Last news in Fakti

11 Юли, 2018 13:25 1 296 0

Доброволци дариха линейка на болница в Стара Загора

  • стара загора-
  • болница-
  • линейка-
  • дарение-
  • малтийски орден
Доброволци дариха линейка на болница в Стара Загора - 1

Aсоциацията на доброволците от Касаджо дари линейка на Многопрофилната болница в Стара Загора.

Превозното средство, което доброволци са използвали в продължение на няколко години, е в отлично състояние. Линейката ще бъде от голяма полза за лекарите в Стара Загора, които са я приели като знак на побратимяване и солидарност.

В присъствието на кмета на Бреша Антонио Масини и посланика на Малтийския орден в България Камило Зуколи, председателят на доброволците Виторио Консоли заяви: "Доставката на тази линейка е обичаен жест за нас, това правят доброволците. Това е още една причина за съществуването на нашето сдружение, което се роди преди много години точно след подобен подарък", каза още Консоли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: