Last news in Fakti

1 Юли, 2018 09:41 3 973 7

ЦРУ: Северна Корея крие опасни тайни

  • северна корея-
  • сащ-
  • ким чен-ун-
  • доналд тръмп-
  • ядрена програма

Пхенян премълчава пред Вашингтон ключови аспекти от ядрената си програма, смятат разузнавачи 

ЦРУ: Северна Корея крие опасни тайни - 1
Снимки: БТА/АР

Северна Корея не възнамерява да предаде изцяло ядрените си запаси и вместо това обмисля начини да скрие броя на оръжията и тайните си производствени мощности. Това пише в. The Washington Post, позовавайки се на служители на разузнавателните служби на САЩ.

Данните, събрани след срещата на върха в Сингапур на 12 юни, показват опити за заблуда на САЩ относно броя на ядрените бойни глави в арсенала на Северна Корея, както и съществуването на неразкрити съоръжения, използвани за изработване на материали за ядрени бомби, казаха служителите.

Оценката на експертите е в ярък контраст с коментарите на президента Тръмп след срещата на високо равнище, когато той заяви в Twitter, че "вече няма ядрена заплаха" от Северна Корея. На неотдавнашен митинг той каза също, че е имал "голям успех" с Пхенян.

ЦРУ: Северна Корея крие опасни тайни

Някои аспекти от тези разузнавателни данни вече бяха съобщени в петък от телевизия NBC.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маг

    24 3 Отговор
    САЩ страдат от страхова психоза!
  • 2 куку руку ку

    29 3 Отговор
    САЩ какво искат, Една кратка среща между лидерите на двете държави и корейците да "изуят гащи"? Да, ама не! Кимчу може да е всякакъв, но не и балък.
  • 3 Ади ба

    34 3 Отговор
    САЩ крият от мен и света ужасяващи тайни свързани с човешките права,ядрени,биологични,химични и все възможни оръжейни тайни.Подриват законни правителства,унищожават,окупират и нанасят военни удари в разрез с международните закони и не ги спазват въпреки ,че са създадени от тях.И всеки подпис на договори с тях не си струва и хартията.Настояваме да изкарат всички досиета у тайни за да бъде всичко прозрачно както те самите настояват.

    Коментиран от #4

  • 4 Гост

    2 13 Отговор

    До коментар #3 от "Ади ба":

    Настоявал нашия..Смени препаратите по-добре
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Американецът

    1 8 Отговор
    САЩ са най великата държава в света. Войни трябва да правят в Африка и Азия защото планетата е пренаселена и трябва да се чисти. Освен това нападат държави които са никому ненужни. Да живее Америка.