Last news in Fakti

3 Октомври, 2018 15:35 5 307 105

Израел не се плаши от Русия! Ще продължи с ударите в Сирия

  • израел-
  • сирия-
  • удари-
  • с-300-
  • ракети-
  • отбрана-
  • русия-
  • авигдор либерман

Израел не може да си позволи никакви компромиси

Израел не се плаши от Русия! Ще продължи с ударите в Сирия - 1
Снимка: БТА/ AP

Израел няма да се откаже от въздушни операции в Сирия въпреки доставката на руски зенитни ракетни системи С-300 за сирийската противовъздушна отбрана. Това заяви израелският министър на отбраната Авигдор Либерман по националното радио на Израел, предаде ТАСС.

Не мога да кажа, че се радваме на присъствието на С-300 в Сирия, каза той, но добави, че това е тема, по която Израел "няма никакъв изход", че защищава своите жизнено важни интереси и "не може да си позволи никакви компромиси".

Либерман подчерта, че позицията на неговата страна е "прозрачна и ясна" и тя е обяснявана многократно на Русия и международната общност. "Когато имаме точна информация за някакъв опит да се прехвърли оръжие от Иран в Сирия или от Сирия в Ливан за нуждите на "Хизбула", ние действаме", заяви военният министър. Той обясни, че неговата страна не може да допусне "цялата територия на Сирия да стане една голяма военна база на Иран" и затова ще действа в съответствие с интересите си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    43 95 Отговор
    Изтрийте руската база и иранците сами ще си отидат

    Коментиран от #3, #9, #22

  • 2 Реалист

    43 89 Отговор
    Ще е наивно да се очаква нещо друго - Израел трябва да е пример за България как се отстояват национални интереси и как малка но отлично тренирана армия прави разногледи всички с които се захване. Сега рашките ще могат да видят на практика как с няколко дрона се унищожава с300.

    Коментиран от #6

  • 3 В действителност

    92 40 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    На картата може и да я изтрият, но на живо на мястото на Израел може да се появи едно голо поле за тренировки на руснаците в пустинни условия.

    Коментиран от #4, #55

  • 4 ген Вазов

    40 64 Отговор

    До коментар #3 от "В действителност":

    В действителност не ги разбираш нещата . На руснаците дори и на ум не им идва ,че могат да си позволят да атакуват Израелската държава , това може да дойде на ум само на български гражданин с руско самосъзнание. МУжиците никой няма да ги допусне на своя територия , само АСАД от немай къде.

    Коментиран от #11, #29, #67, #77

  • 5 Каубой

    44 26 Отговор
    Голям процент от руската интелигенция и бизнес елит е от Еврейски произход. А и Русия никога не би посмяла да атакува Светите земи .
    До автора на третия коментар

    Коментиран от #75, #97

  • 6 Гост8

    34 16 Отговор

    До коментар #2 от "Реалист":

    Я дефинирай какви са националните интереси на Израел, освен че за неговото нещастие да е на единственото място в региона без петрол цял свят страда.

    Коментиран от #12, #101

  • 7 Набожния

    34 15 Отговор
    На ориказки са смели ама ме съмнява че на дела ще сатолкова смели нали трябва все пак да откоментират пристигането на С-300!
  • 8 Релно погледнато

    65 25 Отговор
    Израел може и да имат най-добрата армия в региона, но военните не са онези, които водиха войните с Ливан, Египет, Сирия и пр. Днешните са се изджендърили - прекалено много се разчита на джаджи и играчки и търсят лесното. А именно - да се воюва срещу туземци с АК-47, и нищо друго. И ако загубите на жива сила и техника надхвърлят определен психологически праг (най-често 10% от числеността), веднага свиват опашки и почват да мишкуват. Та и сега - Моше само приказва, но от 10 дни няма нито един израелски самолет над Сирия, защо така? И американските самолети са се прибрали, а коалиционни - френски, канадски и пр. - ги няма никакви от месеци. Германците си прибраха техните изтребители, сигурно вече са преборили тероризЪма. А мошетата надявам се, че си дават сметка, че ако ударят руски бази в Сирия, тяхната държава има 15 мин. живот, докато долетят "Булавите".

    Коментиран от #13, #14

  • 9 факто граф

    15 8 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    Ти май си си изтрил мозъка.
  • 10 Наблюдател

    25 44 Отговор
    Руснаците отново ще станат за смях!

    Коментиран от #15

  • 11 hh88

    42 20 Отговор

    До коментар #4 от "ген Вазов":

    Руснаците никой и никога не са атакували. Винаги тях са ги нападали и винаги са строшавали главите на нападателите. А за чужди територии не говори. Питай берлинчаните. А можеха и до Париж да отидат.

    Коментиран от #17, #27

  • 12 НКВД

    26 7 Отговор

    До коментар #6 от "Гост8":

    Световно госпо
    дство чрез фондовата борса и Армията на САЩ! Достатъчно добре дефинирано ли е?

    Коментиран от #33

  • 13 toaletna hartiq

    14 1 Отговор

    До коментар #8 от "Релно погледнато":

    Kоето ще доведе до ответна реакция и който има повече ракети ще направи повече поражения
  • 14 Наблюдател

    23 26 Отговор

    До коментар #8 от "Релно погледнато":

    Реално погледнато ушанката ти е спарила и изжендърила мозъка и разсъждаваш неадекватно. От 1948 година Израел до днес живее в режим на война.

    Коментиран от #16, #18, #20, #64

  • 15 НКВД

    28 12 Отговор

    До коментар #10 от "Наблюдател":

    Дали дали? Само гледай как сложиха пръста и на САЩ и на цялата глутница!

    Коментиран от #19

  • 16 Пища Хуфангел

    11 11 Отговор

    До коментар #14 от "Наблюдател":

    А ти си на режим губещ спора!
  • 17 Русофилски лъжи

    24 43 Отговор

    До коментар #11 от "hh88":

    Понеже сте неграмотни никога не сте чели история и разпространявате лъжливи руски митове и легенди. Почти винаги руската кочина е била агресор. Само през 1941 година Хитлер изпревари Сталин и нападна пръв. Ако беше закъснял, Русия щеше да нападне Германия. това са фактите, друго са руски лъжливи легенди.

    Коментиран от #32, #100

  • 18 Реално погледнато

    34 15 Отговор

    До коментар #14 от "Наблюдател":

    Наблюдателю, кой има най-голям принос да се създаде държавата Израел? Ще ти подскажа - един мустакат грузинец. Наскоро Сергей Лавров им го намекна на евреите - че са исторически неблагодарни. И можеш да бъдеш сигурен - СССР помогна да се направи държава Израел, сега Русия може да ги ликвидира.

    Коментиран от #21, #35

  • 19 Наблюдател

    15 24 Отговор

    До коментар #15 от "НКВД":

    Сложиха си пръста отзад и ще станат за смях, след като израелците необезпокоявани ще продължат да унищожават пратките с оръжие за палестинските терористи.
  • 20 ****

    25 12 Отговор

    До коментар #14 от "Наблюдател":

    И с кого воюват,с палестинците дето ги замерят с камъни,това ли ти е режима на война ?

    Коментиран от #24

  • 21 Наблюдател

    15 22 Отговор

    До коментар #18 от "Реално погледнато":

    Ако говорим за историческа неблагодарност руснаците са най-неблагодарната нация в света, непризнаваща западната помощ през ВСВ.
  • 22 Факт

    14 10 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    Преди създаването на незаконната държава нямаше проблеми
  • 23 Санчо

    21 6 Отговор
    Не магат да си позволят Иран и/или Хизбула,а си позволявяха идил,че дори помагаха. Няма черно или бяло това е ясно,НО стратегическият хаус под контрол се провали,сега да духат тактическата супа.
  • 24 Наблюдател

    18 20 Отговор

    До коментар #20 от "****":

    Омръзна ми да уча неграмотни русофили. Вземи и прочети, как са разбили армиите на Сирия и Египет, колко самолета са свалили, колко руски пилоти биещи се на страната на арабите са загинали как са преодолели ПВО-то в долината Бекаа и т.н.

    Коментиран от #80, #98

  • 25 Набожния

    23 13 Отговор
    По божия воля С-300 пристигнаха в Сирия да сложат мир и ред..
  • 26 Ушанков

    16 17 Отговор
    На БГ русофилчетата мога да кажа само, че 3D клипчетата на руските военнокосмически сили нямат нищо общо с подготовката и техническото обезпечаване на израелската армия!
  • 27 жщг

    6 12 Отговор

    До коментар #11 от "hh88":

    А в кримската война на кого строшиха главата проста?

    Коментиран от #30

  • 28 Питанка

    32 8 Отговор
    Да оставим кой какви оръжия има, не мога да разбера как от така наречения цивилизован свят се приема напълно нормално да нанасяш военни удари по територията на друга суверенна държава и да го приемаш като някакво изконно право (от този който го прави). Или логоката е, че щом имаш по-мощни оръжия, то и правата са ти по-големи.

    Коментиран от #54

  • 29 Хрис

    14 12 Отговор

    До коментар #4 от "ген Вазов":

    ПреАтелЮ ти кой от двамата гнерали Вазови си? Георги - героят от Одрин или Владимир - героят от Дойран. И двамата са били русофили, като Георги е участвал в заговора срщу княз Батенберг. Не петни фамилият Вазови!

    Коментиран от #34

  • 30 hh88

    14 5 Отговор

    До коментар #27 от "жщг":

    Добре и къде е Крим сега, проста главо?
    Къде е Османската империя? Или ти жалиш за нея? Да не си някой от късите чифтета?
  • 31 Гост

    14 14 Отговор
    Израелците се дървят, но са като пинчер! След свалянето на руският самолет, веднага изтичкаха на килимчето в Кремъл, нали?! Нито те ще си позволят лукса да атакуват Сирия без разрешението на Кремъл, нито пък руснаците ще си позволят лукса да атакуват израелците! Това е ясно като бял ден, дори на малките деца.

    Коментиран от #36

  • 32 goni

    4 13 Отговор

    До коментар #17 от "Русофилски лъжи":

    Абе, човек! Как Русия ще нападне Германия?!:) Това е абсурд! Ако, през 40-те години на миналия век Германците са имали и най-малката възможност да накарат да ги нападне СССР щяха да го направят! Тогава Германия не просто щеше да спечели войната! Щеше да го направи изключително бързо и с много по-малко жертви от всички страни!
  • 33 Анонимен

    5 7 Отговор

    До коментар #12 от "НКВД":

    Това го препрати към #2, който е въодушивен от израелските амбиции.
  • 34 СссереМ

    15 14 Отговор

    До коментар #29 от "Хрис":

    Ти не я петни руска подлого,а прочети (защото явно нямаш и основно образувание),"На руските воини..." от Иван Вазов,няма да кривите историята подлоги червени!

    Коментиран от #37, #38

  • 35 goni

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "Реално погледнато":

    Ем, верно па е и истина!
  • 36 Иван

    14 8 Отговор

    До коментар #31 от "Гост":

    Говориш пълни глупости како повечето объркани от пропаганда българи, любещи Русия, мислейки си, че това е онази другата от преди, а не тази в която хората сега наричат Бьлгария малка циганска държавичка..но така е като не пътувате и не се виждате с хора, а четете само от вкъщи от стола... Нито пък си говорил с хора живеещи в Израел, за да ти кажат, колко са решени и че наистина нищо няма да ги спре да си пазят държават и държат врага по-надалеч отг границите си. И за всички къде питат кво прави Израел в Сирия тъпънари-израел няма мирен договор със Сирия още от предната им война. А задавате ли си въпроса ако Путин наистина искаше да ги спре защо не закара с-400, ами с-300 ....После пак в руските пропагандиски медии ще има оправдания как земята е крива...
  • 37 Гост

    9 9 Отговор

    До коментар #34 от "СссереМ":

    ОбразУвание си ти! Неграмотен, но пръв в коментарите!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 kjl

    7 11 Отговор
    Еврейчетата няма да е лошо да се поснишат малко, че техните покровители взеха здраво да отслабват и скоро няма да са в състояние на плашат наоколо.
  • 40 Барчо

    10 2 Отговор
    Че защо да се плашат от Русия???? Това е тъпо. Копчето на С300 е в ръцете на сирийската войска. От тях трябва да се притесняват. Руснаците си знаят интереса и няма да свалят израелски самолети. Те си подсигуриха да не се свалят по погрешка руски самолети. Така или иначе и едните ще се гърмят и другите ще се гърмят.
  • 41 Аналлизатор

    11 8 Отговор
    Някой да обясни защо Путин се сниши след свалянето на руския самолет.Така беше и след като потъна Курск.Нетаняху заяви,че ще продължат да бомбардират,а от руска страна-тишина.Егати и мишоците!

    Коментиран от #48

  • 42 Задача за русофили

    9 6 Отговор
    Сирийски екипаж с С200 превръща 15 руснака в ГРУЗ 200. Колко руснака ще превърне в ГРУЗ 200 сирийски екипаж с С300?

    Коментиран от #45

  • 43 СссереМ

    8 4 Отговор

    До коментар #38 от "Хрис":

    Като ти гледам писаното и начално нямаш,само ти казах да не петниш братя Вазови,нищо повече.

    Коментиран от #50

  • 44 Kcaniba

    11 2 Отговор
    исраел не се плаши, а и не лети....

    Коментиран от #46

  • 45 УМЕН РУСОФИЛ

    2 2 Отговор

    До коментар #42 от "Задача за русофили":

    Ами сигурно 15 * p3.14-2+7/8.

    Коментиран от #47

  • 46 Наблюдател

    10 4 Отговор

    До коментар #44 от "Kcaniba":

    Като има цел ще полети и ще я унищожи, бъди спокоен.

    Коментиран от #49, #51

  • 47 Дървено желазо

    3 1 Отговор

    До коментар #45 от "УМЕН РУСОФИЛ":

    Дайте точна цифра, колега!
  • 48 Лизатораанал

    9 11 Отговор

    До коментар #41 от "Аналлизатор":

    Курск отиде в плаване и бе снабден и зареден по времето на управлението на Елцин!!!
    После путин, за разлика от Елцин не се сниши, а отиде на поклон при майките и съпругите на загиналите подводничари.
    2 часа той бе подложен на кръстосан разпит от нях, там, на Колския полуостров!!
    Има го в интернета цялото - упреците им, сълзите и обвинението към властта. И как той ги гледа в очите, въпреки, че е тежко и им обещава, посре, за 2 години спазва всичките си обещания!!!
    От както пияни американски любимец Елцин , и хората му,не са на власт, няма нито един инцидент с руска подводница, а няколко с американси и английска!!!

    Коментиран от #52, #70

  • 49 Kcaniba

    7 7 Отговор

    До коментар #46 от "Наблюдател":

    Соросичччи, като завалят рапторите, ф16 ки и други боклуци, какво тогава ще измислиш?
    Че сами падат, налииии!!
  • 50 Бай хой

    7 10 Отговор

    До коментар #43 от "СссереМ":

    Брат Вазов

    — Мамо, мамо, я ги виж!

    — Що е? — Идат, погледни ги.

    С пушки, с саби… — Що стоиш?

    Скоро, чедо, поздрави ги!

    Тях ги бог прати насам,

    да помагат, чедо, нам. —

    И детето дава крушки

    на солдатите без страх

    и крещи на тях:

    здравствуйте, братушки!



    Генералът кат орел

    ескадроните повежда,

    а орачът се запрел

    и омаян ги изглежда:

    чини му се, че е сън…

    Изведнъж с туптенье, с звън

    приближават кат вихрушки.

    Той си шапката свали

    и ги поздрави:

    здравствуйте, братушки!



    Шипка! Шипка! Гръм се чуй.

    Гурко мина планините!

    Радост, чудо беше туй!

    И на Тракия момите

    срещат храбрите борци

    и покриват със венци

    техни глави, коне, пушки…

    И кат стискат им ръце,

    викат от сърце:

    здравствуйте, братушки!



    Как са горди тез момци!

    Един казак варди, гони

    хиляди злодей, крадци —

    цели турски легиони.

    И народа с лик засмен,

    като гледа вече в плен

    тия полкове хайдушки,

    на казаците добри

    тъй благодари:

    здравствуйте, братушки!



    Русе, 1878
  • 51 Монгомъри

    6 6 Отговор

    До коментар #46 от "Наблюдател":

    С-300 също ну се страхуват от израилски самолети!
  • 52 Русофилски лъжи

    10 6 Отговор

    До коментар #48 от "Лизатораанал":

    Курск потъна на 12 август 2000 година, бе путлераст. Тогава джуджето управляваше, вече почти година. Какъв Елцин ти се привиждат. Само с Елцин се оправдавате путиноидите.

    Коментиран от #56, #58

  • 53 Володя

    10 3 Отговор
    Че то кой се страхува от Русия?? Както е казано"Куче дето много лае не хапе"
  • 54 добро питане

    7 6 Отговор

    До коментар #28 от "Питанка":

    Божият избран народ винаги е бил мразен и атакуван .... Това е единственият народ с исконни земи . За справка-Библия

    Коментиран от #61, #72, #81

  • 55 Преброяване на бесните язовци

    8 4 Отговор

    До коментар #3 от "В действителност":

    Смешно е (даже жалко), че още съществуват индивиди, които вярват че рошшѝя ще направи нещо на чифутите. Ама то от русофилските подлоги друго не може и да се очаква.
  • 56 Бай хой

    0 6 Отговор

    До коментар #52 от "Русофилски лъжи":

    Можеш ли поне веднъж да си сложиш нормално име и да направиш нормален коментар без да обидиш никого? В действителност обиждаш сам себе си. Това вероятно е пради това че си бил сериозно наранен като дете. Но все пак никой тук не е виновен.

    Коментиран от #60

  • 57 До глупендера hh88

    8 1 Отговор
    До "hh88" ....Руснаците никой и никога не са атакували.... Аве мурзилке, ти как си представят тази огромна територия с толкова много народи, как са завладeни ?
  • 58 Истерик

    3 5 Отговор

    До коментар #52 от "Русофилски лъжи":

    психофицстик
    Путин е И.О Президент, вместо Елцин, откзал се е от поста си на Нова година !!!
    31 декабря 1999 года в связи с досрочным уходом Ельцина в отставку Путин становится исполняющим обязанности президента Российской Федерации.

    Коментиран от #62

  • 59 Смях

    10 4 Отговор
    До коментаторите. Много бързо забравихте, че евреите вече унищожиха С-300. Тогава рашките се оправдаха, че разчета бил ирански, ами сега нали ще е сирииски.

    Коментиран от #71, #74

  • 60 Русофилски лъжи

    9 6 Отговор

    До коментар #56 от "Бай хой":

    Нима путлераст и путиноид са обидни думи? Те просто означават симпатизанти на Владимир Владимирович с различна степен на екзалтация.

    Коментиран от #69

  • 61 Аналлизатор

    2 9 Отговор

    До коментар #54 от "добро питане":

    Какво е Библията,та я даваш за справка!?Пълни еврейски простотий.Ако си по- млад прочети Лео Таксил,а ако си минал 30 късно е.
  • 62 Русофилски лъжи

    8 6 Отговор

    До коментар #58 от "Истерик":

    Путин е реалния президент от декември 1999 година бе путлераст!

    Коментиран от #65

  • 63 какво ли ?

    7 3 Отговор
    Библията е най-достоверният исторически източник в света до ден днешен :) а мъдроста която притежават сборниците и е неизчерпаема, но това няма как да го разбереш защото не познаваш Бог. Жалко е защото един ден ще е късно

    Коментиран от #78

  • 64 Радо Петков

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Наблюдател":

    Имаш ли реална представа, кога е създаден Израел?

    Коментиран от #66

  • 65 Истерик

    6 4 Отговор

    До коментар #62 от "Русофилски лъжи":

    От кога, я пак джендеразт!!!
    На 31 декември 1999 г. Елцин '' абдикира'', а Путин е президент ит декември 1999г....
    Вас там у козяк с конкурз ви избират, налииииии)))))))
  • 66 само Бог

    2 1 Отговор

    До коментар #64 от "Радо Петков":

    знае точната дата ;)
  • 67 Седящия бик

    5 5 Отговор

    До коментар #4 от "ген Вазов":

    Нормално Ген. Вазов да не знае /просто доста по-рано е починал/, че Израелската държава е създадена по волята на един руски гражданин , етнически грузинец с мустаци , който имайки в предвид изхода от ВСВ 2 решаваше съдбите на цели народи и държави.Така , че нищо чудно и руснак да закрие Израел

    Коментиран от #73, #79

  • 68 Цар Вул

    5 8 Отговор
    Едно време Сирийската армия се молеше на Аллах по три пъти на ден и тогава Израел си правеше каквото иска!Затова и победи!Сега времената са други!Надявам се,че братята руснаци са ги научили нва това и онова!Та приказките на този евреин хващат дикиш само пред тъпунгери,ГРОБ-аи и т.н.Хайде да погледнем атаката на Краварите ,макарончовците и брекзитите!От 115 ракети са свалени 909 и кусур и то със старите С 200,а сега ще са сто процента превърнати самолетите им старо желязо и скраб!Ако искате да се хванем на бас по една боза!!
  • 69 Бай хой

    1 5 Отговор

    До коментар #60 от "Русофилски лъжи":

    Не се оправдавай. Га видите дебелия и пичвате да шикалкавите.
  • 70 Аналлизатор

    9 6 Отговор

    До коментар #48 от "Лизатораанал":

    Абе аз на тебе ли да вярвам,или на очите си.Това което се е случило на Колския полуостров за два часа нищо не значи.Мишока Путин се скри точно както сега замазаха случая със сваления самолет.Даже не отговориха на някои твърдения,че не сирийците,а те сами са си го свалили.Тази история с трагично стечение на обстоятелствата е крайно съмнителна.
  • 71 Бай хой

    5 3 Отговор

    До коментар #59 от "Смях":

    Смешно е че прибягваш до откровени лъжи. Май друго не ти е останало. Какво мислиш че можеш да постигнеш с лъжа? Само излагация.
  • 72 Самуил

    7 8 Отговор

    До коментар #54 от "добро питане":

    Този "народ" е изфабрикуван от юдейските свещеници и не е нищо повече от едно козарско юдейско племе, което се моли на сатаната и е НОМАДСКО племе. Не може да се позовава никой на библията относно евреите. Не случайно Юда е продал Иисус.
    Има много книги, написани по този повод и библията също го казва. Но недейте да четете стария завет - той е добавен после от нехристияни... за да се узакони поробването на Поалестинската земя.
    Първото християнство е православието, а православието има една свещена книга - евангелието/ така наречения Нов завет/. всичко друго е секта.
    Така, че номадски народ не може да има исконни земи. исконни земи може да има например Българският народ, който е доказано генетично, че е на над 7000 години. Затова тук продължават да се намират най-древните кости.
    Няма евреин, който да може да се похвали със същото...
    Може да се погледне малко статистика: как е благоденствал близкия изток преди и какво става след насилственото установяване на евреи в Палестина чрез англииски воиски....

    Коментиран от #104, #105

  • 73 Аналлизатор

    2 6 Отговор

    До коментар #67 от "Седящия бик":

    Какви грузинци те гонят па теб!??Прочети малко история,или коментирай животновъдството.
  • 74 Хрис

    8 4 Отговор

    До коментар #59 от "Смях":

    Уточнявам не беше С-300, а една пускова установка Тор, която току-що беше доставена от Иран. С-300 вече са дставени ( около 40 спецални машини и 4 пускови установки) и развърнати на позиции с добавка на нови срдства за РЕВ (радио-електронна война), които показаха висока ефективност при отразяване на априлския ракетен удар на САЩ, Великобритания и Франция. В момента на пултоете дежурят руски спциалисти и едвали Израел ще се опита да ги унищожи.
  • 75 Самуил

    5 3 Отговор

    До коментар #5 от "Каубой":

    Да не наричаш ешкеназите евреи...? Може би това имаш предвид под "руснаци от еврейски произход"
    Това са хазари - единствения народ, който се е съгласил/ продал/ на юдейските фарисеи и е приел юдаизма като религия. Не може да казваш, че тези руснаци са от еврейски произход... Просто Израел тогава не е имало...
  • 76 Вангел

    2 8 Отговор
    Спасението е от русия
    От иврейте очаквайте лад мизерия и ново робство.
  • 77 До брата на Е.ан Вазов !

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "ген Вазов":

    Генерала па и брат му на генерала , кога ме Сега ЛЕВСКИ, там близо КРАЙ град София, де бяха. Само с пет заптии, Решиха къделките на софийските госпожи ! Едни бяха в опълчението на Шипка а други в София в кафенета - на чай С бисквитки кайве с райбер и полови изненади ! И днес не е по - различно. Българите са три сорта май на - Трудов народ, ПАТРИОТИ И ИДИОТИ ! Ти знаеш от кои си нали !

    Коментиран от #82

  • 78 Аналлизатор

    4 6 Отговор

    До коментар #63 от "какво ли ?":

    Бях тежко болен.В стаята ми имаше монитор,на който единствената книга беше Библията.Четох я няколко пъти-за пръв път.По-голяма простотия не съм чел!!Но съм съгласен,че блажени са вярващите.По лесно е да вярваш отколкото да разсъждаваш!

    Коментиран от #88

  • 79 Самуил

    4 1 Отговор

    До коментар #67 от "Седящия бик":

    Сталин ли имаш в предвид?
    Джугашвили в превод означава : син на евреин.
    Въпреки това е гонил евреите в русия и ги е избивал - начело с Троцки, който е убит с брадва в главата от наемник на Сталин.
    Той е знаел къде да се крие злото в Русия.
    Прочети малко за "делото срещу еврейските лекари" и ще разбереш как ги е трепал Сталин.

    Коментиран от #83

  • 80 Хрис

    5 8 Отговор

    До коментар #24 от "Наблюдател":

    Неграмотния си ти,защото четеш и коментираш това, което е в угода на работодателите ти. Знаеш ли колко израелски самолети са свалени в арабо-израелските войни от съветски разчети, а какво ще кажеш за свалените над 3 000 (три хиляди) американски самолта и вертолета във Виетнам? Както е казал Хераклит единственото постоянно нещо е промяната, така че не сравнявай сегашните араби и евреи с някогашните и те търпят промяна. Препоръчвам ти да прочетеш малко по-задълбочено писанията за Ливанската война от 1982г. Там освен цитирания от теб удар по сирийската ПВО в долината Бекаа, има и други любопитни неща, като удари от израелките ВВС по собствените войски, да не говорим за развитието на бойните действия на земята. И запомни нещо много важно РУСОФОБИЯТА е вредна за твоето здраве!

    Коментиран от #84

  • 81 Хус

    3 2 Отговор

    До коментар #54 от "добро питане":

    Личи си, че ни си чел както трябва библията. А кой им посочил обетованата земя и как са я звладели.
  • 82 Аналлизатор

    0 1 Отговор

    До коментар #77 от "До брата на Е.ан Вазов !":

    Добър коментар!
  • 83 Факт

    3 2 Отговор

    До коментар #79 от "Самуил":

    И какво да четем точно от коя история сегашната или преди 1989, защото някой хора помним какво се пишеше преди и какво сега. Сега пишат откровени лъжи за преди 89 явно с цел, което е гаранция, че преди 89 също са писали лъжи за преди1944г. и.тн.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 WAM

    0 1 Отговор

    До коментар #84 от "Доктор Ох Боли":

    За една сабахлен сичкото КУМУНЯГИ станахте ДИМократи.Ази сее успаа.

    Коментиран от #87

  • 86 ЛОРД ВЕЙДЪР

    2 1 Отговор
    ГОВОРИ, КОСМОС. ЗДРАВЕЙ, ФАКТ! НЕ СЕ ИЗТРИВА ТОВА, ЩО НЕ СЕ ТРИЕ!!! А, АКО НЕ ВЕРВАШ ... ПРОБВАЙ ? НО, ЗНАЙ, ЧЕ ПРОБАТА ТИ ЩЕ Е ТВОЯТА ПОСЛЕДНА ГРЕШКА! ЩЕ ТЕ ЧАКАМ НА НЕБЕТО! ОНИЯ ТОВА ДОБРЕ ГО ЗНАЯТ И ЗАТОВА СИ ТРАЯТ.

    Коментиран от #90

  • 87 Доктор Ох Боли

    0 1 Отговор

    До коментар #85 от "WAM":

    ... ха ха ха..... ти са мина..... ха ха ха... Бате ти си у Шампионската Лига.... ха ха ха.... вервай ми..... ха ха ха.....
  • 88 Снежана

    1 0 Отговор

    До коментар #78 от "Аналлизатор":

    Не е простотия, но ако не повярвате в Бог ще разберете истината, когато е много късно.
  • 89 Доктор Ох Боли

    3 0 Отговор
    ....тука ... ако трее задълбая..... що сега им дадоха на Сирия С-300... а?....сринаха държавата, запада си направи една тренировка... изсипа 500 млн над сирия ...и те се бият с ракети от съветско време?... Къв съюзник е Русия?.... ха ха ха.... на братския сирийски народ?... руските бази с пазят от 10 места ...а за Сирия нема С-300... ха ха ха.....

    Коментиран от #91

  • 90 Доктор Ох Боли

    0 0 Отговор

    До коментар #86 от "ЛОРД ВЕЙДЪР":

    ... ха ха ха.....+1
  • 91 Бат Ваню

    2 1 Отговор

    До коментар #89 от "Доктор Ох Боли":

    .....ама те тея С-300 не са да пазят Сирия..... ами да пазят руските самолети.... ха ха ха....

    Коментиран от #92

  • 92 Доктор Ох Боли

    0 2 Отговор

    До коментар #91 от "Бат Ваню":

    .... ха х аха... и двете дедо Попе и двете.... ха хаха......
  • 93 Хохи

    3 0 Отговор
    Ще става все по-дълбоко. А това не е добре за ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!
  • 94 onq s konq

    4 6 Отговор
    Ако САМО ЕДИН САМОЛЕТ НА ИЗРАЕЛ бъде свален от въпросната установка С-300...ЖАЛНА ИМ МАЙКА НА РУСНАЦИТЕ В СИРИЯ!А хронологията е следната-Израел ЛИКВИДИРА РУСКИТЕ БАЗИ В СИРИЯ,РУСИЯ УДРЯ ИЗРАЕЛ,А САЩ ДИРЕКТНО ИЗТРИВАТ РУСИЯ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА.

    Коментиран от #96, #99

  • 95 Тъй дее

    2 0 Отговор
    То и заекът е много смел ако има мечка зад гърба си.
    Точно така стоят нещата , ами кои се занимават с пари,дияманти и петрол по света ???
  • 96 Ян Хус

    3 1 Отговор

    До коментар #94 от "onq s konq":

    О, свещенна простота!
  • 97 чуфит

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Каубой":

    На ръководни постове, след заличаването на Романови са само ЕВРЕИ - считано от Ленин нататък. Няма други във власта освен ЕВРЕИ! Русия, колкото и да не ви се иска е Велика Еврейска държава - затова и имат ЕВРЕЙСКА АВТОНОМНА ОБЛАСТ (виж БИРОБИДЖАН)!
  • 98 Голда Меер

    3 1 Отговор

    До коментар #24 от "Наблюдател":

    Я кажи кой министър-председател (председателка) на Израел е казала - Израелската авиация е с пречупени криле , и по какъв повод.
  • 99 Мрачният сън на Кали

    4 2 Отговор

    До коментар #94 от "onq s konq":

    И после като се събуди , какво стана? Скоро на Израел им свалиха самолет . И Русия си е там и САЩ.
  • 100 Пиуе със зеуе

    4 2 Отговор

    До коментар #17 от "Русофилски лъжи":

    Ако Сталин е искал да напада Хитлер , то е щял да го направи тогава когато немската армия е била обърната към Франция - тоест идеална възможност да ги удари в гръб , от това по добър шанс няма. Напротив Сталин е търсил приятелството и подкрепата на Хитлер , това са двата най-заклеймявани тоталитарни режима , и това ги прави и съюзници . Сталин е захранвал Германия със суровини за военни цели , трябвало е да бъде луд , да му помага на армията , и после да го напада . Германската армия е била господстващият мастодонт в Европа , Сталин дали е бил луд да мисли , да напада цяла Европа обединена в немската армия. Думите на Сталин - трябва да наваксаме изоставането , иначе ще ни смажат , не са нападателни , а чисто отбранителни .
  • 101 Усмивката

    0 3 Отговор

    До коментар #6 от "Гост8":

    Ми освен празна кратуна като тебе не би казал какяо има Израел .Ако не бе Израел ,не би ти имало тебе като християнин.А сега шамани щяха да колят кучета за предсказания на мястото на парламента.
  • 102 Д'мин

    4 2 Отговор
    Израелските удари ще продължат. Войната между Иран, Хизбула и Израел не е война на Русия. Израелците няма да се навъртат вече около руските бази, иранците няма да дислоцират ракетите си до тях. Евреите ще използват сигурно ракети земя-земя и Ф35. Най вероятно атаките им няма да са откъм морето а през Ливан. Ще пуцат с повечко оръжие, да да има същия ефект, сирийците ще тренират своето ПВО, ирански ракети няма да има в Сирия. И те така те.
  • 103 kroks

    2 2 Отговор
    Защо обсъждате изказванията на паразита Bibi ? Та той ги прави за да си прикрие личните си престъпления в световен мащаб,като вменява на Израел,че целият свят е враг.Струва ми се,че скоро Мишо Нетаняхуф ще изгриза Моркова.
    Ще бъде сексиран вътре.Вътре има гражданска война между юда-мишките и ротшилд-мишките.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.