Last news in Fakti

7 Октомври, 2018 07:28 7 018 95

ЧРД, Путин! (СНИМКИ)

  • путин-
  • русия-
  • президент-
  • владимир путин
ЧРД, Путин! (СНИМКИ) - 1

На 7 октомври 1952 г. в тогавашен Ленинград (днешен Санкт Петербург) се ражда Владимир Путин.

Той управлява най-голямата държава в света, а от няколко години насам държи в напрежение цяла Европа. Макар да е начело на Русия вече 17 години, този човек си остава загадка. Кой всъщност е Путин?

Путин е загадъчен от самото си рождение - никой не си спомня детските му години, никой не може да каже със сигурност кога и къде точно е роден. Според официалната информация Владимир Путин е роден през октомври 1952 година в някогашния Ленинград. Това коментира „Дойче веле“.

Но има и източници, които твърдят, че Путин е роден на територията на днешна Грузия, а когато е бил на девет години, е бил даден за осиновяване. Доказателства в подкрепа на тази версия няма, но фактът, че дори биографите на Путин не успяват да намерят някого, който да си спомня за него като дете, разпалва още повече подозренията и спекулациите.

И наистина: ако си направим труда да изчетем всичко изписано и да изслушаме всичко изговорено за Путин, пред нас ще изникне една изключително противоречива личност. Потвърждава го и книгата на руско-американската журналистка Маша Гесен, за която "Нойе Цюрхер Цайтунг" пише, че е може би най-задълбочената биография на Путин. На 350 страници Гесен рисува картината на едно "алчно чудовище, което не може да устои на изкушението да заграбва", посочва швейцарското издание.

Човек без лице

Маша Гесен описва Путин като човек без лице. В смисъл, че пътят, отвел го до върха, е пълен с участъци, които до ден-днешен си остават на тъмно. Например времето, в което Путин е агент на КГБ. Или пък годините, в които обитава различните етажи на държавната администрация, заемайки длъжности с малко отговорности, но с огромно влияние. Когато през 1999 година тогавашният президент Борис Елцин го назначава на премиерския пост, Путин е де факто напълно непознат на руснаците. Този човек изниква сякаш от нищото, което определено си има и предимства. Така си мисли в онези години олигархът Борис Березовски, който по това време е зает с поръчението да намери удобен наследник на Елцин. С тази задача го натоварва самият Елцин, който е наясно, че руснаците са крайно разочаровани както от него, така и от начина, по който се осъществява политическата промяна. От страх, че Русия ще се сдобие с ново ръководство, което ще се опита да трупа точки, изтъквайки неговите провали, Елцин решава да възложи на Березовски задачата да му намери такъв наследник, който няма да му търси сметка за провалите. Березовски предлага Путин, Елцин го одобрява и го издига директно на премиерския пост. Няколко месеца по-късно Елцин се оттегля предсрочно, а начело на държавата застава именно Путин. Точно по план.

Березовски, който с времето се превръща в един от най-отявлените критици на някогашното си протеже, беше казал за Путин, че е станал президент по случайност. Подобно изказване прави и бившият сталинист Александър Проханов, според когото Березовски е искал да използва Путин като марионетка. "Путин обаче не беше този, за когото го смятаха", казва Проханов през 2013-та в интервю за списание "Шпигел".

И действително: Путин не е човекът, продължил едва започналия процес на демократизация, а човекът, спрял промените. Само за една година той успява да се разправи с всички неудобни медийни магнати и установява държавен контрол върху три федерални телевизии. А преди изборите за президент през 2004 година прави необходимото, за да намали драстично шансовете на своите потенциални конкуренти.

Той ли е кукловодът?

Мнозина сигурно се питат защо е важно да знаем как преди почти цяла вечност Путин идва на власт. Важно е, защото този период от живота му показва кой всъщност е той. И колко добре умее да заблуждава хората. Един пример: Путин не спира да се изявява като борец срещу злото, наречено корупция. В същото време обаче не е ясно как точно е натрупал огромното си богатство, за което някои наблюдатели твърдят, че възлиза на сумата между 40 и 60 милиарда долара.

Кризата в Украйна повдига още малко завесата. Въпрос на време е да разберем какъв точно е Путин: империалист и патриот, който мечтае да върне на Русия мощта от времето на Съветския съюз? Или по-скоро човек, който е безумно влюбен във властта? По всяка вероятност той е от всичко по малко и точно това го превръща в онзи изкусен стратег, който все успява да излезе от битките като победител, макар и често това да се дължи най-вече на слабостта на неговите противници, коментира "Нойе Цюрхер Цайтунг".

"Нойе Оснабрюкер Цайтунг" отива още по-далеч и сравнява Путин с кукловод, който отлично знае кога кое въженце да дръпне. Кризата около Украйна може да се разглежда като един вид глобално театрално представление, в което фигурите се движат според плановете и желанията на руския президент. Путин е калкулирал всичко, включително възмущението на Запада, и знае добре, че ЕС и САЩ ще имат различни виждания относно подхода спрямо Русия. Споровете им по този въпрос ще ги отслабят и дискредитират, а от това ще спечели самият той", коментира изданието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ryty

    138 16 Отговор
    Да е жив и здрав
  • 2 Моамар

    131 23 Отговор
    Да е жив и здрав ! Благодерение на него научихме МНОГО ЛОШИ НЕЩА ЗА ЗАПАДНИЯТ СВЯТ, ГЛАВНО ЗА АМЕРИКАНСКАТА ПОЛИТИКА, които и роман на Стивън Кинг не би могъл да пресъздаде
  • 3 И също

    35 59 Отговор
    стана много популярен в България, когато извика македонския президент да му благодари за азбуката.
  • 4 среднощен

    71 12 Отговор
    Малко момченце пита майка си - "мамо кой е Доналд Тръмп"!? Мама отговаря - "не съм сигурна, мисля че третия или четвъртия американски президент, който сменя Путин"..!? Случаят се развива някъде в Тексас..!?
  • 5 fakantanka

    85 9 Отговор
    ЧРД! Дълъг живот и крепко здраве.

    Коментиран от #61

  • 6 Баш Майсторът

    83 8 Отговор
    ЧРД,за много дълги години живот,а защо и ние си нямаме един,като него...?
  • 7 Гонзо виелицата

    81 8 Отговор
    Честит рожден ден императоре. Да аи жив и здрав.
  • 8 Инкогнито

    83 9 Отговор
    Днес е черен ден за алчните западните капиталисти
  • 9 BG юнак

    74 7 Отговор
    Честито ! Да е жив и здрав ! Ако не беше той сега щяхте да знаете какво е това война или още по зле Трета световна война!
  • 10 Onq s konq

    65 11 Отговор
    Честит празник на всички свестни хора дбес се е родил един голям човек! Още вчера опекох блатовете за тортата която ще направя днес в чест на г-н Президента Владимир Путин. ще изядем тортата с прятели русофили на обяд, а преди това ще се почерпим от старата ракия на дедо за здраве на В. ПУТИН!

    Коментиран от #32

  • 11 Чукундур

    67 6 Отговор
    Ако не беше той ся хамериканците щяха да си точат спокойно нефт от Сирия и ние нямаше да можем да ходим за локум и баклава до Одрин щот и турция щеше да я бомбят
  • 12 Усмивката

    11 9 Отговор
    Долу горе както при нас.Борците против корупцията и злото се оказват най непредсказуемите и неизвестни за обществото ни ,с тъмни и неизяснени обстоятелства около натрупаните им богатства и начина по който докопали се до властта ни управляват вече косур години.Пример е пр...ра и олигархичните нему подръжници.....ЧЕСТИТО
  • 13 Когато

    13 50 Отговор
    Борисов му се заизвинява за южния поток, Путин го прекъсна и каза, че големите плащали сметката. Нещо, което в случая с Русия и България не е вярно. Напротив, осъдиха ни да си платим като попове за двата реактора с 40-50 годишна технология, които са ни изнудили да поръчаме. Плащаме скъпо и прескъпо за газта, натоварват ни с непосилни мита и пр. Путин направи много за Русия, като я извади от анархията. И повиши стандарта на живот. Но има идеята да възстанови съветската империя. Както един тук го нарича - императоре. Това на повечето българи ще се хареса. Но няма да се хареса на Литва, Латвия, Естония, Полша, Чехия, Словакия, Грузия, Украйна, Румъния и пр.

    Коментиран от #16, #30

  • 14 девочка

    56 2 Отговор
    Честит рожден ден г-н Путин ;)
  • 15 Иванушка

    68 5 Отговор
    Един от малкото световни лидери, осмеляващи се да се противопоставя на англо-саксонския империализъм.
  • 16 НКВД

    24 5 Отговор

    До коментар #13 от "Когато":

    От много рано започваш фентъзи разказите.
  • 17 Бачо Киро

    57 4 Отговор
    Жив и здрав Вова, не си перфектен, но на тоя пост няма как да е някой добряк, иначе резултатите щяха да са като при пияндето Елцин. Благодарение на теб обаче лъснаха задниците на американската външна политика и все повече хора загряват ... Жив и здрав и още няколко мандата да изкараш, че когато само един се изживява като световен господар, работата не е добре...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 кроко

    14 0 Отговор

    До коментар #18 от "Fellix":

    На 66
  • 20 Когато

    17 29 Отговор
    Извади Русия от анархията. Наистина за руснаците е нещо като император. Това е техен проблем. Да му се радват. Ние също. Никой няма интерес от беден и затова злобен и завистлив съсед. И то голяма държава като Русия. Всичко щеше да е точно, ако ги нямаше войните срещу Грузия и срещу Украйна. За Крим - добре. Първо там живеят руснаци предимно и второ - исторически си е бил руски. Лошото е, че го превърнаха в непотопяем самолетоносач. Задръстен с ракети, атомни бомби изтребителна и бомбардировачна авиация. Насочени срещу... срещу нас най-напред, естествено. Българските летци си знаят, излитайки редовно да пресрещат и връщат руски самолети, за да не нахлуят във въздушното пространство. Да му се радват руснаците. Няма лошо. Да е жив и здрав. Но да ни остави на мира.Не е добре малка държава да е толкова зависима от големия съсед. Бай Тошо го узна на свой гръб.
  • 21 падналия ангел

    51 5 Отговор
    Хубав или лош, разби еднополюсния модел на каубоите. Бръкна им в стомахчетата, че не могат да налагат само тяхното.
  • 22 Шарлатанче

    50 6 Отговор
    Без съмнение Путин е утвърден ръководител без аналог. Няма в историята подобен такъв, който да се радва на 70-80 процента подкрепа от народа си. ЧРД Още много мандата да изкараш.

    Коментиран от #24, #47

  • 23 Бай хой

    42 6 Отговор
    Да е жив и здрав и за много години. А иначе статията е образец за фалшиви новини и хибридни атаки. Авторите сами си измислят "периоди" и ги обявяват за "тайнствени". Кърти и фалшификациите относно детството му. Гледъл съм предавания доеи с негова учителка.
  • 24 Бесен Язовец

    12 36 Отговор

    До коментар #22 от "Шарлатанче":

    В бившото сесере има и други диктатори, които се радват и на по голяма от 80 % процента подръжка, ама ти прозд каскет от де да знайш.

    Коментиран от #27

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Borislav Popov

    33 8 Отговор
    Путин е велик !ЧРД. Относно времето на Елцин - не съм сигурен че е така. Според мен Елцин изигра един голям театър.Не лесно за заблудиш западняците , които чакаха държавата да се разцепи на шест - седем парчета ! Соломон натото още чака и бленува . Правеше се на луд и пиян .Трябваше да се печели време докато Русия се подготви. В него период Русия беше уязвима . И мисля че успя да си свърши работата.
  • 27 Borislav Popov

    34 4 Отговор

    До коментар #24 от "Бесен Язовец":

    А на бай дони популярността ми падна главоломно . Президентът на Русия Владимир Путин има по-голямо доверие по света, отколкото своя американски колега Доналд Тръмп. За това свидетелстват резултатите от допитване, проведено от изследователския център Pew Research Center.

    Коментиран от #31

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ПУТИН Е

    34 4 Отговор
    Властелинът на света! ДЪЛЪГ ЖИВОТ И УПРАВЛЕНИЕ НА РУСИЯ!

    ДА ЖИВЕЕ!!!
  • 30 BG пич

    20 1 Отговор

    До коментар #13 от "Когато":

    Плещиш глупости !Изкривяваш реалноста и злословиш ! Нищо вярно от писаниците ти!
  • 31 Бесен Язовец

    6 31 Отговор

    До коментар #27 от "Borislav Popov":

    Какво ме интересува мен твоя бай Дони ве, каскет с каскет такъв ?!
    Толкуз ли не можеш да се сетиш,че аз просто искам да кажа, че популярноста на тойто Пути е изкуствено надута, като по вечето от лидерите в бившите републики на тойто сесесере !

    Коментиран от #38

  • 32 Ти на истина ли, Или ей тъй ?

    16 4 Отговор

    До коментар #10 от "Onq s konq":

    Коня да не го хвана Шап ?
  • 33 СеСеСере

    8 36 Отговор
    Русофилистиците днес им е деня да получават оргазми. Русия е кочина!

    Коментиран от #37, #65

  • 34 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    31 5 Отговор
    ЧРД Господин Президент ! Здраве и успех в защита на човечеството , мира и справедливостта ! ЗА МНОГОЯ ЛЕТО !
  • 35 И ХАБИБ ИЗВИ ВРАТА НА

    26 7 Отговор
    ИРЛАНДСКАТА КОКОШКА ! БРАВО ХАБИБ - МОЛОДЕЦ ! СЛАВА РОССИИ ! МЪЙ С ТОБОЙ !

    Коментиран от #59

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Borislav Popov

    27 2 Отговор

    До коментар #31 от "Бесен Язовец":

    Надута от кого ? От целия останал свят ? Колко пъти го избираха за човек на годината ? Даже и американците го признаха - преди да почнат да се месят политиците. Американското списание "Time" нарече президента на Русия Владимир Путин за човек на 2007 година. По думите на директора на "Time" Ричард Стенгел, Путин "прояви необикновени лидерски качества, той наследи страна в състояние на хаос и я доведе до стабилност и просперитет".

    Коментиран от #52

  • 39 Boxer

    26 1 Отговор
    "ЧРД от DW" Такива само на един въпрос нямат отговор : Кой друг би бил по-подходящ за президент на Русия, така че да им харесва? Може би някой като нашия Плевналиев, те да го галят по главицата, а той да им се усмихва отдолу...
  • 40 Баба Ванга

    6 23 Отговор
    Това ке е последния рожден ден на вожда,от запад ке дойде рижав рицар и ке го затрие.
  • 41 Баба Ванга

    8 18 Отговор
    Скоро Путин при Кобзон.
  • 42 Румяна Костова

    20 4 Отговор
    Странен избор на факти бг.точно Дойче Веле да излезе със статия за рождения ден на Путин!В нея ,обаче ,този път имаше и верни факти.Животът на Путин ,когато е бил в КГБ оставал на тъмно?!Дойче Веле да не би да очаква,че работещите в тази структура афишират своя служебен и личен живот пред обществото?Бърка ги с хората от артистичния свят.Путин бил роден в Грузия и осиновен?На мен на грузинец не ми прилича.А и след като той е бил Никой,кому ли е било необходимо да фалшифицира данни около неговото раждане?
  • 43 русия е джудже

    6 22 Отговор
    Кремълското джудже днес иляди.Празнува затова ,че за тези години на власт ,успя да открадне всичко ,каквото можеше да се краде от руската кочина.Затова празнува и останалия свят.Кремълското джудже днеска ще пере ,русофилски синове.
  • 44 Румяна Костова

    21 4 Отговор
    Относно цитираните думи на Березовски,че Путин е станал президент по случайност,се съмнявам.На мен ми намирисва на добре организиран план.И датата на назначаването му съвсем не е случайна.31 декември,когато всички хитри олигарси,като Березовски празнуват и са някъде по световните модни курорти,за да не могат да попречат на плана.Това е единственото добро дело,което извършва Елцин за Русия.Неговата жена споделя,че за му решението му да назначи Путин на този пост ,никой не е знаел,дори тя.
  • 45 ****

    16 4 Отговор
    Нека да е жив и здрав,пожелавам му още два мандата да изкара,а следващият който го наследи,да е също толкова умен и стратег,и молко по войствено настроен,че да разтурят тази западна пасмина.

    Коментиран от #48

  • 46 Герб

    14 7 Отговор
    Да е жив и здрав за да 👍 управлява света в следващите сто 💯 години!

    Коментиран от #90

  • 47 Ефтини сензации

    9 6 Отговор

    До коментар #22 от "Шарлатанче":

    Бай тошо бе!
    Него го избираха с 98.8%
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Цар Вул

    15 6 Отговор
    На многая лета ТОВАРИЩ ПУТИН!Жив и здрав,прав и корав!!Дано съм жив когато стъпиш на "патока"Доналд на гръцмуля!!Да живее Русия и нейния велик народ!!Едно време нашите предшественици са чакали руснаците да ни освободят от турското"присъствие",а сега чакаме теб Владимир Владимирович да ни оттървеш от феодалите от Брюксел и Вашингтон!!!!

    Коментиран от #54

  • 50 Ефтини сензации

    8 16 Отговор
    Поредния сатрап оглавил най голямата по територия държава, но с брутен вътрешен продукт колкото на Италия...
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Ихтамнет

    8 15 Отговор
    Ч.Р.Д. с пожелания за много ботокс по лицето и много щастливи моменти с Кадиров когато сте сами под звездите!
  • 54 Ефтини сензации

    12 20 Отговор

    До коментар #49 от "Цар Вул":

    Екзалтираното комунистическо простолюдие... Генно модифицирани нещастници, вечно чакащи братушките да ги оправят. И така вместо да работят и постигнат нещо в живота си, бавно умират в мизерия, скандирайки путин, ссср, бкп.... Продукти на развития цоциализм и политиката на комунистическото простолюдие за унищожение на България...

    Коментиран от #70

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Kcaniba

    17 3 Отговор
    Да е жив и здрав Президента!!!
    Лидера на 21 век.
    А
    Жидата Гесен, да си взима шекелите и сребрениците, и да създава още по-митични и зловещи образи!!
  • 57 Borislav Popov

    20 6 Отговор

    До коментар #51 от "Бесен Язовец":

    Цял свят го признава Путин. Докато на бай дони му се смя целия свят в оон -то !В няколко градове по света пък се появиха празнични графити с лика на Путин, чиито автори го поздравяват за рождения ден. На рисунка в Барселона руският президент закачливо намига на минувачите.

    В немската столица Берлин Путин седи на стол, обкръжен от бели гълъби, които са символ на мира. Към уличната рисунка е прибавена и строфа от химна на ЕС - „Ода на радостта“, чийто автор е немският поет, драматург и историк Фридрих Шилер.

    В Париж художникът Skame Retors е стилизирал рисунката си под плаката на Александър Родченко и е написал: „Пацифист, честит рожден ден”.По необичаен начин реши да почете личния му празник и ресторант в Ню Йорк. По случай рождения ден на президента на 7 октомври в Lucy's Cantina Royale с „пететажен хамбургер”. Огромният сандвич тежи 1952 грама – годината, в която е роден Владимир Путин. Във Великобритания в чест на Путин марката Matchless създаде специална линия дрехи.
  • 58 Borislav Popov

    15 6 Отговор

    До коментар #55 от "Бесен Язовец":

    А соросоидите като тебе с оцапани гащи !
  • 59 Ко ко

    10 2 Отговор

    До коментар #35 от "И ХАБИБ ИЗВИ ВРАТА НА":

    Хабиби чистия руснак слава на православието!
  • 60 Бай хой

    11 6 Отговор

    До коментар #55 от "Бесен Язовец":

    Дженди, нали беше любител на бокса. Почему не коментираш мача между макгрегър и Мохамедов? И последвалите. Кой взе пояса? Моите най искрвни съболезнования дженди.
  • 61 Хората Б.Г.

    17 8 Отговор

    До коментар #5 от "fakantanka":

    Да е ЖИВ и ЗДРАВ Ч. Р.Д . ДА можеше и ние да имаме ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ
  • 62 рури

    6 15 Отговор
    Над 300 хиляди руснаци имат недвижимости в БГ.Голяма част от тях са изпратени и заселени в БГ с конспиративна цел.На последните избори за президент,руските заселници са дали 92% вот за Путин. Това обеснява огромната любов към вожда!

    Коментиран от #78

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Цанко

    7 12 Отговор
    Да почерпи! Да даде малко от 200 те милиарда в панамските офшорки на своя народ, че зад Урал вече искат да се присъединяват към Япония или Китай!

    Коментиран от #74

  • 65 Валентин

    11 4 Отговор

    До коментар #33 от "СеСеСере":

    Ти по рождение ли си глупав или е вследствие на минингит в детството

    Коментиран от #66

  • 66 Цанко

    5 14 Отговор

    До коментар #65 от "Валентин":

    Бягай путя да те почерпи боярьшник!

    Коментиран от #68

  • 67 Валентин

    17 5 Отговор
    ЧРД на човека който по запитване на социалните агенции в Европа е най добрият президент в света
  • 68 Валентин

    13 4 Отговор

    До коментар #66 от "Цанко":

    А ти иди да си вземеш виза за Америка да видим дали ще ти дадат

    Коментиран от #86

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 BG пич

    15 6 Отговор

    До коментар #54 от "Ефтини сензации":

    Русия от 30 години няма вземане даване с България! Сега ви"оправят"еврогейовете от ЕС.Братята от Америка и най вече братята с колемите керестета от Турция.Който какъвто си го е търсил си го е намерил! Лошото е , целия народ е потърпевш от неолиберастките ви теории и държавата е в киреча!
  • 71 гражданин

    12 8 Отговор
    Да е жив и здрав!Дано и наследникът му след време да е като него!Наздорове!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Borislav Popov

    11 4 Отговор

    До коментар #64 от "Цанко":

    За западняците видяхме че имат сметки в Панама . Даже и кралицата. И че бай дони крил данъци . Ама за Путин - къде намери информация ?

    Коментиран от #75, #79

  • 75 путкин

    8 14 Отговор

    До коментар #74 от "Borislav Popov":

    Путкин има официално богатство от над 70 милиарда долара ,а какво да говорим ,за тези пари които даже не са обявени.Това е най-корумпирания и голям диктатор в историята.Ти какво си мислиш, че тези пари дето ги има ги е натрупал с президентската заплата от 200к долара ли ? Именно това е причината рашастан да е толкова недоразвита страна ,защото е една от най-корумпираните държави в света,а това пречи на развитието.Путкин източва пари и имущества по най-различни начини ,а всяка една голяма сделка ,която руската кочина направи с друга държава ,определен процент отива ЛЕГАЛНО в джоба на путкин.Говорим за десетки милиони и стотици милиони !

    Коментиран от #76, #77

  • 76 любопитен

    12 3 Отговор

    До коментар #75 от "путкин":

    Официално богатство? Можеш ли да кукуригаш?
  • 77 РОТШИЛД РОКФЕЛЕР И ПОДОБНИ

    9 2 Отговор

    До коментар #75 от "путкин":

    СА ИЗБИЛИ МИЛИОНИ И ИЗБИВАТ В МОМЕНТА И НАС ЗАРАДИ ПЪКЛЕНИТЕ СИ ПЛАНОВЕ И СЪС СИГУРНОСТ ИМАТ СТОКРАТНО ПОВЕЧЕ КИНТИ ОТ УШАНКАТА.ПО ТАЯ ТЕМА АКО МОЖЕ ДА СА РАЗВИХРИШ...
  • 78 кукуминго

    5 2 Отговор

    До коментар #62 от "рури":

    Страшно стана , Рури! От всякъде са ни обиколили. Ама аз открих как могат да бъдат неутрализирани. Доближаваш ги в гръб, започваш да се взираш в тила им и си казваш наум нещо гадно за Путин. Те имат на тила си недоразвито вътрешно око. През него твоите мисли им създават дискомфорт и това ги кара да се обърнат рязко, взират се в тебе и започват да те гледат лошо(нема а се плашиш!). След малко започват със зловещ глас да рецитират хвалебствия за Путин. Гласът им става все по силен и пронизителен(ескалира), докато в един момент експлодират. Трябва да предвидиш този момент и половин секунда преди това да се отскочиш за да не пострадаш. Номера е да уцелиш ТОЧНО момента. Ако подраниш няма да експлодират, ако закъснееш така ще се на..реш, че смрадта ще ти остане за цял живот.
  • 79 Усмивката

    4 7 Отговор

    До коментар #74 от "Borislav Popov":

    За Путин който намери информация ,не живее дълго.Тази информация пък, с която разполагаш и изнасяш за Путин ще ти донесе дълголетие и известен брой приходи на твоя сметка драги ми Руски приятелю
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Цанко

    4 6 Отговор
    Поздравявам товарищ ХУЙЛО с текстове на тези песни! Като не мога да поставям линкове, колко "много го обичат" мислещите руснаци, ще копирам текстовете! Надявам се, че нашите чебурашки разбират езика на Лермонтов "Прощай немьiтая Россия" Пушкин, Гогол, Некрасов.....
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Цанко

    4 2 Отговор

    До коментар #68 от "Валентин":

    Имам, спокойно! Като пътувах с корабите ми изкараха! Великолепна страна!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Путкин

    3 4 Отговор
    Да е жив и здрав докато успее да фалира русия под негово господство!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Цанко

    0 1 Отговор
    Аве шеломович, що гледа Епъл? Те нямаха ли си 9 кг Елбрус?
  • 94 Джак

    0 0 Отговор
    Отвратен съм от всеобщото захласване по Путин. Като толкова са би близки "братушките", колко от вас или вашите близки емигрираха в Русия? Май все на запад гледате а душиците ви червени.
  • 95 [email protected]

    0 0 Отговор
    ЧРД Г-Н ПУТИН
    НЕКА ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ И
    ОЩЕ МНОГО УСПЕХИ В КАРИЕРАТА....
    ДА ВИ СЕ СБЪДНЕ МЕЧТАТА.....
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания