Last news in Fakti

26 Февруари, 2019 09:08 10 758 126

Вижте къде работи дъщерята на Песков

  • лиза пескова-
  • кремъл-
  • русия-
  • европейски парламент-
  • стаж-
  • елизавета пескова-
  • дъщеря

Дъщерята на дясната ръка на Путин работи в Европейския парламент

Елизавета Пескова, дъщерята на говорителя на Владимир Путин - Дмитрий Песков, е на стаж в Европейския парламент. Тя работи в екип на евродепутат, който е бил в редиците на крайнодясната френска партия на Марин льо Пен - „Национален фронт“.

Лиза Пескова е била назначена с договор, изготвен от Европарламента, и е в екипа на френския евродепутат Емрик Шопрад от партията на Марин льо Пен. През последните няколко години младата Пескова учи и живее в Европа. 21-годишната Елизавета обаче има достъп до срещи при закрити врата и документи на институцията. Това е втори такъв стаж за студентката. В Европейския парламент вече се зародиха опасения, че стажантката представлява риск за сигурността, имайки предвид отношенията между Кремъл и ЕС, особено през последните години.

Позицията на Пескова ѝ дава пълен достъп до помещенията и базите данни на Европейския парламент, включително вътрешната компютърна мрежа на институцията. Пескова е много популярна в социалните мрежи, като в Инстаграм има над 78 хиляди последователи. Тя е от първия брак на говорителя на Кремъл с Екатерина Солоцинска, която е внучка и дъщеря на съветски дипломати. Двамата се оженили през 1994 г. и се развели през 2012 г. Известно време Солоцинска оглавявала Руския център за наука и култура в Париж.

„Да, Елизавета Пескова е дъщеря на говорителя на Кремъл“, каза Шопрад, цитиран от Клуб Z. И допълни, че тя е стажантка в неговия офис. Но е назначена не от него, а с договор, изготвен от Европарламента. Лиза е назначена като студентка по право, специализирана в изучаването на европейските институции. Пескова е назначена в кабинета на Шопрад през ноември 2018 г. с три месечен договор, който този месец е бил продължен с още толкова. Вероятно след изтичането на този срок той ще бъде продължен още.

Шопрад е член на комисиите на ЕП по външни работи и по сигурност и отбрана. Той участва в екипа медународни наблюдатели на референдума в Крим след анексирането на полуострова от Русия, обявен от Общото събрание на ООН и близо 100 държави за недействителен. Според евродепутата обаче референдумът е законен. Емрик Шопрад е избран като представител на „Националния фронт“ на Марин льо Пен. Той е напуснал партията през 2015 година, пише "Свободна Европа".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Правилно

    118 51 Отговор
    Много правилно-време е с помоща на руснаците да се изхвьрли този безумен либерален модел в Европа-/ време е Европа и Русия да трьгнат заедно...И американците да си седьт на задниците отвьд големият гьол

    Коментиран от #12, #61

  • 2 Реално

    92 43 Отговор
    Еми с льо Пен ще е,няма да е с соросоидната измет.И това е бьдещето на Европа-крайно десни парти плюс руската мощ.

    Коментиран от #9

  • 3 Красива е

    26 8 Отговор
    Но съм под нейното ниво. Такъв пияница като мен няма да бъде. Трябва да откажа алкохола да събера пари да се спретна и чак тогава може да стане нещо между нас.
  • 4 ГосТ

    52 35 Отговор
    Във Франция ли са и подули джуките така ? Друго освен френска орална "любов" ,едва ли ще научи на тоя стаж ;)
  • 5 Лизачи на руски задни части

    36 49 Отговор
    Тази е от нашите и я пуснахме там да слухти,ама сега не ще да се върни в кочината Прусия кат видя как се живее нормално
  • 6 Само питам

    49 46 Отговор
    Къде са насочени руските хиперзвукови ракети бе русофилчета? децата на всички руски държавни чиновници и политици са на Запад! На Запад са къщите им, вилите им и банковите им сметки. Всичкото дрънкане на оръжие от страна на джуджето и шайката му е пропаганда за тъпите ватници и путлерасти.
  • 7 ГосТ

    29 20 Отговор
    Льо Пен,ама друг път. Хората в Западна Европа не са прости. То си личи по откритията, стандарта, морала и всичко останало ;)
  • 8 Айдеееее

    34 20 Отговор
    Аууууу агент на Путин в сьрцето на Е.С. нали така соросоиди?????????
  • 9 Реално

    34 36 Отговор

    До коментар #2 от "Реално":

    руската измет е с тотално промити мозъци!
  • 10 ха ха ха

    29 13 Отговор
    Ауууууууууууу
    Путин е внедрил свой агент в сърцета на Европата! Бържи нови санкции на Русията! И на Францата да не забравите! Демонокрацията, толерастността и либерастията са в опастност! Дружно хванати под ръка на масов прайд, да кажем "НЕ" на агресията!

    Коментиран от #13

  • 11 Рашка с чашка

    33 31 Отговор
    Срам и позор! Какво прави номенклатурната щерка в гнусната Европа? Защо не е в просперираща Русия?
  • 12 ГосТ

    29 19 Отговор

    До коментар #1 от "Правилно":

    Я ми кажи кои са руските"ценности" ?

    Коментиран от #15, #20

  • 13 Хитър Петър

    36 17 Отговор

    До коментар #10 от "ха ха ха":

    На всички управляващи Русия олигарси децата им са в Европа, странно нали?! За балъците това типично руско блядче щяло да се бори с джендарията.

    Коментиран от #22

  • 14 Историк

    37 21 Отговор
    Три от шестте деца на Песков тях живеят във Франция. Синът му Николай е британски поданик, поседял е в затвора на Нейно величество, а сега юрка ултраскъпи коли из Москва , като „прекарва много време в Русия, защото тук може да живее от корупционните пари на баща си“, коментира Навални.

    Дъщерята на съпругата на Песков, олимпийската шампионка по фигурно пързаляне Татяна Навка, която също е на снимката, е гражданка на САЩ. Най-малката им дъщеря е невръстна и очевидно още живее с родителите си .

    Песков работи за Путин, но никой от близките му не иска да живее в страна, в която Путин е президент, защото искат в Европа, където образованието, здравеопазването и всичко друго са на ниво.
  • 15 да си знаеш

    29 20 Отговор

    До коментар #12 от "ГосТ":

    Само една ще ти кажа-поне дьржавната им политика не налага джендарлька...засега това ти е достатьчно.После мога още примери да ти дам

    Коментиран от #18

  • 16 Хрониките на Евразия

    34 12 Отговор
    Има право , тя е френска гражданка , както и баща и.
    А двете и братчета английски граждани ..
    Семействата на приближените на Путин , предпочитат да обичат Русия , по - далеч от нея. .

    Коментиран от #29

  • 17 Алфа Вълка

    26 17 Отговор
    НАСЛЕДИЛА Е МУСТАКА НА БАЩА СИ, НИЩО ЧУДНО ДА СЕ ВЪРНЕ С НЯКОЙ НЕГЪР ИЛИ АРАБИН от Франция. Русия има 30млн мюсюлмани, там асимилацията на християнското руско население е факт!
    Това от което се притесняваме европейците от години се случва в Русия.
  • 18 ГосТ

    14 18 Отговор

    До коментар #15 от "да си знаеш":

    Аз пък стигнах до извода, че джендърите са много по безвредни от алчните,глупави и корумпирани олигарси и пияниците. Всъщност, тези така наречени джендъри ми се струват по поносими и от проститутките също така.
  • 19 Дедо ви

    15 8 Отговор
    Публикувано във факти.бг:... стажантката представлява риск за сигурността, ..."Верно голям риск, ама за семействата. Тая ако поиска ще развали всяко семейство на който и да е еврочиновник. Много е красива.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ГосТ

    10 13 Отговор

    До коментар #20 от "Хахаха":

    Ха-ха-ха, това го приемам като ирония )))

    Коментиран от #27

  • 22 ха ха ха

    21 6 Отговор

    До коментар #13 от "Хитър Петър":

    Е па така е. В Монголия ли да пратят девойчето? Да пасе камили? Идеологиите са за плебса, а далаверките за тях. Всичко е хляб и зрелища. А паричките с които разполага с куфари ли ги е носила или ги тегли от някоя банка? И защо не ги кофискуват или запорират? Въпроси, въпроси...
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Знаещ

    21 8 Отговор
    И нашите баш русофили постъпват като руските си господари. децата им работят или учат все по европейските столици или в проклетите САЩ! Питайте Корнелия дали е вярно!

    Коментиран от #26

  • 25 Само питам

    24 18 Отговор

    До коментар #23 от "Хахаха":

    Каква демонизация и какви православни ценности бе путрлераст? Руската кочина сама се демонизира като напада съседите си и им отнема територии. А не са никакви християни а православни талибани.

    Коментиран от #28, #33

  • 26 5ко

    15 5 Отговор

    До коментар #24 от "Знаещ":

    Курньелка е кинтофил - бкп, сдс, бсп и ако трябва и се наложи, дпс няма да подмине. Всички са Маскари.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 хамсал

    10 5 Отговор

    До коментар #16 от "Хрониките на Евразия":

    На Цвъ Цвъ щерката къде работи, на Винету дъщерята къде живее? Що се правиш на хамсал!

    Коментиран от #63

  • 30 Иво

    6 3 Отговор
    до Правилно - и като изхвърлш безумния модел с КАКВО ще го заместиш ? Навярно с болшевишкия "ПРАВИЛЕН" такъв? Да ти напомня ли КАК беше тогава? Или това е тема табу? Прекрасното време на пролетариата и ДИКТАТУРАТА? На нямането , на репресиите, на милиционерската държава - и една партийна върхушка, крепяща се на милиони репресирани и избити? И къде процъфтя този правилен строй - ами ще ти кажа - НИКЪДЕ! Повтарям за малоумните подлоги - НИКЪДЕ !
  • 31 ГосТ

    11 7 Отговор

    До коментар #23 от "Хахаха":

    Е!? Не разбирам,кое имате предвид под православни ценности? Политическото влияние на Църквата отдавна е преминало,както трябва и да бъде, защото църквата е духовен стълб на обществото. Странно е, че все още използвате църквата за политическо говорене,и това не е никак добре. И никаква ценност. Отделно, мисля католическата църква за много по адекватна в момента, въпреки че съм кръстен в православие. Моля,не мърсете православието с политика и меркантилност, това е било характерно за тъмните векове! Дори да не харесвам англосаксонския модел,никак даже, мисля че в него има повече справедливост от настоящият руски. Франция, Германия, Испания, Италия и най вече скандинавските страни имат съвсем, съвсем различен модел от Англия и САЩ. Това би трябвало да е ясно на всеки осведомен човек.

    Коментиран от #39

  • 32 Само питам

    17 7 Отговор

    До коментар #28 от "Хахаха":

    Румянче, ти ли си? ФАКТИТЕ са си ФАКТИ! Кое от написаното от мен не е вярно? Ако руснаците бяха християни нямаше да правят свинщини по света и да избиват братята си християни в Грузия и Украйна. А руските ценности са да тъпчат другите народи и да ги принуждават да правят това, което е в полза на скапаната руска кочина. И руската кочина води война срещу нормалния свята а не обратното, както се опитваш да внушиш.
  • 33 5ко

    10 7 Отговор

    До коментар #25 от "Само питам":

    Всички силни държави го правят, без изключение, независимо какво казват и под какъв предлог. А глупчовците се връзват. Малките и слаби държави влизат в съюзи, за да не ги много мачкат.Бай Тошо бе голям политик, за няколко влажни целувки печелеше огромни дивиденти за държавата. Това е политик и такава е политиката.
  • 34 Пею К. ЯВОРОВ

    12 7 Отговор

    До коментар #23 от "Хахаха":

    Пею К. ЯВОРОВ:
    “Православието и славянството са две овчи кожи, с които отдавна се прикрива хитрият руски вълк”.

    Коментиран от #42

  • 35 Рашка с чашка

    16 6 Отговор

    До коментар #23 от "Хахаха":

    Стига с това клише - православна Русия. Смешно е! Кадри на КГБ наследник на НКВД, са назначени за православни свещеници. Същите които навремето избиват и изпращат в лагер истинските християнски свещеници и разрушават църкви и манастири. Къде другаде патриарха се назначава от президента? Значи той е политическа фигура,а не духовник.

    Коментиран от #45

  • 36 хубавица бравос

    12 4 Отговор
    Хубаво еврейче и пратено на правилното място във ФРАНЦИЯ не в Масква
  • 37 ГосТ

    5 5 Отговор

    До коментар #27 от "Хахаха":

    Хайде пак стигнахме до тази война за влияние. Както съм писал, всеки нормален българин е признателен на руския народ,но моля не представяйте толкова едностранчиво и просто нещата
  • 38 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    13 4 Отговор
    Насочили ракети срещу лошия запад а сите пращат чаветата си там да работят и живеят и рашата е прогнила като абсурдистан хахахха
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Руските свине

    17 5 Отговор

    До коментар #39 от "Хахаха":

    Ето ги "православаните" ценности на руските свине! В Исакиевския събор, най-голямата църква в Санкт Петербург, затворена от болшевиките и превърната в музей, но действаща от началото на управлението на Путин хибридно също в качеството на православен храм, се състоя уродливо събитие. Представителен хор изпя под купола на църквата-музей в чест на годишнината от създаването на Червената армия долнопробна частушка във възвишен музикален стил.Хористите възпяха в Исакиевския събор мечтата за унищожаването на Вашингтон ( и “половината земя на врага”) от руско ядрено оръжие, докато “негрите спят” и пожелаха смърт на Америка, която напразно била открита преди 500 години.

    Който не вярва, че е възможно такова падение на културни по образование хора ( музиканти), впрегнати в агресивната пропагандна машина на Кремъл, може да си пусне клипчето на посочения линк. Перверзията е в това, че музиката звучи културно. Носи се като смирено църковно песнопение, но само ако човек не знае текста. https://www.facebook.com/gennadiy.mokhnenko/videos/10213952903403507/

    https://www.facebook.com/gennadiy.mokhnenko/videos/10213952903403507/
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Алфа Вълка

    13 4 Отговор

    До коментар #23 от "Хахаха":

    Намери някой да те набие в близките часове за глупостите които си написал! Колко православни храма е разрушила Русия при комунизма? Колко са мюсюлманите в Русия? Защо не се допускат християни да заемат главни ръководни постове? Все евреи и мюсюлмани управляват Русия и ѝ източват ресурсите, християните са просто маса, която е потискана и мачкана.

    Коментиран от #50

  • 44 Така де

    9 3 Отговор
    Докато мутри и к*урви владеят политиката няма как да има спасение за народните маси!!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Garrincha

    4 0 Отговор
    Е ми, умни са децата на властта, учили са …
  • 47 Пею К. ЯВОРОВ

    10 4 Отговор

    До коментар #42 от "Хахаха":

    Колко голяма отрепка и мръсен изрод трябва да бъдеш, за да защитаваш една агресивна, чужда държава, която е враг на страната, в която си се родил. Държава, която напада и избива най- близките си съседи и им отнема територии, само защото не искат да бъдат вечни васали и желаят да бъдат свободни и да вървят по собствен път? Държава, която избива най - цинично жени и деца, оправдавайки си, че това са терористи. Държава, която може единствено да разрушава и убива, а не да гради и да създава, държава, в която лъжата и измамата са се превърнали във висша ценност? Държава, която се нарича Русия?
  • 48 Илия Бешков

    12 5 Отговор

    До коментар #39 от "Хахаха":

    Кой народ се е хвалил така нахално с едно православие, взето назаем, с една азбука, подарена му от българите, със социалистически атеизъм, взет от немския евреин Маркс, с поети от Абисиния и Шотландия, с художник (да речем Репин), чиято картина, изнесена от Русия, струва само разноските по превоза? Това се отнася до цялата руска живопис и не става дума за някакво майсторство, а за това, че в картината неизбежно се отразява същината на русина: лъжлив, нескромен, развратен, преднамерен. Русинът няма духовно състояние. Той писа по подражание дълго време за Бога и светия Дух, докато убеди и света, и себе си, че му липсва. Години крещя за социализъм и труд, справедливост, правда, мир и благоденствие, за световно водачество, докато убеди света, че всичко това е пълна негова липса. Русинът е въобще нуждаещ се – той няма дар и когато е дълбоко убеден, че дава – той всъщност взема, защото откъде ще вземе бездарният, за да даде?
  • 49 ГосТ

    9 3 Отговор

    До коментар #39 от "Хахаха":

    От малкото, което съм чел на Достоевски съм останал с впечатление за ирония в неговите романи. Включително и за тази православна показност. За съжаление много малко от вас притежават това чувство на самоирония, което е изключително вредно за обществото. Апропо, наистина нямам много време за художествена литература,но когато намирам такова, предпочитам френски автори. Гените, малко по малко ще можем да поправяме,но обществото все по трудно, особено ако не се вадят грешките на показ и не се поправят навреме
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Българин

    11 3 Отговор

    До коментар #39 от "Хахаха":

    Русофоби не съществуват!

    Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е против маниакалната идея, че руснаците са уникална и богоизбрана нация, имаща някаква особена мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските примати целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски.
  • 52 Рашка с чашка

    12 3 Отговор

    До коментар #27 от "Хахаха":

    Какъв руски свят те гони? Кои са в този руски свят? Ние може би щяхме да сме там ако руснаците не бяха против Съединението и не бяха насъскали верното си куче Сърбия да ни нападне в гръб. После през Балканската война, арбитъра, руския цар, пак ни прецаква в полза на Сърбия. През ПСВ руснаците нахлуват в Добруджа и ядат голям пердах. През 1944г ни окупират, поне така твърдият техните историци. През 1996 г Виденов иска помощ от Елцин и той го отсвирва, а после реват против нас заради западната ориентация.

    Коментиран от #57

  • 53 Само питам

    10 5 Отговор

    До коментар #50 от "Хахаха":

    Каква е създала руската кочина при управлението на Путин освен войни, убийства, лъжи и хаос?

    Коментиран от #55

  • 54 соросоид безделник

    5 5 Отговор
    Ей, една красива жена влезна в Еврогейския парламент и джендърите са решили да я прогонят.
  • 55 Отговор

    2 2 Отговор

    До коментар #53 от "Само питам":

    Относно изброените неща може да отправиш взор през океана, там е мястото откъдето излизат.

    Коментиран от #56

  • 56 Само питам

    6 3 Отговор

    До коментар #55 от "Отговор":

    Остави океана и задницата му намира. Говорим за мръсната и агресивна руска кочина и с нейната мания за войни и убийства. Какво освен войни и убийства е предложила на света при управлението на путин?
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Само питам

    9 1 Отговор
    Къде са насочени руските хиперзвукови ракети бе русофилчета? Децата на всички руски държавни чиновници и политици са на Запад! На Запад са къщите им, вилите им и банковите им сметки. Всичкото дрънкане на оръжие от страна на джуджето и шайката му е пропаганда за тъпите ватници и путлерасти.
  • 59 Само питам

    8 2 Отговор

    До коментар #57 от "Хахаха":

    И какво като е помогнала кочината на България? Помогнали са и румънски и финландски и украински войни, не само руснаци. И какво общо има с тази помощ днешна агресивна русия? да не би Путин и Песков да са се били за България? Има достатъчно паметници и улици в знак на благодарност.

    Коментиран от #67

  • 60 ГосТ

    9 2 Отговор
    Хахаха много интересно, руснаците бягат като луди към "гнилата" Европа,а нашите хубостници искат руския модел 😂 Който е много странен, всъщност много добре може да се дефинира-диктатура на олигархиЯта. К'во да кажа бате ???? На какво прилича т'ва???

    Коментиран от #64

  • 61 Геаорги Тодоров

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Правилно":

    Никога с тези неандерталци и отровители. Вън тази измет от Европа.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Майна от Пловдив

    8 2 Отговор

    До коментар #29 от "хамсал":

    Хамсо ти си де-бил. Къде били дъщерите на Цв и на ББ . Юе бъдат там където трябва . Тях не съм ги чул да славят Русия и да плюят запада. Ти нормална логика имаш ли.Не можеш ли да направиш връзка с нелогичното поведения на руските дебили и тяхната тайна любов към Запада.

    Коментиран от #93

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 ГосТ

    8 1 Отговор

    До коментар #62 от "Хахаха":

    Европа не иска да харчи труда на хората за оръжие за масово унищожение! Основна ценност на Европа е повишаване стандарта на хората, намаляване на разделението между бедни и богати и помощ на нуждаещите се. Европа се бори за свобода на словото и интелектуална собственост. Аз съм с Европа и за Европа. След като Русия се противопоставя на тези ценности, няма как да харесвам Русия. Съжалявам

    Коментиран от #90

  • 66 Само питам

    8 1 Отговор

    До коментар #62 от "Хахаха":

    Откога истината се нарича злоба и нетърпимост? Русия е агресивна държава, която не спазва международните договори, напада съседите си, избива жени и деца, прави хибридни войни по цял свят, избива чужди граждани с забранени бойни отровни вещества. Манталитета на разрушител е РУСКИ манталитет и фактите го доказват. И като е самодостатъчна, да си стои в границите и да не прави мръсотии по света. както и такива като теб, нейни защитници да си пишат из руските сайтове и там да славят путин и шайката му.

    Коментиран от #71

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Само питам

    9 2 Отговор

    До коментар #67 от "Хахаха":

    Защото украинците са били най-много бе путиноид. И до кога според теб руски мелез , българите трябва да се кланят на руските свине в знак на благодарност? още 10-20-300 години ли?
  • 69 Достоевски

    6 4 Отговор

    До коментар #62 от "Хахаха":

    Достоевски за руснаците

    "Народ, който блуждае по Европа и търси какво още може да разруши и унищожи само заради развлечението” .
  • 70 Иван Шмельов

    7 3 Отговор

    До коментар #62 от "Хахаха":

    Иван Шмельов за руския народ : „Народ, който ненавижда свободата, обожава робството, обича веригите на своите ръце и нозе, мръсен физически и морално...е готов във всеки момент да гнети всичко и навсякъде”.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Иво

    8 2 Отговор
    до Хахаха - вижда се от коя нация произлизаш - значи, като научиш добре българския и спреш да обслужваш нечии други държавни интереси - може да пишеш и да даваш мнения! Иначе казано - `оди из бившите съветски реСпублики да проповядваш имперските мераци на Русия! Ама там ги проповядвате с танковете, другояче не става! Танковете и водката - най- ценностното за великия руски човек!

    Коментиран от #75

  • 73 Пушкин

    9 2 Отговор

    До коментар #62 от "Хахаха":

    Пушкин за руския народ :


    "Народ безразличен към най-малкия дълг, към най-малката справедливост, към най-малката истина, народ, който не признава човешкото достойнство, не признава като цяло нито свободния човек, нито свободната мисъл”.
  • 74 А. П. Чехов

    10 2 Отговор

    До коментар #62 от "Хахаха":

    А. П. Чехов


    Пиянството, неграмотността, тъпoтaтa и ограничеността на руснака изостанал от Европа с двеста години, връзващ и до днес не съвсем уверено гащите си, за пореден път показва, че с него не трябва да се дружи, защото той разглежда дружбата като слабост.

    Коментиран от #78

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Apple

    7 1 Отговор
    Тая да не отговаря за кафемашината на бай Юнкер...?
  • 77 Само питам

    7 3 Отговор

    До коментар #71 от "Хахаха":

    Русия винаги е била враг на България, бе руски мелез. И най-гадното е, че действа с прокситата си като теб - русофили, полубългари-полуруснаци, които сте най-големите българофоби.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 И. П. Павлов

    10 2 Отговор

    До коментар #78 от "Хахаха":

    И. П. Павлов в речта си при награждаването му с Нобелова награда казва буквално следното: “Длъжен съм да кажа моите печални наблюдения за руския човек. Той има такава слаба мозъчна система, че не е способен да възприема действителността като такава. За него съществуват само думите. Неговите условни рефлекси са координирани не с действителността , а с думите."
    Наблюденията на нобелиста важат в пълна сила и днес.

    Коментиран от #81

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Антрополог

    11 1 Отговор
    Сто години болшевико-чекистки експерименти са превърнали руската нация в тълпа мразеща свободата и демокрацията и боготворяща всеки негодник добрал се до властта в Кремъл. Руснаците не могат да постигнат самоуважение освен за сметка на други страни. Тяхната национална идентичност е силно свързана с господството над другите народи около тях. Руснаците не могат да понесат мисълта, че съседите им могат да имат самостоятелен път на развитие, различен от руския, а мисълта, че някой съсед може да живее по-добре от тях ги угнетава и озлобява. И понеже те не са способни на прогрес, злобата, омразата и агресията към другите са тяхно постоянно душевно състояние. Единственият начин да се противопоставим на тази руска злоба и агресия е много силно колективно противодействие. Защото с Русия не може да се дружи, та разбира искането за дружба като слабост. Единствения език, от който Русия разбира е езика на силата.
  • 83 Максим Горки

    11 1 Отговор

    До коментар #81 от "Хахаха":

    Максим Горки за руския народ :

    „Най-важният знак за успеха на руския народ е неговата садистична жестокост. "
  • 84 Генерал де Гол

    10 1 Отговор

    До коментар #81 от "Хахаха":

    Генерал де Гол

      

    "Руснаците никога няма да бъдат щастливи, ако знаят, че някой живее по-добре от тях. И понеже те не са способни на прогрес, злобата и фрустрацията са тяхно постоянно душевно състояние. "

    Коментиран от #117

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Българин

    10 2 Отговор

    До коментар #85 от "Хахаха":

    Боклука , който го оставихте в България ни е достатъчен, затова.
  • 87 chetin

    8 2 Отговор
    AGENTİ NA PUTİN NAVSYAKADE
  • 88 Българин

    10 1 Отговор

    До коментар #85 от "Хахаха":

    И какви са руските ценности бълнуваш? Като това, което виждаме на снимката? Бащите плашат да превърнат Запада в ядрена пепел а децата спокойно се възползват от благините на същия този Запад.

    Коментиран от #91

  • 89 котйо

    7 1 Отговор
    дали и гърдите и са със силикон.Сладурана,само за л..зане
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 ГосТ

    8 0 Отговор

    До коментар #62 от "Хахаха":

    До голяма степен съм съгласен и за простотията на много голяма част от българите, особено на т.нар. капиталисти наследници на селските чорбаджии. Но какво да се прави, когато необразовани или полу-образовани хора с голяма амбиция да успеят в живота компенсират некомпетентността си с безгранично нахалство и неблагодарност, вземат нещата в свои ръце става страшно. В Русия обаче не е много по различно си мисля,за сащ определено. Затова трябва да си пазим Европа, където нещата винаги са били с повече разум. Тези руснаци, които се чувстват европейци,а не крепостни ,нека се замислят.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Българин

    7 2 Отговор

    До коментар #91 от "Хахаха":

    Много пъти съм го писал, ще го повторя и за теб, руско мекере.

    Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е против маниакалната идея, че руснаците са уникална и богоизбрана нация, имаща някаква особена мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските примати целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски.

    Коментиран от #99

  • 95 Borislav Popov

    9 2 Отговор

    До коментар #91 от "Хахаха":

    Е и, какво като е многомилионна ?? Това не отменя факта, че си е кочина на кочините ! Индия е многомилиардна, и какво от това ??
  • 96 Само питам

    10 3 Отговор
    Индия и Китай са по милиард и нещо, но нямат маниакалните руски претенции да са богоизбрани нации с някаква особена мисия в света. И трябва да ти е жал за Русия, не за България. Оставете ни най-добре на мира и не се занимавайте с нас.

    Коментиран от #104

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Само питам

    5 1 Отговор

    До коментар #97 от "Хахаха":

    Трябва да ти е жал за Русия, не за България. Оставете ни най-добре на мира и не се занимавайте с нас.

    Коментиран от #102

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Българин

    5 0 Отговор

    До коментар #97 от "Хахаха":

    Публикувано във факти.бг: Много пъти съм го писал, ще го повторя и за теб, руско мекере. Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е против маниакалната идея, че руснаците са уникална и богоизбрана нация, имаща някаква особена мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските примати целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски.
  • 101 Българин

    7 0 Отговор

    До коментар #99 от "Хахаха":

    Руско мекере не е ругатня, бе "да уж", а констатация! Къде се кри досега, в матушката на почивка ли беше или изучаваше българския език?
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Наблюдател

    8 1 Отговор

    До коментар #99 от "Хахаха":

    Да мразиш Путин и путинизма , не е да мразиш Русия.Но щом, дебилните руснаци слагате знак на равенство между кремълския диктатор и Русия и държите Путин да е Русия, то отговора е, че мразим и Путинистан!

    Коментиран от #106

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Българин

    8 1 Отговор

    До коментар #102 от "Хахаха":

    Не разбираш ли български бе Тютчев? Няма русофоби, русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е против маниакалната идея, че руснаците са уникална и богоизбрана нация, имаща някаква особена мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските примати целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски.

    Коментиран от #110

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Само питам

    8 1 Отговор

    До коментар #104 от "Хахаха":

    Проруската измет, която подкрепяте е направили достатъчно злини на България. За това оставяне на мира става въпрос, да престанете да и давате пари и да я насърчавате.
  • 108 Българин

    8 0 Отговор

    До коментар #106 от "Хахаха":

    "ДА УЖ", все същите тъпотии пишеш като едно време. как ти е жал за българите и примитивните русофоби, колко нещастни сме и колко велика и необятна е русия. Която не бил само територия ами нещо като обетована земя и народ с месианска мисия дадена му от бога. Скрий се, самият ти си жалък във великоруския си шовинизъм и презрение към останалите народи. Както ти казаха по-долу, руския боклук, който сте оставили ни е достатъчен.
  • 109 Джони

    8 1 Отговор

    До коментар #27 от "Хахаха":

    До хахаха..слушай хахо , смени наркотиците , пречат ти да бъдеш човешко същество . Олигарсите управляващи русия по най жестокия грабителски начин са джендърите и не православните . Идеологиите които им помагат в грабежа са точно православието , братството и уж семейството
    . Защо на Иванушка от Новопавловск дечицата му не са западни университети , а , говняр си и ти целия коминтерн създаден от каскети и селяци . Краят ви е близо и е започнал от латинска америка . Вижте какво става в Бразилия , Венецуела , Куба ...краят на нищоможещите кърлежи е близо ...хаа ха ха ха
  • 110 Санде

    8 1 Отговор

    До коментар #105 от "Българин":

    Хахаха..богоизбрана нация ..месиии..а стига вицове . Тея алкохолици ли са богоизбрани..хаахахаа..смях

    Коментиран от #113

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 ГосТ

    9 1 Отговор
    Последен коментар: всички трябва да знаят че Русия е част от Европа,а не Европа част от Русия. И религията с която парадират и писмеността и елементарните битови продукти, както и не толкова елементарните идват от Европа в Русия,а не обратното. В този голям исторически момент, когато Европа иска да се обедини,а не да воюва, голяма грешка е от страна на Русия да прави провокации и отправя заплахи. Да се върнем към темата,тази засукана девойка с подчертани устни, изглежда обича лукса преди всичко. Тази ценност общоруска ли е или само за някои ? Само питам и не очаквам отговор
  • 113 Българин

    7 0 Отговор

    До коментар #110 от "Санде":

    За такива се смятат. А този "руснак" сега са го пратили да подгрява местната пета колона русофили по случай идването на Медведев. Да демонстрират преклонението пред русия и вечната благодарност на българите за "двойното" освобождение. миналия път като пишеше беше около визитата на патриарх Гундяй , цигареният митрополит, дето им се води за патриарх..
  • 114 стоян георгиев

    7 1 Отговор
    е да е само тя.децата на всички ревностни защитници на руската самобитност пред геиропа и фащ са или в европа или в сащ.дъщерите на путин живяха в холандия до 2014 година ,а тази на лавров и към момента.децата на сталин и хрушчов също избягаха в сащ .та ситуацията ни е ясна другари.много мразите запада ,но при първа възможност бягате натам.
  • 115 Рашка с чашка

    4 0 Отговор

    До коментар #67 от "Хахаха":

    Те парите са си ги взели после.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Гавилан

    1 5 Отговор

    До коментар #84 от "Генерал де Гол":

    Де Гол не би и не е казвал подобно нещо, това е просто измишльотина.
  • 118 Мохабет

    3 2 Отговор

    До коментар #39 от "Хахаха":

    До Хахаха. Не знам какво си : мъж, жена или джендър. Българин или руснак ? Но ще ти кажа само две неща:
    1. Престани за щяло и не щяло да пишеш православието това, православието онова. От много споменаване думите се обезсмислят, както навремето думата комунизъм не означаваше абсолютно нищо.
    2. Непрекъснато за пример даваш Толстой и Достоевски. И двамата са призната в света, особено Толстой. Но Достоевски е и символ на мракобесието и потъпкването на малките народи. Изключително лоши са думите му за българският.
    Не ми отговаряй, аз работя и почивката ми свърши. Най-добри пожелания за всички. Българите знаят какво означава Мохабед.
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Бате

    1 1 Отговор
    Аман от педали и фенове на черни Х...ве за това Европа ще се затрие
  • 121 МиГ 23

    2 0 Отговор
    Тази ако разбира от компютри и има св. достъп, сигурно ще източи всичко.
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Само питам

    3 1 Отговор

    До коментар #122 от "ПЕНКО":

    А путиноидите за какво пишете бе отворко? Само простотии ви в главите!
  • 124 Вили

    0 1 Отговор

    До коментар #45 от "Хахаха":

    Кой разруши храма Христос Спасител в Москва.
  • 125 Голем смях

    0 1 Отговор
    Няма страшно.Българските депутати от БСП и ДПС отдавна са в служба на Мацква,а това курве е там да има кого да поебават.
  • 126 1944

    0 0 Отговор
    работи нощен екскурзовод в булонския лес. за чаевые.