Last news in Fakti

11 Април, 2018 12:39 2 476 4

Пуснаха от ареста пенсионера, който уби крадец

  • ричард озбърн-брукс-
  • крадец-
  • великобритания-
  • арест-
  • убийство

Не са му повдигнати обвинения

Пуснаха от ареста пенсионера, който уби крадец - 1
Снимка: Facebook

78-годишният пенсионер, който уби крадец в дома си, беше пуснат от ареста, съобщиха британските медии. Ричард Озбърн-Брукс беше задържан от полицията, но не му бяха повдигнати обвинения.

Близо час след полунощ преди дни двама крадци влизат в дома на британеца, който спи на горния етаж със съпругата си. Единият от тях е бил въоръжен с отвертка. Стига се до схватка, при която собственикът на дома убива един от крадците.

Другият успява да избяга. Съсед на арестувания заяви, че Ричард Озбърн-Брукс не трябва да бъде съден за това, че се е защитил в собствения си дом. Друг съсед пък заяви, че в района кражбите са зачестили значително през последните месеци.

В крайна сметка силите на реда не повдигнаха обвинения на Брукс. Той обаче разкри, че приятели на убития крадец са му отправили смъртни заплахи. Те искат вендета. Полицията води разследване по сигналите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    41 1 Отговор
    У Булгаристан кога?
  • 2 прав

    39 0 Отговор
    Браво!
  • 3 Дедо Грую

    33 0 Отговор
    Тези с вендетата трябва да бъдат веднага пратени при близките си отвъд.
  • 4 Колю

    2 0 Отговор
    Дедо Грую, ми те ще трябва да затрият махалата . То все братчед ,сват и тем подобни гено модифицирани мангусти чрез вътрешно племенен имбридинг. Нали знаеш какво става със зайци идруги като се плодят роднински. А то там от много години е вътрешна работа. От там идва и богадството на мисли в мозъците им- първосигнална система -искам да ям ,спя и ...... Интеграцията е средство за забогатяване на отделни индивиди в чиято кръв може би има смесване и имат мъничко повече капацитет.
Новини по държави: