Бухнал пудинг" за жена на годината.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА